filmlerde herşey kolaylıkla oluveriyo zaten gerçek hayattada herşeyi öyle olcak zannediyozBugün yap şu gun yap insanı ne kadar yoran bir durum ya, nasıl tamamen akılımızdan çıkarabiliriz ki stres olmayalım imkansız. Bu ov test başlı başına stres kaynağı galiba. Benım eşimin işi vardiyalı bir hafta sabah 6 da bir hafta öğlen 2 de bir hafta da gecei 10 da başlıyor ne zaman yumurtlayacak olsam adam gececi. Sabah mı yapalım işe gitmeden mi benim çalıştığım günler 8 de geliyorum eve yemek çay derken saat 21:30 oluyor zaten o arada mı yapacak imkansız adam zaten sabah gelip 7 de yatıyor 14 de kalkıyor ben 15 de işte olmak zorundayım onu hesapla bunu hesapla amma saçma iş ya Türk filmlerindeki gibi olsun istiyorum 1 gün ilişki sonra adet gecikmesi aaaa o da net hamileyım hiç beklemiyordum. Bu senaristlerde aklımızı karıştırmasa dizilerde falan kimse hamile kalmasanereye catacagımı şaşırdım :)
ya okuyorum okuyorum hamilelik belirtileri ile adet belirtileri neredeyse birebir aynı ya bu ikisini birbirinden ayıran bi belirti yok mu kasık ağrım bel agrım var normaldede adet döneminden önce oluyor ama bu ay biraz fazla pskolojikmi gerçekmi onu da çözemedim yaaa artık bu ay inşallah kabul olsun dualarımız her ay aynı şeyler yoruldum valla adeti bekle olmadı ovulasyonu bekle bütün ay elimde bi test amaç çift çizgi görmek.. ovulasyon da yakaladım bu ay inşallah hcg de de artık görürüm ikinci çizgiyi
bende tek ayırıcı belirti göğüslerimdeki aşırı hassasiyetti canımya okuyorum okuyorum hamilelik belirtileri ile adet belirtileri neredeyse birebir aynı ya bu ikisini birbirinden ayıran bi belirti yok mu kasık ağrım bel agrım var normaldede adet döneminden önce oluyor ama bu ay biraz fazla pskolojikmi gerçekmi onu da çözemedim yaaa artık bu ay inşallah kabul olsun dualarımız her ay aynı şeyler yoruldum valla adeti bekle olmadı ovulasyonu bekle bütün ay elimde bi test amaç çift çizgi görmek.. ovulasyon da yakaladım bu ay inşallah hcg de de artık görürüm ikinci çizgiyi
Benimde agrıo canım da adetten önce hep şişkinlik ve ağrım oluyodu sanki kafayı yedim gibi hatırlamıom öncesini tam :)bende tek ayırıcı belirti göğüslerimdeki aşırı hassasiyetti canım
ben zaten ordan anladım. yanlardan bastırınca ağrıyodu.
BENDE 24 EYLÜLÜ BEKLİYORUM. CUBCAKELOVE İLE AYNIYIZ. YUMURTLAMA DÖNEMİMİZ DE AYNI. BEN 6-8-10 EYLÜL DENEDİM BAKALIMNazlika senın hıkayeni de duyalım canım bizimle paylaşmanda sakınca yoksa tabi
Hadi bakalım inşlh tutmuştur :)BENDE 24 EYLÜLÜ BEKLİYORUM. CUBCAKELOVE İLE AYNIYIZ. YUMURTLAMA DÖNEMİMİZ DE AYNI. BEN 6-8-10 EYLÜL DENEDİM BAKALIM
Bugün yap şu gun yap insanı ne kadar yoran bir durum ya, nasıl tamamen akılımızdan çıkarabiliriz ki stres olmayalım imkansız. Bu ov test başlı başına stres kaynağı galiba. Benım eşimin işi vardiyalı bir hafta sabah 6 da bir hafta öğlen 2 de bir hafta da gecei 10 da başlıyor ne zaman yumurtlayacak olsam adam gececi. Sabah mı yapalım işe gitmeden mi benim çalıştığım günler 8 de geliyorum eve yemek çay derken saat 21:30 oluyor zaten o arada mı yapacak imkansız adam zaten sabah gelip 7 de yatıyor 14 de kalkıyor ben 15 de işte olmak zorundayım onu hesapla bunu hesapla amma saçma iş ya Türk filmlerindeki gibi olsun istiyorum 1 gün ilişki sonra adet gecikmesi aaaa o da net hamileyım hiç beklemiyordum. Bu senaristlerde aklımızı karıştırmasa dizilerde falan kimse hamile kalmasanereye catacagımı şaşırdım :)
Sanırım Belirtiler kişiye göre değişiyor ben daha yeni düşük yaptım hamilelik dönemimde hiç belirti olmamıştı ama çoğu insanda meme ucunda koyulaşma oluyormuş sende de oldumu cnm
cimcimesevilay Cnm bendede geçen ay ilk defa öyle kabarcıklar oldu nettede araştırdım çoğu kişi hamilelik belirtisi demiş çok umutlandım ama kırmızılar geldi tabi herkeste farklı olabiliyo belki senin bebişin gelmiştir
Dediğim gibi cnm herkeste farklı oluyo bende ilk defa görünce aynısını o hataya düştüm belirtilere çok takılmayalım diye söyledim dua ediyorum inşlh sende farklı olur ve tutmuştur :)ay dur kız korkutma beni ama ben ilk defa böyle gördüm kendimde bide bunun hamilelik belirtisi olduğundan haberim yoktu sadece ağrı olduğunu ve normalden daha fazla büyüdüklerinin biliyorum inşallah hamileyimdir dua et bana
Hahahah yok tatlım test falan yapmıyorum artık bıraktım akısına zaten bugün eşimin iş kontratının yenilenmeyecegini öğrendik moral olarak çöktük. Artık Allah diyorum ne deyim ilk söylenecek olanı son söylemiş gibi hissettim ama Allah affetsin, hayırlısı neyse o olsunşafak kaç bacım: )) test yapmıyorsun moral bozmuyorsun degil mi
Nazlika seni de ekleyeyim mi listeye canım bizimle beklemek ister misinBENDE 24 EYLÜLÜ BEKLİYORUM. CUBCAKELOVE İLE AYNIYIZ. YUMURTLAMA DÖNEMİMİZ DE AYNI. BEN 6-8-10 EYLÜL DENEDİM BAKALIM
Hahahah yok tatlım test falan yapmıyorum artık bıraktım akısına zaten bugün eşimin iş kontratının yenilenmeyecegini öğrendik moral olarak çöktük. Artık Allah diyorum ne deyim ilk söylenecek olanı son söylemiş gibi hissettim ama Allah affetsin, hayırlısı neyse o olsun
üzülme canım Allah hayırlısını versin dha iyi bir iş olur daha huzurlu oldugu daha cok kazandıgı insallah.. sıkma canını lütfen: (
Nazlika seni de ekleyeyim mi listeye canım bizimle beklemek ister misin
Âmin inşallah canım.biz de 3 gundur yapmayıp dun koyu cızgı gorunce yaptık o da 3gun bekleyen sperm olur mu bılmıyorum.. bugun de baktım ıkıncı cızgı artık hayalet olmus.. nezaman catladı bılmıyorum kacırdık heralde.. buaksam yapsak mı faydası olur mu bılmıyorum: ( bu ay gitti galiba: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?