yaklaşıyo batlar sırayla hamişleri yazarsın inşlh bundan sonra :)ayse4968 canım belirtilerden ne haber zaman daraldı kaldı aşağı yukarı 1 gün işte ne var ne yok
Kendimi stres altinda hissediyorum ☺yaklaşıyo batlar sırayla hamişleri yazarsın inşlh bundan sonra :)
Aysee cevao ver cevap :) stresi bosver belirtilerdennsoz et heyecanlanalim :)Kendimi stres altinda hissediyorum ☺
Bol bol panik atak var baska ne olsunAsimelik .!.:ayse4968 canım belirtilerden ne haber zaman daraldı kaldı aşağı yukarı 1 gün işte ne var ne yok
Benim heyecanim hepinize yeter merak etmeAysee cevao ver cevap :) stresi bosver belirtilerdennsoz et heyecanlanalim :)
Kizlar naber ya var mı gelişme asimelik naptın cnm doktora gidicem diyodun bat yaklaşıyo tekrar test yaptınmı
Atesin yukselmesi iyidir de dusmesi istenmez aslinda canim ama. Baska bir belirti yok yani gogusde agri kasikda batma akintida artma yok da yok yani haBenim heyecanim hepinize yeter merak etmebugun cok yoruldum iste.hatta bir ara hasta oldum sandim olmamisim...eve geldim bir ateslenmeye basladim 37 ye cikti dua aldim da 36.5 oldu sukur.bol bol yorgunluk var bende oda belirti degil is yorgunlugu
Dus aldim olacakti o yaa telefonfan girince oyle yazmisBenim heyecanim hepinize yeter merak etmebugun cok yoruldum iste.hatta bir ara hasta oldum sandim olmamisim...eve geldim bir ateslenmeye basladim 37 ye cikti dua aldim da 36.5 oldu sukur.bol bol yorgunluk var bende oda belirti degil is yorgunlugu
Yok yok tum belirtilerimi oldurdum ben ☺ belirti aramak yok artikAtesin yukselmesi iyidir de dusmesi istenmez aslinda canim ama. Baska bir belirti yok yani gogusde agri kasikda batma akintida artma yok da yok yani ha
mcimesevilay, post: 36927201, member: 614918"]
Yok tattlim teste tovbeliyim malum dun aksamdan sonra umut yok ama negatif olmamak icin sizlanmiyorum :) doktordan randevu aldim bu ayin 26 si sabah 10a. Bakalim bu sefer ne yapacak yollayacak bzrada hadi bi ac da bakalim yumurta nasil bi iltrason yapiver falan denmiyor gidip kuzu kuzu ne yapiyorsa boyun egiyoruz. Iki kere gittim ikisinde de sadece kan vedim ve seker yukleme yaptirdim. Bi kez olsun kadina gosteremedim anlayacagin
Himm tamam anladim artik bahsetmiyorsun yani e simdi biz kimi ornek alacagiz amaYok yok tum belirtilerimi oldurdum ben ☺ belirti aramak yok artik
Yok yok tum belirtilerimi oldurdum ben ☺ belirti aramak yok artik
Oýle tabi Allah saglik versin en once gerisinin vardir bir zamani. Allahin bildiginden iyi bilmiyoruz ya hos ama iste insan teselli ile yatismiyorki malumHayırlısı olsun takma kafana kısmet ne zamansa o zaman olur sabredip beklemek gerek ne kadar zor da olsa
Bu topikte benden baska teste merakli olan yok canim anlasilan :)Ayşe4968 ilk senin bat tı demi cnm eeee gelen giden oldumu yada bi test falan yaptın mı
yani şöyleki ben adetten sonra bi başladım çalışmalara 2 günde bir kaçırmamaya özende gösterdik hala daha devam gerçi alışkanlık oldu :) 3-4 saatte 4 kez falan peçeteye gelen bişeydi az kısa sürdü yani ... belirtilere gelirsek belimde biraz ağrı var gibi ama ağır kaldırmaktanda olablir :S yumurtalıklarımda arada böle nasıl anlatsamki pıtır pıtır edio göz seyirmesi gibi diyim sana nasıl anlatcağımı bilemedim :) aslında en önemli belirtim tabi belirti diye geçiyorsa; yıllardır her ay adet olmadan 2-3 gün önce acayip bir his başlıo bende adet olcakmışım gibi hissediyom derim hep te olurum yani 3 günü geçmez gelir o acayip his...ilk defa o his yok bu ay :S belirtiden sayılırsa tabi :1 123gozde321 Canim hem sormus hem cevaplamissin aslında. dediklerinin hepsi dogru yani yerleşme olabilir ama kahve akinti onemli yani tum gunse sanmam ama az lekeleyip devam etmediyse olabilir. Aynen dedigin gobi yerlesmeyle basliyor hcg yani o yuzden de az cikmis olabilir ben senin yerinde olsam eger yumurtlamayi da kacirmadiysam ki bu yaklasik agustos 28-29 gibi oluyor kendime dikkat ederdim bence sen bir kac gun daha bekle bi kan testi daha yaptir. Gec yumirtlama vs durumlarda adet gecikmesinden yaklasik 1 hafta sonra belli oluyor o bakimdan kendine dikkat et. Bu arada baska nir belirtin yok mu senin
sen ne zamandır uğraşıyorsun? teste meraklı demişsin :))) internetten 100 lü test aldım 6-7 tane kaldı sen düşün gari adete 10 gün kala başlıyom bildiğin meraktanBu topikte benden baska teste merakli olan yok canim anlasilan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?