BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

[QUOT123gozde321post: 36928502, member: 255031"]sen ne zamandır uğraşıyorsun? teste meraklı demişsin :))) internetten 100 lü test aldım 6-7 tane kaldı sen düşün gari adete 10 gün kala başlıyom bildiğin meraktan bitince napcam bilmiom :) inşşş hamile kalırızda gerek kalmaz bidaha testlere...[/QUOTE]
Amin insallah canim buu ay hepimizin son olsun insallah. Benimki duzenli calisma olmamakla birlikte 7 ay denebilir. Ama ilk defa bu ay ovuluasyon testle kritik gunlerde calistik. Tabi yapilan hamilelik testleri ve belirtisizlik sonucunda tutturdugum soylenemez ama Allah buyuk adet gelmeden umut da bitmiyor

Amin insallah canim buu ay hepimizin son olsun insallah. Benimki duzenli calisma olmamakla birlikte 7 ay denebilir. Ama ilk defa bu ay ovuluasyon testle kritik gunlerde calistik. Tabi yapilan hamilelik testleri ve belirtisizlik sonucunda tutturdugum soylenemez ama Allah buyuk adet gelmeden umut da bitmiyor[/QUOTE]

Bende de belirti yok cnm o yuzden bahsedecek bisey yok sadece surekli belim agriyor adet zamanimi bekliyorum kaldi 1 gun

aramasandaa zevki çıkmıyo acaba deyip sabırsızlıkla bekliyosun bide ibsan kendini yoksa bi hamileymiş gibi hissediyo tabi sonradan üzülünce iş başka tabi
Yumurtlama doneminden sonra cok umutuydum ama suan o umuttan eser kalmadi arkadaslar fazla umutlanma husrana ugrarsin deyince gitti benim tum umutlar.

Bu topikte benden baska teste merakli olan yok canim anlasilan :)
hahaha olmaz mı bi de ben varım erken gebelik testlerini çok erkenden yapmaya başlayarak bitirdim normal gebelik testinden de elimde bi tane kaldı. Kullandıklarımın hepsi tek çizgi olarak çöpü boylamakla kalmayıp beni de bunalıma soktu....1 yıl oldu yani yaklaşık 12 aydır hep aynı hikaye ama hiç bir ay bu kadar umutlu olmamıştım testler negatif olsa da ben kendi kendime umutlanıyorum pskolojik hamilelik yaşadım yaşayacağım:)

Ne zor işmiş yaa bide kolay zannediyoruz çocuk yapmayı :)

Yok kuzum değil sen sor doktoruna bakalım ne diyecek

Canımcım benim de aslında 24 de yanlışlıkla 25 yazdım ama sonra hemen değiştirmiştim görmedin sanırım
1 gün 1 gündür dimi ama

Canlar acilisi kotu yaptik uzgunum sabah test yaptirdim negatif cikti.insallah benden sonrakiler hamile cikar

Hiç sorma ben birde evlenirken korundum 1 sene boynca sanki istediğim zaman çocuk olacakmış gibi şimdi ise bebek olsun diye çırpınıyorum 5 sene olacak hala bebek yok ortalıkta
bende 1 sene korundum 2 aydır deniyoruz. Doktora gittinmi cnm bi sorunmu varmış neden olmuyo

bende 1 sene korundum 2 aydır deniyoruz. Doktora gittinmi cnm bi sorunmu varmış neden olmuyo

Gittim cnm aklına ne gelirse bütün testleri yaptırdık çok şükür eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor 2 defa tüp bebek denedim biri kimyasal diyeri düşükle sonuçlandı
Ovulasyon testini ilk defa deniyorum inşallah işe yarar

="68, post: 369, member: 523786"]Canlar acilisi kotu yaptik uzgunum sabah test yaptirdim negatif cikti.insallah benden sonrakiler hamile cikar
tek sen degil kotu haberi olan canim. Benim bat 17 yada 18 ama bugun kahve bir akintiyla beklenen tarihden de 1 gun once baslamis durumda. Benim boyle baslar kahve akinti ertesi gun kanama. Karnim da baslamis zaten agrimaya. Ettik 2 negatif

tek sen degil kotu haberi olan canim. Benim bat 17 yada 18 ama bugun kahve bir akintiyla beklenen tarihden de 1 gun once baslamis durumda. Benim boyle baslar kahve akinti ertesi gun kanama. Karnim da baslamis zaten agrimaya. Ettik 2 negatif
Kan testi yaptirmadin sonucta cnm o yuzden emin olamazsin.sen beklemeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…