Aynen oyle canim ☺ eylul olmazsa ekim yani napalimSüpersin cnm durmak yok yola devam
Oyle de canim adetim basliyor iste yapcak birsey yok. Eger aksama kadar devam etmezse yarin da kirmiziya cevirmezse belki derim ama yok benim adetim iste. Klasik adetayse49st: 36931887 .!.:Kan testi yaptirmadin sonucta cnm o yuzden emin olamazsin.sen beklemeye devam et
Benim sonucu yazabilirsin canim ☺Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi
- Ayse4968----------------------------------> 17 Eylül----------
- Asimelik-----------------------------------> 18 Eylül----------
- Zynpela------------------------------------> 19 Eylül
- Cimcimesevilay---------------------------> 20 Eylül
- Nazlika-------------------------------------> 24 Eylül
- Cupcakelove-------------------------------> 25 Eylül
- Agustos72----------------------------------> 25 Eylül
- Alkim30 -----------------------------------> 26 Eylül
- choqseqer----------------------------------> 30 Eylul
- Tırmık--------------------------------------> 04 Ekim
- Kuse----------------------------------------> 09 Ekim
- Longingg-----------------------------------> 13 Ekim
Benimde basladi baslayacak agrilara dayanamaz oldum ondan dedim bari test yaptirim de ilac bari iceyim..iki gun fazladan agri cekecektim yoksaOyle de canim adetim basliyor iste yapcak birsey yok. Eger aksama kadar devam etmezse yarin da kirmiziya cevirmezse belki derim ama yok benim adetim iste. Klasik adet
bizde korunduk 8 ay bırakınca oluvercek sandık 14 aydır uğraşıyoruzNe zor işmiş yaa bide kolay zannediyoruz çocuk yapmayı :)
ahhh ahhhh valla bende hemen olur zannediyordum..bizde korunduk 8 ay bırakınca oluvercek sandık 14 aydır uğraşıyoruz
Benimde basladi baslayacak agrilara dayanamaz oldum ondan dedim bari test yaptirim de ilac bari iceyim..iki gun fazladan agri cekecektim yoksa
yaaa neden üzgün suratlar var ya adet mi oldunuz??Benim sonucu yazabilirsin canim ☺
Hakikaten ha bir de su prezervatif ve dogum kontrol haplarının koruyuculugu %99 muş, hiç biri yokken %100 kalamadık acaba korunsak o 1 ihtimal tutar mı :) beceremedik yani belki faydası olur :)ahhh ahhhh valla bende hemen olur zannediyordum..kazayla hamile kalanları falan kıskanır oldum :)
Evet canım yani ayse test yaptı negatif bende de kahve leke gelmeye başladı karın ağrısı da başladı tipik adet yani anlayacağınyaaa neden üzgün suratlar var ya adet mi oldunuz??
Valla ben test yapmayı bıraktım tek çizgi görücem diye aklım gidiyor en iyisi adetime yakın yapayımda o zaman artık üzülürüm şimdiden üzülmk istemiyorum
valla ya doğru söylüyorsun bu ay korunalım kızlaaarrrrHakikaten ha bir de su prezervatif ve dogum kontrol haplarının koruyuculugu %99 muş, hiç biri yokken %100 kalamadık acaba korunsak o 1 ihtimal tutar mı :) beceremedik yani belki faydası olur :)
Evet canım yani ayse test yaptı negatif bende de kahve leke gelmeye başladı karın ağrısı da başladı tipik adet yani anlayacağın[/QUOTE
sırada ben varım desenize :) neyse hayırlısı hakkımızda
Canım benim arkadaşın günü geçtikten 3 gün sonra çıkmıştı o da kan testinde.. o yüzden umutsuz olma açılışı yapmanı bekliyoruzzz :)inşallah canım inşallah da benimde pek umudum yok dün test yaptım yine negatif
Kız belirtilerin ne oldu peki, o kadar umutlandık ama dur hele daha vaktimiz var test için de umutsuzluk içinde senin daha 3-4 günün var canım hepsimize umut olacaksın seninşallah canım inşallah da benimde pek umudum yok dün test yaptım yine negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?