BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi

1. Ayse4968----------------------------------> 17 Eylül----------
  2. Asimelik-----------------------------------> 18 Eylül----------
  3. Zynpela------------------------------------> 19 Eylül
  4. Cimcimesevilay---------------------------> 20 Eylül
  5. Nazlika-------------------------------------> 24 Eylül
  6. Cupcakelove-------------------------------> 24 Eylül
  7. Agustos72----------------------------------> 25 Eylül
  8. Alkim30 -----------------------------------> 26 Eylül
  9. choqseqer----------------------------------> 30 Eylul
  10. Tırmık--------------------------------------> 04 Ekim
  11. Kuse----------------------------------------> 09 Ekim
  12. Longingg-----------------------------------> 13 Ekim

ayse49st: 36931887 .!.:
Kan testi yaptirmadin sonucta cnm o yuzden emin olamazsin.sen beklemeye devam et
Oyle de canim adetim basliyor iste yapcak birsey yok. Eger aksama kadar devam etmezse yarin da kirmiziya cevirmezse belki derim ama yok benim adetim iste. Klasik adet

Benim sonucu yazabilirsin canim ☺

Oyle de canim adetim basliyor iste yapcak birsey yok. Eger aksama kadar devam etmezse yarin da kirmiziya cevirmezse belki derim ama yok benim adetim iste. Klasik adet
Benimde basladi baslayacak agrilara dayanamaz oldum ondan dedim bari test yaptirim de ilac bari iceyim..iki gun fazladan agri cekecektim yoksa

Hayırlısı olsun kızlar üzmeyeceğiz kendimizi bir zamanı var ve en hayırlı zamanda olacak inanıyorum :)

Benimde basladi baslayacak agrilara dayanamaz oldum ondan dedim bari test yaptirim de ilac bari iceyim..iki gun fazladan agri cekecektim yoksa

üzülmek yok vardır bir hayır herşey Allah ın takdiri.. uzulme demek kolay bılıyorum hepımız aynıyız ama bu işin mayası morali yuksek tutmak.. ayşe4968 ve asimelik lütfen üzülmeyelim bir daha ki aya bomba gibi baslamak lazım canlaar

ahhh ahhhh valla bende hemen olur zannediyordum.. kazayla hamile kalanları falan kıskanır oldum :)
Hakikaten ha bir de su prezervatif ve dogum kontrol haplarının koruyuculugu %99 muş, hiç biri yokken %100 kalamadık acaba korunsak o 1 ihtimal tutar mı :) beceremedik yani belki faydası olur :)

Hakikaten ha bir de su prezervatif ve dogum kontrol haplarının koruyuculugu %99 muş, hiç biri yokken %100 kalamadık acaba korunsak o 1 ihtimal tutar mı :) beceremedik yani belki faydası olur :)
valla ya doğru söylüyorsun bu ay korunalım kızlaaarrrr

inşallah canım inşallah da benimde pek umudum yok dün test yaptım yine negatif
Canım benim arkadaşın günü geçtikten 3 gün sonra çıkmıştı o da kan testinde.. o yüzden umutsuz olma açılışı yapmanı bekliyoruzzz :)

inşallah canım inşallah da benimde pek umudum yok dün test yaptım yine negatif
Kız belirtilerin ne oldu peki, o kadar umutlandık ama dur hele daha vaktimiz var test için de umutsuzluk içinde senin daha 3-4 günün var canım hepsimize umut olacaksın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…