- 9 Eylül 2014
- 219
- 113
- 53
Benim arkadaşım aylık korunma iğnesi yaptırıyodu hamile kaldığını öğrendi inanılır gibi değil ya bizHakikaten ha bir de su prezervatif ve dogum kontrol haplarının koruyuculugu %99 muş, hiç biri yokken %100 kalamadık acaba korunsak o 1 ihtimal tutar mı :) beceremedik yani belki faydası olur :)
Ovulasyonla birlikte incir kürünüde dene yumurtalarını çoğaltır cnmGittim cnm aklına ne gelirse bütün testleri yaptırdık çok şükür eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor 2 defa tüp bebek denedim biri kimyasal diyeri düşükle sonuçlandı
Ovulasyon testini ilk defa deniyorum inşallah işe yarar
inşalllaaahh yaa inşalahh artık testi falan geçtim çocuk isteyenlerin okuması gereken duaları buldum onları okuyorum sabah akşam Allah ım bu ay güldürür inşallah yüzümüzüCanım benim arkadaşın günü geçtikten 3 gün sonra çıkmıştı o da kan testinde.. o yüzden umutsuz olma açılışı yapmanı bekliyoruzzz :)
belirtileri ayırt edemiyorum ki kasılmalarım geçti akıntı başladı ama bu adet geliyor demek de olabilir.Kız belirtilerin ne oldu peki, o kadar umutlandık ama dur hele daha vaktimiz var test için de umutsuzluk içinde senin daha 3-4 günün var canım hepsimize umut olacaksın sen
19 eylül gibi ama sen bu günlerideboş geçme öncesi ve sonrasıda önemli9 eylülde adet oldum yumurtalam günüm sizce ne zaman 25 günde adet oluyorum.
Ovulasyonla birlikte incir kürünüde dene yumurtalarını çoğaltır cnm
canım sen zaten test yapma 8-9 gün var daha cok erken 3 gun kala baslarsın yapmaya sımdı bırsey cıkmaz ki bosa stres
Aynen cnm bende öyle düşünmüştüm
Buarada senin çizgiler ne oldu silikleşmeye başladımı
canım ben evelsi gün gündüz kopkoyu gordum 3gndur denememıstık hemen cızgıden sonra denedik.. aksama siliklesmeye baslamıstı.. dünde baktım hayalet oldu cizgiler.. ama sorun ki biz sadece cizgileri gordugumuz oglen 1kere deneyebildik birdaha fırsatımız olmadı iş güc yüzünden: ( sanırım bu ay bizim tutması ımkansız gibi sadece yumurtlama gunu yapmakla dun onemliydi ama nasip... birdahaki aya kalacak gibi: (
İnşlh yarar cnm umutluyuz :)Canım benim yumurtalarımın maşallahı var kalitli olsun diye doktorum vitamin hapları verdi onları içiyorum bakalım işe yarayacak mı
Aynısı banada oldu kopkuyu cizgiyi gördüğüm zaman sadece 1 defa ilişki oldu ondan sonra eşimin işlerinden dolayı olmadı o yüzden benimde olmadıneyse ben alıştım artık negatif sonuçlara
Zaten kendimi fena temizliğe verdim cam sildim mutfak dolaplarını sildim evide bir güzel sildim süpürdüm kısacası tutma olasığı %1
Neyse cnm pes etmek yok ovulasyon testine devam benimkiler bitmek üzere ben internetten sipariş versem iyi olur
Çalışmaya devam kızlar sizin az kalmış batlar yakın hadi hayırlısıcanım senin de bu ay mı 1 defa oldu yoksa decen ay mı.. bat tarihlerimiz hemen hemen aynı denememiz aynı bakalım sonucumuz ne olacak şekerim: )
canım senin de bu ay mı 1 defa oldu yoksa decen ay mı.. bat tarihlerimiz hemen hemen aynı denememiz aynı bakalım sonucumuz ne olacak şekerim: )
Cnm iki çizgiyide koyu görünce o gün dahil 3 gü boyunca dene bazen sabahta olsun hep akşam denemekızlarrr ben bugün alacam ovulasyon testini kırmızı görününcemi ertesi gün yapacam bi anlatın heleee meraktan ölecem gayrı
3. Ye kaldi artik umutlar canim.hamie olmadigimi bile bile test yaptirdim sonucu bile bile azda olsa uzuldum ama hemen gecti vardir tabi herseyde hayir...ama korkarim ki yine en yakin bat benimüzülmek yok vardır bir hayır herşey Allah ın takdiri.. uzulme demek kolay bılıyorum hepımız aynıyız ama bu işin mayası morali yuksek tutmak.. ayşe4968 ve asimelik lütfen üzülmeyelim bir daha ki aya bomba gibi baslamak lazım canlaar
Olmadim ama kan testim negatif canimyaaa neden üzgün suratlar var ya adet mi oldunuz??
3. Ye kaldi artik umutlar canim.hamie olmadigimi bile bile test yaptirdim sonucu bile bile azda olsa uzuldum ama hemen gecti vardir tabi herseyde hayir...ama korkarim ki yine en yakin bat benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?