BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

kırmızıları görmeden test negatif cıktı,yok karnım agrıyor,yok lekelenme var anlamam ben.. önce kırmızıları görüp sonra üzülüyoruz sonra üzüntümüz hemen geciyor ve sonraki aya moral depoluyoruz bukadar: ) bir suru negatif testi olan ama gecikmeden sonra pozitife donen cok insan gördüm ben.. oyuzden Ya Nasip kızlar..

Hakikaten ha bir de su prezervatif ve dogum kontrol haplarının koruyuculugu %99 muş, hiç biri yokken %100 kalamadık acaba korunsak o 1 ihtimal tutar mı :) beceremedik yani belki faydası olur :)
Benim arkadaşım aylık korunma iğnesi yaptırıyodu hamile kaldığını öğrendi inanılır gibi değil ya biz

Ovulasyonla birlikte incir kürünüde dene yumurtalarını çoğaltır cnm

Canım benim arkadaşın günü geçtikten 3 gün sonra çıkmıştı o da kan testinde.. o yüzden umutsuz olma açılışı yapmanı bekliyoruzzz :)
inşalllaaahh yaa inşalahh artık testi falan geçtim çocuk isteyenlerin okuması gereken duaları buldum onları okuyorum sabah akşam Allah ım bu ay güldürür inşallah yüzümüzü

Kız belirtilerin ne oldu peki, o kadar umutlandık ama dur hele daha vaktimiz var test için de umutsuzluk içinde senin daha 3-4 günün var canım hepsimize umut olacaksın sen
belirtileri ayırt edemiyorum ki kasılmalarım geçti akıntı başladı ama bu adet geliyor demek de olabilir.

Aynen cnm bende öyle düşünmüştüm
Buarada senin çizgiler ne oldu silikleşmeye başladımı

canım ben evelsi gün gündüz kopkoyu gordum 3gndur denememıstık hemen cızgıden sonra denedik.. aksama siliklesmeye baslamıstı.. dünde baktım hayalet oldu cizgiler.. ama sorun ki biz sadece cizgileri gordugumuz oglen 1kere deneyebildik birdaha fırsatımız olmadı iş güc yüzünden: ( sanırım bu ay bizim tutması ımkansız gibi sadece yumurtlama gunu yapmakla dun onemliydi ama nasip... birdahaki aya kalacak gibi: (

kızlarrr ben bugün alacam ovulasyon testini kırmızı görününcemi ertesi gün yapacam bi anlatın heleee meraktan ölecem gayrı

Aynısı banada oldu kopkuyu cizgiyi gördüğüm zaman sadece 1 defa ilişki oldu ondan sonra eşimin işlerinden dolayı olmadı o yüzden benimde olmadı neyse ben alıştım artık negatif sonuçlara
Zaten kendimi fena temizliğe verdim cam sildim mutfak dolaplarını sildim evide bir güzel sildim süpürdüm kısacası tutma olasığı %1
Neyse cnm pes etmek yok ovulasyon testine devam benimkiler bitmek üzere ben internetten sipariş versem iyi olur

canım senin de bu ay mı 1 defa oldu yoksa decen ay mı.. bat tarihlerimiz hemen hemen aynı denememiz aynı bakalım sonucumuz ne olacak şekerim: )

canım senin de bu ay mı 1 defa oldu yoksa decen ay mı.. bat tarihlerimiz hemen hemen aynı denememiz aynı bakalım sonucumuz ne olacak şekerim: )

Canımcım koyu çizgiyi görmeden önce ilişki oldu 2,3 defa iki çizgiyide net gördüğümde de sadece 1 kere ilişki oldu ondada olacağını pek sanmıyorum

3. Ye kaldi artik umutlar canim.hamie olmadigimi bile bile test yaptirdim sonucu bile bile azda olsa uzuldum ama hemen gecti vardir tabi herseyde hayir...ama korkarim ki yine en yakin bat benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…