Benim 13 ekim cnm önümüzdeki ay sana bukadar yüklenmiycez merak etme :)3. Ye kaldi artik umutlar canim.hamie olmadigimi bile bile test yaptirdim sonucu bile bile azda olsa uzuldum ama hemen gecti vardir tabi herseyde hayir...ama korkarim ki yine en yakin bat benim
Ben adetime 1 gun kala yaptirdim kan testimi negatif.arkadasin onceden test yaptirmamis demek ki canimCanım benim arkadaşın günü geçtikten 3 gün sonra çıkmıştı o da kan testinde.. o yüzden umutsuz olma açılışı yapmanı bekliyoruzzz :)
Bu ay bana iyi ders oldu belirti aramakta yok stresteEyvah eyvah seni yine strese sokucaz desene
Benim 16 ekim galiba iyi bari en basta olmayayim daBenim 13 ekim cnm önümüzdeki ay sana bukadar yüklenmiycez merak etme :)
İdrar testi yaptirsam belki bir umut vardi ama kan testin de oyle birsey olmuyor canim.yarin buyuk gun benim icin ☺kırmızıları görmeden test negatif cıktı,yok karnım agrıyor,yok lekelenme var anlamam ben.. önce kırmızıları görüp sonra üzülüyoruz sonra üzüntümüz hemen geciyor ve sonraki aya moral depoluyoruz bukadar: ) bir suru negatif testi olan ama gecikmeden sonra pozitife donen cok insan gördüm ben.. oyuzden Ya Nasip kızlar..
Bende siparis vercem cnm benimkilerde az kaldiAynısı banada oldu kopkuyu cizgiyi gördüğüm zaman sadece 1 defa ilişki oldu ondan sonra eşimin işlerinden dolayı olmadı o yüzden benimde olmadıneyse ben alıştım artık negatif sonuçlara
Zaten kendimi fena temizliğe verdim cam sildim mutfak dolaplarını sildim evide bir güzel sildim süpürdüm kısacası tutma olasığı %1
Neyse cnm pes etmek yok ovulasyon testine devam benimkiler bitmek üzere ben internetten sipariş versem iyi olur
Bu ay bana iyi ders oldu belirti aramakta yok stresteArada boyle sohbet ederiz bir bakmissin 1 ay daha gecmis
[QUOTE="ayse4968, post: 36938617, member: 5 Benim 16 ekim galiba iyi bari en basta olmayayim da
Bende siparis vercem cnm benimkilerde az kaldi
Belirtiler dogru ciksaydi benim hamile olmam lazimdi her belirti vardi bende.yani en iyisi bos ver belirtiyi zamani bekleBen hayatım boyunca belirti aramadım bana sorarsan belirti diye bişi yok bence psikolojik hepsi
Aynen cnm sohbet muhabbet ederiz en güzeli
Ahh ahh insallah☺İnşallah son siparişlerimiz olur
Hadi bakalim insallah cnm.gelecek ay incir kuru de yapcam ben[/QUOTE]Hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberler verelim :)
Benimde yarın bitiyo reglim incirlerimi aldım bile yarın başlayacam hayırlısıylaHadi bakalim insallah cnm.gelecek ay incir kuru de yapcam ben
Ben kansizlik icinde yapmistim incir kuru.her derde devaaBenimde yarın bitiyo reglim incirlerimi aldım bile yarın başlayacam hayırlısıyla
Doğanın mucizelerinden faydalanıyoruz işte cnm bizimde derdimize deva olsun :)[/QUOTE]Ben kansizlik icinde yapmistim incir kuru.her derde devaa
evet canım bi ara kapalıydı.. Nasılsınn :)kızlar sizin de forum kapalımıydı yeni girebildim ben daha:S
evet canım bi ara kapalıydı.. Nasılsınn :)
canm bende iyiyim işte eşim ps4 oynuyor bende burda takılıyorum :) bugün yaptım ovulasyon t azcık koyu belki 2-3 güne yumurtlarım :) İnşallah seninji tutmuştur canım şimdi bekleyiş başlıyor sende :))iyi tatlım sen.. basladın mı ovulasyon testlerine yaklastı yumurtlaman senin değil mi? ben bir tek cizgiyi cift gordugum gün yapabildim biliyor musun.. ertesi gunu aynı saatlerde baktım bembeyazdı test.. fırsatımız olmadı birdaha.. tutarsa birkerede tutan bebe olacak haha: ) yani kısaca bu ay gecti bizim onumuzdeki aya bakacagız artık: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?