BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

3. Ye kaldi artik umutlar canim.hamie olmadigimi bile bile test yaptirdim sonucu bile bile azda olsa uzuldum ama hemen gecti vardir tabi herseyde hayir...ama korkarim ki yine en yakin bat benim
Benim 13 ekim cnm önümüzdeki ay sana bukadar yüklenmiycez merak etme :)

Canım benim arkadaşın günü geçtikten 3 gün sonra çıkmıştı o da kan testinde.. o yüzden umutsuz olma açılışı yapmanı bekliyoruzzz :)
Ben adetime 1 gun kala yaptirdim kan testimi negatif.arkadasin onceden test yaptirmamis demek ki canim

İdrar testi yaptirsam belki bir umut vardi ama kan testin de oyle birsey olmuyor canim.yarin buyuk gun benim icin ☺

[QUOTE="ayse4968, post: 36938617, member: 5 Benim 16 ekim galiba iyi bari en basta olmayayim da [/QUOTE]

Hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberler verelim :)

Bende siparis vercem cnm benimkilerde az kaldi

Ben hayatım boyunca belirti aramadım bana sorarsan belirti diye bişi yok bence psikolojik hepsi
Aynen cnm sohbet muhabbet ederiz en güzeli
Belirtiler dogru ciksaydi benim hamile olmam lazimdi her belirti vardi bende.yani en iyisi bos ver belirtiyi zamani bekle

Ben kansizlik icinde yapmistim incir kuru.her derde devaa
Doğanın mucizelerinden faydalanıyoruz işte cnm bizimde derdimize deva olsun :)[/QUOTE]
Amin insallah cnm ama incir kuru yaptik diye olacak diye birsey yok sabredip olana kadar beklicez artik

evet canım bi ara kapalıydı.. Nasılsınn :)

iyi tatlım sen.. basladın mı ovulasyon testlerine yaklastı yumurtlaman senin değil mi? ben bir tek cizgiyi cift gordugum gün yapabildim biliyor musun.. ertesi gunu aynı saatlerde baktım bembeyazdı test.. fırsatımız olmadı birdaha.. tutarsa birkerede tutan bebe olacak haha: ) yani kısaca bu ay gecti bizim onumuzdeki aya bakacagız artık: )

canm bende iyiyim işte eşim ps4 oynuyor bende burda takılıyorum :) bugün yaptım ovulasyon t azcık koyu belki 2-3 güne yumurtlarım :) İnşallah seninji tutmuştur canım şimdi bekleyiş başlıyor sende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…