kızlar size günaydınlar ben güne kırmızılarla uyandım yani belirtiler adet erken geliyor belirtileriymiş. Bu ayda geçti gitti böylece hamile değilim ama dogururcasına sancı çekiyorum sinirlerim bozuk sancıyı bahane edip aglayasım var ama işteyim izin alıp eve gidebilirim ama gitmek istemiyorum evde yalnız başıma kurup kurup daha da bunalıcagımı biliyorum burda da sancıdan duramıyorum. adet sonrası ovulasyon testi kırmızı çizgi beklemek erken gebelik belirtisi aramak gebelik testleri ile uğraşmak panik stres ruyalarda anlam aramak hepsine yeniden merhabaaaaaOlmadim ama kan testim negatif canim
Olur cnm yaa bozma moralini o geleceği vakti zamanı bekliyo biz dua edip bekleyelim..kızlar size günaydınlar ben güne kırmızılarla uyandım yani belirtiler adet erken geliyor belirtileriymiş. Bu ayda geçti gitti böylece hamile değilim ama dogururcasına sancı çekiyorum sinirlerim bozuk sancıyı bahane edip aglayasım var ama işteyim izin alıp eve gidebilirim ama gitmek istemiyorum evde yalnız başıma kurup kurup daha da bunalıcagımı biliyorum burda da sancıdan duramıyorum. adet sonrası ovulasyon testi kırmızı çizgi beklemek erken gebelik belirtisi aramak gebelik testleri ile uğraşmak panik stres ruyalarda anlam aramak hepsine yeniden merhabaaaaa
Moral bozmak yok canımm, eve gitmemen iyi olmuş yoksa daha kötü olurdun.. Önünde güzel bir ay var umutsuzluğa kapılmak yok kızlarkızlar size günaydınlar ben güne kırmızılarla uyandım yani belirtiler adet erken geliyor belirtileriymiş. Bu ayda geçti gitti böylece hamile değilim ama dogururcasına sancı çekiyorum sinirlerim bozuk sancıyı bahane edip aglayasım var ama işteyim izin alıp eve gidebilirim ama gitmek istemiyorum evde yalnız başıma kurup kurup daha da bunalıcagımı biliyorum burda da sancıdan duramıyorum. adet sonrası ovulasyon testi kırmızı çizgi beklemek erken gebelik belirtisi aramak gebelik testleri ile uğraşmak panik stres ruyalarda anlam aramak hepsine yeniden merhabaaaaa
Benimde yarın bitiyo reglim incirlerimi aldım bile yarın başlayacam hayırlısıylaHadi bakalim insallah cnm.gelecek ay incir kuru de yapcam ben
Kaç aydır deniyosun cnm bi problem.varmı bildiğin ?İLK BAT BENİMKİ ZANNEDERİM 3 EKİM GİBİ BENİMKİ
Ayni benn anlattiklarin canimkızlar size günaydınlar ben güne kırmızılarla uyandım yani belirtiler adet erken geliyor belirtileriymiş. Bu ayda geçti gitti böylece hamile değilim ama dogururcasına sancı çekiyorum sinirlerim bozuk sancıyı bahane edip aglayasım var ama işteyim izin alıp eve gidebilirim ama gitmek istemiyorum evde yalnız başıma kurup kurup daha da bunalıcagımı biliyorum burda da sancıdan duramıyorum. adet sonrası ovulasyon testi kırmızı çizgi beklemek erken gebelik belirtisi aramak gebelik testleri ile uğraşmak panik stres ruyalarda anlam aramak hepsine yeniden merhabaaaaa
Ahh şu belirtiler yok muher ay 10 gün önceden başlayan karın ağrılarım yine başladı işte
benım de aynı tarıh hemen hemen allah yardımcımız olsunKaç aydır deniyosun cnm bi problem.varmı bildiğin ?
kızlar size günaydınlar ben güne kırmızılarla uyandım yani belirtiler adet erken geliyor belirtileriymiş. Bu ayda geçti gitti böylece hamile değilim ama dogururcasına sancı çekiyorum sinirlerim bozuk sancıyı bahane edip aglayasım var ama işteyim izin alıp eve gidebilirim ama gitmek istemiyorum evde yalnız başıma kurup kurup daha da bunalıcagımı biliyorum burda da sancıdan duramıyorum. adet sonrası ovulasyon testi kırmızı çizgi beklemek erken gebelik belirtisi aramak gebelik testleri ile uğraşmak panik stres ruyalarda anlam aramak hepsine yeniden merhabaaaaa
Ayni benn anlattiklarin canimama uzulme gelecek aya beklicez ama bu kadar stres olmadan
son 7 gün. zaman geçmek bilmiyo
ŞİMDİ ALMAYA GİTTİM BAZI ECZANELERDE YOKTU EŞİME SOLEDİM AKŞAM ALACAK OVULASYON TESTİNİ BAKALIM AKŞAM HEMEN DENEYECEM NE RENK ÇIKACAK BAKALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?