BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

="eylul_tlh, post: 36942169, member: 626115"]slm arkadaslar bu testlerle hamıle kalma olasılıgı varmı acaba[/QUOTE]
Canim bu testle nenzaman yumurtladigini tespit esip dogru zamanda iliskiye girebiliyorsun artik tutarsa tabi hepmiz tespit edebildik ama daha tutturamadik yani sansini arttirmis oluylrsun gerisi Allaha kalmis

Olmadim ama kan testim negatif canim
kızlar size günaydınlar ben güne kırmızılarla uyandım yani belirtiler adet erken geliyor belirtileriymiş. Bu ayda geçti gitti böylece hamile değilim ama dogururcasına sancı çekiyorum sinirlerim bozuk sancıyı bahane edip aglayasım var ama işteyim izin alıp eve gidebilirim ama gitmek istemiyorum evde yalnız başıma kurup kurup daha da bunalıcagımı biliyorum burda da sancıdan duramıyorum. adet sonrası ovulasyon testi kırmızı çizgi beklemek erken gebelik belirtisi aramak gebelik testleri ile uğraşmak panik stres ruyalarda anlam aramak hepsine yeniden merhabaaaaa

Olur cnm yaa bozma moralini o geleceği vakti zamanı bekliyo biz dua edip bekleyelim..

Moral bozmak yok canımm, eve gitmemen iyi olmuş yoksa daha kötü olurdun.. Önünde güzel bir ay var umutsuzluğa kapılmak yok kızlar

[/QUOTE]
İNCİR KÜRÜ NASIL OLUYOR ANLATIRMISINIZ KIZLAR[/QUOTE]
Cnm kuru incir alıyosun 8-9 tane yarım litre suda 15 dk kaynatıyosun sabah akşam aç karnına içeceksin 21 gün :)

Ayni benn anlattiklarin canim ama uzulme gelecek aya beklicez ama bu kadar stres olmadan

her ay 10 gün önceden başlayan karın ağrılarım yine başladı işte

olsun canım yılmak yok yılar pes edersek olmaz ki.. o geleceği zamanı biliyor vardır bir bildiği beklediği elbet başka konulara kaydır kafanı canım ağlama sakın illa bir sebebi vardır: (

ŞİMDİ ALMAYA GİTTİM BAZI ECZANELERDE YOKTU EŞİME SOLEDİM AKŞAM ALACAK OVULASYON TESTİNİ BAKALIM AKŞAM HEMEN DENEYECEM NE RENK ÇIKACAK BAKALIM

ŞİMDİ ALMAYA GİTTİM BAZI ECZANELERDE YOKTU EŞİME SOLEDİM AKŞAM ALACAK OVULASYON TESTİNİ BAKALIM AKŞAM HEMEN DENEYECEM NE RENK ÇIKACAK BAKALIM

regliniz nezaman bitti?kac günde bir adet oluyorsunuz? akşam denemeyein en saglıklı sonucu gündüz 2 de veriyor ya da sabah idrarınızı yaptıktan 2-3 saat sonraki idrarınızda. ve kullanmadan önce en az 2saat sıvı almamış olmanız gerekiyor saglıklı sonuc almanız icin.. kullanımı nezaman ılk kullanmanız gerektıgını ınternetten arastırın derim. bir de eczanelerde cok pahalı gitti gidiyor gibi sitelerde toplu halde cok daha ucuza satın alabilirsiniz

Selam kızlar
ayse4968 üzülme canım Allah büyük hayırlısı neyse o olsun bak bende dün kahverengi akıntıyı gördüm akşama doğru pembe bi akıntı gördüm bu benim adet başlangıcım bugün sancım arttı akşama kalmaz sökülür adetim hazır bekliyorum anlayacağın ama üzülmemeye çalışıyorum Allah'ın gücüne gitmesin daha iyi bilmiyoruz ya sabır ve hayal kırıklığı zor anlıyorum senı. Ama zihnini başka şeylerle yor demesi kolay biliyorum ama ne gelir elden.
Boncuklu Evin Hanimi tatlım dün kahve leke geldi ardından da biraz pembe kırmızı arası sadece wc de gördüğüm bi akıntı yani çok özür dilerim ama tuvaletimi yapınca damlamış hani öyle gördüm daha sökülemedi henüz ama kasık ağrım başladı bel ağrım da akşama kalmaz başlar zaman zaman böyle başladığı için umudum yok e tabi 2 gün önce akşam test yapmıştım biliyorsun negatif onu da eklersen :)
Allah diyoruz başka çaremiz yok tabi ki, sıradan ekleniyoruz inşallah cupcakelove pozıtıf görecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…