- 9 Eylül 2014
- 219
- 113
- 53
Selam kızlar
ayse4968 üzülme canım Allah büyük hayırlısı neyse o olsun bak bende dün kahverengi akıntıyı gördüm akşama doğru pembe bi akıntı gördüm bu benim adet başlangıcım bugün sancım arttı akşama kalmaz sökülür adetim hazır bekliyorum anlayacağın ama üzülmemeye çalışıyorum Allah'ın gücüne gitmesin daha iyi bilmiyoruz ya sabır ve hayal kırıklığı zor anlıyorum senı. Ama zihnini başka şeylerle yor demesi kolay biliyorum ama ne gelir elden.
Boncuklu Evin Hanimi tatlım dün kahve leke geldi ardından da biraz pembe kırmızı arası sadece wc de gördüğüm bi akıntı yani çok özür dilerim ama tuvaletimi yapınca damlamış hani öyle gördüm daha sökülemedi henüz ama kasık ağrım başladı bel ağrım da akşama kalmaz başlar zaman zaman böyle başladığı için umudum yok e tabi 2 gün önce akşam test yapmıştım biliyorsun negatif onu da eklersen :)
Allah diyoruz başka çaremiz yok tabi ki, sıradan ekleniyoruz inşallahcupcakelove pozıtıf görecek
Selam kızlar
ayse4968 üzülme canım Allah büyük hayırlısı neyse o olsun bak bende dün kahverengi akıntıyı gördüm akşama doğru pembe bi akıntı gördüm bu benim adet başlangıcım bugün sancım arttı akşama kalmaz sökülür adetim hazır bekliyorum anlayacağın ama üzülmemeye çalışıyorum Allah'ın gücüne gitmesin daha iyi bilmiyoruz ya sabır ve hayal kırıklığı zor anlıyorum senı. Ama zihnini başka şeylerle yor demesi kolay biliyorum ama ne gelir elden.
Boncuklu Evin Hanimi tatlım dün kahve leke geldi ardından da biraz pembe kırmızı arası sadece wc de gördüğüm bi akıntı yani çok özür dilerim ama tuvaletimi yapınca damlamış hani öyle gördüm daha sökülemedi henüz ama kasık ağrım başladı bel ağrım da akşama kalmaz başlar zaman zaman böyle başladığı için umudum yok e tabi 2 gün önce akşam test yapmıştım biliyorsun negatif onu da eklersen :)
Allah diyoruz başka çaremiz yok tabi ki, sıradan ekleniyoruz inşallahcupcakelove pozıtıf görecek
Eger yumurtlama günün yakın değilse gittigidiyor sitesinden daha ucuza albilirsin cnmŞİMDİ ALMAYA GİTTİM BAZI ECZANELERDE YOKTU EŞİME SOLEDİM AKŞAM ALACAK OVULASYON TESTİNİ BAKALIM AKŞAM HEMEN DENEYECEM NE RENK ÇIKACAK BAKALIM
Evet ya ben karıştırmıştıksıradacimcimesevilay var sanırım o ne yaptı acaba insallah hayırlı haberler gelir ondan
Güzel bi hamiş haberi alalım inşlhsıradacimcimesevilay var sanırım o ne yaptı acaba insallah hayırlı haberler gelir ondan
sen ne zmandır bekliyorsun canım benim 13.ay olacak stres nasıl olunmayacak bilmiyorum adetinde etkisi var çok fenayım bugün morelmen çöktüm. gelecek ay ne ovulasyon testi alacam ne gebelik testi boş vermek içinde elimden geleni yapacam tarihler testler kürler arasında bir ay daha geçirmek istemiom salcam çayıra mevlam kayıraAyni benn anlattiklarin canimama uzulme gelecek aya beklicez ama bu kadar stres olmadan
Yok gelmedi daha ama gelir testin yanlis olmasinin ihtimali yok kan testi cunkuayşe senin de geldi mi kırmızalar,dogru muymus test: ( Asimelik ne yaptı acaba insallah gelmemiştir onun.. üzülmeyelim yola devam kızlar enınde sonunda olacak: )
yok cnm uzulmuyorum bademciklerim agriyor surekli atesleniyorum o hastaliktan uzulmeye bile zaman kalmiyor birde calisinca kafam dagiliyor.gelecek aya kaldi umutlar.dedigin gibi Allah daha iyi bilir biz yeterki isyan etmeyelim daha yolun basindayizSelam kızlar
Ohh ne guzel iste en iyisi busen ne zmandır bekliyorsun canım benim 13.ay olacak stres nasıl olunmayacak bilmiyorum adetinde etkisi var çok fenayım bugün morelmen çöktüm. gelecek ay ne ovulasyon testi alacam ne gebelik testi boş vermek içinde elimden geleni yapacam tarihler testler kürler arasında bir ay daha geçirmek istemiom salcam çayıra mevlam kayıra
Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi
- Ayse4968----------------------------------> 17 Eylül----------
- Asimelik-----------------------------------> 18 Eylül----------
- Zynpela------------------------------------> 19 Eylül----------
- Cimcimesevilay---------------------------> 20 Eylül
- Nazlika-------------------------------------> 24 Eylül
- Cupcakelove-------------------------------> 24 Eylül
- Agustos72----------------------------------> 25 Eylül
- Alkim30 -----------------------------------> 26 Eylül
- choqseqer----------------------------------> 30 Eylul
1.
4. yasemin2014........................................................................................3 ekim
- Tırmık--------------------------------------> 04 Ekim
- Kuse----------------------------------------> 09 Ekim
- Longingg-----------------------------------> 13 Ekim
Herkese slm
slm cnm topikte kimse yok sanırım herkes iş başındaHerkese slm
Anaaam herkes beni bekliii kızlar şimdi okudum ya batı gelenler adet olmuş sırada ben mi varım yoksa ama olanlar üzülmesin inşallah öbür ay olur sakın canınızı sıkmayın benim belirtiler aynı göğüslerim fena derecede ağrıyo kasıklarım belim de bugün yürüyüş yaptım biraz sağ bacağıma vurdu belimin ağrısı bide sürekli midem kazanıyo yaa rahatsız oluyorum çünkü ben bir öģün yemekle doyan biriydim bu aralar hiç doymuyorum sanki bendeki belirtiler bunlar işte bide sık sık tuvalete çıkıyorum göğsümün kahverengi yerinde pütür pütü tomurcuk gibi şeyler çıktı dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı son 3 gün hala bi umudum var inşallah hamileyimdir ne diim kısmet herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?