BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

canım pembe akıntı yerleşme akıntısı olmasın sakın.. bel kasık agrında bebis icin.. sonucta reglin gelmedi daha.. bir test daha mı yapsan ya da kana baktırsan acaba canım

sırada cimcimesevilay var sanırım o ne yaptı acaba insallah hayırlı haberler gelir ondan

Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi

1. Ayse4968----------------------------------> 17 Eylül----------
  2. Asimelik-----------------------------------> 18 Eylül----------
  3. Zynpela------------------------------------> 19 Eylül----------
  4. Cimcimesevilay---------------------------> 20 Eylül
  5. Nazlika-------------------------------------> 24 Eylül
  6. Cupcakelove-------------------------------> 24 Eylül
  7. Agustos72----------------------------------> 25 Eylül
  8. Alkim30 -----------------------------------> 26 Eylül
  9. choqseqer----------------------------------> 30 Eylul

1. Tırmık--------------------------------------> 04 Ekim
  2. Kuse----------------------------------------> 09 Ekim
  3. Longingg-----------------------------------> 13 Ekim
Yeni listemiz nasıl şekillenecek ya biraz düzenlesek kafam karıştı benim vallahi

sırada cimcimesevilay var sanırım o ne yaptı acaba insallah hayırlı haberler gelir ondan
Evet ya ben karıştırmıştık cupcakelove değil de cimcimesevilay ın sırası geldi gerçi sırası derken daha 3 günü var kızı da panik yapacağız vallahi :)
Tatlım benım adet böyle zaman zaman kafasına göre başlama şekilleri uydurur sebebini hiç bilmem, geçen ay 4 gün falan kahve leke ardından başladı ama ne başlamak biraz tatil stresi biraz da fazla sıcaktan maşallah abarttı da abarttı, 3-5 ay önce de yine böyle başlamıştı kahve leke bir sabah öğlen pembe sonra 2 gün aralıklı kahve ama çok değil ardından beklenen regl kanaması, yani 18 ya benim regl 2-3 gün önce tuhaflıklar tam gününde de kanamam gelir o bakımdan sanmam yerleşme olsun, burada da kan alıp bakmazlar tr deki gibi, ben de malum teste tövbe ettim 2 gün önce akşam elimden hamilelik testiyle o oda senin bu ışık benim tersten bak düzden bak adama sor bak bi bişi var mı vs vs dedim ben ne yapıyorum ya bildiğin negatif kızdım kendime daha da bu ay yapmam artık zaten vücudumu tanıdığım kadarıyla dedim ya sökülecek bu adet ama umutsuzluk da bi tuhaf yapıyor insanı o bakımdan beklemiyorum sanki adet oldum da yumurtlama günümü bekliyorum diye düşünüyorum daha kolay baş ediliyor ne yapalım inşallah dediğin gibidir de yarın da adet olmam o zaman heyecan yeniden başlar :)

Ayni benn anlattiklarin canim ama uzulme gelecek aya beklicez ama bu kadar stres olmadan
sen ne zmandır bekliyorsun canım benim 13.ay olacak stres nasıl olunmayacak bilmiyorum adetinde etkisi var çok fenayım bugün morelmen çöktüm. gelecek ay ne ovulasyon testi alacam ne gebelik testi boş vermek içinde elimden geleni yapacam tarihler testler kürler arasında bir ay daha geçirmek istemiom salcam çayıra mevlam kayıra

ayşe senin de geldi mi kırmızalar,dogru muymus test: ( Asimelik ne yaptı acaba insallah gelmemiştir onun.. üzülmeyelim yola devam kızlar enınde sonunda olacak: )
Yok gelmedi daha ama gelir testin yanlis olmasinin ihtimali yok kan testi cunku

yok cnm uzulmuyorum bademciklerim agriyor surekli atesleniyorum o hastaliktan uzulmeye bile zaman kalmiyor birde calisinca kafam dagiliyor.gelecek aya kaldi umutlar.dedigin gibi Allah daha iyi bilir biz yeterki isyan etmeyelim daha yolun basindayiz

Ohh ne guzel iste en iyisi bu benim 2. Ayim 3. Denemeyi bekliyorum stresten sanirim daha adette olamadim ama agrisini cekiyorum Allah sabir versin tez zamanda bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah

Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi

1. Ayse4968----------------------------------> 17 Eylül----------
  2. Asimelik-----------------------------------> 18 Eylül----------
  3. Zynpela------------------------------------> 19 Eylül----------
  4. Cimcimesevilay---------------------------> 20 Eylül
  5. Nazlika-------------------------------------> 24 Eylül
  6. Cupcakelove-------------------------------> 24 Eylül
  7. Agustos72----------------------------------> 25 Eylül
  8. Alkim30 -----------------------------------> 26 Eylül
  9. choqseqer----------------------------------> 30 Eylul

1. yasemin2014----------------------------> 03 Ekim
  2. Tirmik--------------------------------------> 04 Ekim
  3. Kuse----------------------------------------> 09 Ekim
  4. Longingg-----------------------------------> 13 Ekim

Anaaam herkes beni bekliii kızlar şimdi okudum ya batı gelenler adet olmuş sırada ben mi varım yoksa ama olanlar üzülmesin inşallah öbür ay olur sakın canınızı sıkmayın benim belirtiler aynı göğüslerim fena derecede ağrıyo kasıklarım belim de bugün yürüyüş yaptım biraz sağ bacağıma vurdu belimin ağrısı bide sürekli midem kazanıyo yaa rahatsız oluyorum çünkü ben bir öģün yemekle doyan biriydim bu aralar hiç doymuyorum sanki bendeki belirtiler bunlar işte bide sık sık tuvalete çıkıyorum göğsümün kahverengi yerinde pütür pütü tomurcuk gibi şeyler çıktı dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı son 3 gün hala bi umudum var inşallah hamileyimdir ne diim kısmet herşeyin hayırlısı

canımm bütün belirtiler hamilelik gibi hadi insallah Allahım gönlüne göre versin.. güzel haberlerini bekliyoruz: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…