- 9 Eylül 2014
- 219
- 113
- 53
slm cnm topikte kimse yok sanırım herkes iş başında
cnm ben 1 senelik evliyim 2 aydır korunmuyoruz bu ay 3. ayım olacak henüz tutturamadık :) bugün reglimin son günü işte çalışmalara başlayacaz bizde yeni ay yeni umutlar..olabilir: ) sen de durumlar ne cnm hikayen ne: )
canımm bütün belirtiler hamilelik gibi hadi insallah Allahım gönlüne göre versin.. güzel haberlerini bekliyoruz: )
cnm ben 1 senelik evliyim 2 aydır korunmuyoruz bu ay 3. ayım olacak henüz tutturamadık :) bugün reglimin son günü işte çalışmalara başlayacaz bizde yeni ay yeni umutlar..
inşallah cnm ama test negatif çıktı açıkçası moralim baya bozuldu silik çıkaydı iyiydi ama çıkmadı inşallah günüm geçer de müjdeli haberi alırım
cnm ben 1 senelik evliyim 2 aydır korunmuyoruz bu ay 3. ayım olacak henüz tutturamadık :) bugün reglimin son günü işte çalışmalara başlayacaz bizde yeni ay yeni umutlar..
bende hemen olur sanıyodum ne cahilim yaahadi insallah cnm: ) benimde bu ay 2. deneme bakalım kacıncı ayda olacak bir umut deniyoruz: ) insallah hep beraber guzel haberler alırız
öylemi diyosun ama yeni bitti varmı öyle bi ihtimal genelde hamilelik şansı çok düşük bu zamanlar deniyoHıç vakit kaybetme hemen çalışmalara başla sonra takip edersin burayı kaçırdığın yer olursa anlatırız sana :):)bak adet bitimi rahim müsait olurmuş çoğu kişi öyle hamile kalıyo
canım daha 3 gün var kesin değil cıkması.. şimdiden stres olma canım kan testinde bile gecikmeden sonra cıkanlar oluyor.. stres yok bekleyecegız: )
öylemi diyosun ama yeni bitti varmı öyle bi ihtimal genelde hamilelik şansı çok düşük bu zamanlar deniyo[/QUOTE
var cnm var hemen hemen herkes öyle hamile kalıyo yani benim bilip duyduklarım öyle benden 2 ay sonra evlenen biri vardı kız adeti bitmiş iki gün sonra düğünü vardı o hafta hamile kalmış
insallah canım benim Allahım yüzünüzü güldürsünYa 21 eylül eşimin doğum günü inşallah hamileyimdir de ona hiç unutamicağı bi sürpriz yaparım dua edin kızlar bana lütfeennn..
Ayy bu aksam bir test daha yaptim aslinda tovbeliydim ama dayanamadim sonuc kocaman negatif tabi. Adetim hala sokulmedi kahve akinti halinde belimde bir agri tam ortasında ama ne adet ne gebelik yarin bat tarihi eger olmazsam bir test daha yaparim galiba. Aa bu arada bugun hamileleik testiyle beraber ovuluasyonda yaptim sanki yarin yumurtlayacakmisim gibi koyuya yakin cikti yada hamikelik testi oyle beyazdi ki bana koyugeldi size de fotosunu yollayayim simdi ikisininde
Bu arada ovuluasyon testi daha koyuydu o bile acilmis anasini satayim iki cizgi gormek haram bana :)
Valla bilmemki canim beni tereddute dusuren sey bel agrim bi tuhaf tam belimin ortasinda boyle agrimazdi adet olacagimda. O yuzden ise gitmeden once yapayim dedim ama idrara sikisik degildim ve bardak kahveden sonra biraz zorla yaptim neyse diger gunlerden daha koyu cikinca tuhaf oldum cunku benim ovuluasyon testleri silinmeye baslamisti hatta bazilarinda silik cizgi bile yoktu ama sivi tuketimine dikkat etmiyordum artik. Oyle olunca iste is donusu de gebelik yapayim dedim ama aldim agzimin payinicanım ovulasyon testi simdiki haliyle bile baya koyu.. normal mi okadar koyu olması su an yumurtlama tarihine cok uzaksın.. seni umutlandırmak istemem ama idrar testleri gecikmeden 2-3 gun sonra kesin sonuc verir,ovulasyon testi gebelik cıktıgını gorenler bu sekilde görmüşler hep boşa üzülüyor olmayasın sakın
canım ovulasyon testi simdiki haliyle bile baya koyu.. normal mi okadar koyu olması suanda yumurtlama tarihine cok uzaksın.. seni umutlandırmak istemem ama idrar testleri gecikmeden 2-3 gun sonra kesin sonuc verir,ovulasyon testi gebelik cıktıgını gorenler bu sekilde görmüşler hep boşa üzülüyor olmayasın sakın
Valla bilmemki canim beni tereddute dusuren sey bel agrim bi tuhaf tam belimin ortasinda boyle agrimazdi adet olacagimda. O yuzden ise gitmeden once yapayim dedim ama idrara sikisik degildim ve bardak kahveden sonra biraz zorla yaptim neyse diger gunlerden daha koyu cikinca tuhaf oldum cunku benim ovuluasyon testleri silinmeye baslamisti hatta bazilarinda silik cizgi bile yoktu ama sivi tuketimine dikkat etmiyordum artik. Oyle olunca iste is donusu de gebelik yapayim dedim ama aldim agzimin payininasip artikbir sey bilmiyorum vallahi. Insallah gecikmeden sonra pozitif cikmaya baslar yoksa normalde yarin adet olmam lazim gerci bir kac ay once 3 gun falan gecikmis takvime baktimda belki de haftasonuna kadar olmazsam o zaman test yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?