BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

canımm bütün belirtiler hamilelik gibi hadi insallah Allahım gönlüne göre versin.. güzel haberlerini bekliyoruz: )

inşallah cnm ama test negatif çıktı açıkçası moralim baya bozuldu silik çıkaydı iyiydi ama çıkmadı inşallah günüm geçer de müjdeli haberi alırım

cnm ben 1 senelik evliyim 2 aydır korunmuyoruz bu ay 3. ayım olacak henüz tutturamadık :) bugün reglimin son günü işte çalışmalara başlayacaz bizde yeni ay yeni umutlar..

hadi insallah cnm: ) benimde bu ay 2. deneme bakalım kacıncı ayda olacak bir umut deniyoruz: ) insallah hep beraber guzel haberler alırız

inşallah cnm ama test negatif çıktı açıkçası moralim baya bozuldu silik çıkaydı iyiydi ama çıkmadı inşallah günüm geçer de müjdeli haberi alırım

canım daha 3 gün var kesin değil cıkması.. şimdiden stres olma canım kan testinde bile gecikmeden sonra cıkanlar oluyor.. stres yok bekleyecegız: )

cnm ben 1 senelik evliyim 2 aydır korunmuyoruz bu ay 3. ayım olacak henüz tutturamadık :) bugün reglimin son günü işte çalışmalara başlayacaz bizde yeni ay yeni umutlar..

Hıç vakit kaybetme hemen çalışmalara başla sonra takip edersin burayı kaçırdığın yer olursa anlatırız sana :):)bak adet bitimi rahim müsait olurmuş çoğu kişi öyle hamile kalıyo

hadi insallah cnm: ) benimde bu ay 2. deneme bakalım kacıncı ayda olacak bir umut deniyoruz: ) insallah hep beraber guzel haberler alırız
bende hemen olur sanıyodum ne cahilim yaa bugün bi arkadaşımla konuştumda biraz içim rahatladı 8 ayda hamile kalabilmiş hiç stres yapmadım akışına bıraktım ne zaman olursa olsun sende hiç stres yapma olur dedi mantıklı

Hıç vakit kaybetme hemen çalışmalara başla sonra takip edersin burayı kaçırdığın yer olursa anlatırız sana :):)bak adet bitimi rahim müsait olurmuş çoğu kişi öyle hamile kalıyo
öylemi diyosun ama yeni bitti varmı öyle bi ihtimal genelde hamilelik şansı çok düşük bu zamanlar deniyo

canım daha 3 gün var kesin değil cıkması.. şimdiden stres olma canım kan testinde bile gecikmeden sonra cıkanlar oluyor.. stres yok bekleyecegız: )

bende stres yapmamaya çalışıyorum test yapmicaktım ama eşim sağolsun verdi gazı hadi yap hadi yap diye ona uydum yaptım sonuca o da üzüldü ama bana diyoki cnm belki günün geçmedi ya ondan çıkmamıştır diye teselli ediyo işte ne yapsın baba yüreği:)

Ya 21 eylül eşimin doğum günü inşallah hamileyimdir de ona hiç unutamicağı bi sürpriz yaparım dua edin kızlar bana lütfeennn..

Ayy bu aksam bir test daha yaptim aslinda tovbeliydim ama dayanamadim sonuc kocaman negatif tabi. Adetim hala sokulmedi kahve akinti halinde belimde bir agri tam ortasında ama ne adet ne gebelik yarin bat tarihi eger olmazsam bir test daha yaparim galiba. Aa bu arada bugun hamileleik testiyle beraber ovuluasyonda yaptim sanki yarin yumurtlayacakmisim gibi koyuya yakin cikti yada hamikelik testi oyle beyazdi ki bana koyugeldi size de fotosunu yollayayim simdi ikisininde

aa hemen yükle canım bakalım

Iste bu gunun bilancosu. Maalesef yesil ovuluasyon mavi gebelik. Keske tam tersi olsa :)

Eklentiler

• 20140917_233347.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 20140917_233316.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 97
  • 20140917_233252.webp
    88,8 KB · Görüntüleme: 59
Bu arada ovuluasyon testi daha koyuydu o bile acilmis anasini satayim iki cizgi gormek haram bana :)

Bu arada ovuluasyon testi daha koyuydu o bile acilmis anasini satayim iki cizgi gormek haram bana :)

canım ovulasyon testi simdiki haliyle bile baya koyu.. normal mi okadar koyu olması suanda yumurtlama tarihine cok uzaksın.. seni umutlandırmak istemem ama idrar testleri gecikmeden 2-3 gun sonra kesin sonuc verir,ovulasyon testi gebelik cıktıgını gorenler bu sekilde görmüşler hep boşa üzülüyor olmayasın sakın

Valla bilmemki canim beni tereddute dusuren sey bel agrim bi tuhaf tam belimin ortasinda boyle agrimazdi adet olacagimda. O yuzden ise gitmeden once yapayim dedim ama idrara sikisik degildim ve bardak kahveden sonra biraz zorla yaptim neyse diger gunlerden daha koyu cikinca tuhaf oldum cunku benim ovuluasyon testleri silinmeye baslamisti hatta bazilarinda silik cizgi bile yoktu ama sivi tuketimine dikkat etmiyordum artik. Oyle olunca iste is donusu de gebelik yapayim dedim ama aldim agzimin payini nasip artikbir sey bilmiyorum vallahi. Insallah gecikmeden sonra pozitif cikmaya baslar yoksa normalde yarin adet olmam lazim gerci bir kac ay once 3 gun falan gecikmis takvime baktimda belki de haftasonuna kadar olmazsam o zaman test yapmaliyim

bence de asimelik inşallah adet olmazsında cumartesi benim bat beraber test yapıp çift çizgiyi görürüz kız Allah büyük beraber hamile kalıp beraber doğurruruz belki ha ne dersin

canım sıvıya dikkat etmezsen idrarın suyla seyreliyor, yani normale göre daha az çıkıyor koyuluk.. oyüzden ben çok heyecanlandım ya.. buaksam dualarımız seninle arkadaşım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.. hafta sonuna kadar bekle bence ondan sonra da test yaptır insallah: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…