BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

bence de asimelik inşallah adet olmazsında cumartesi benim bat beraber test yapıp çift çizgiyi görürüz kız Allah büyük beraber hamile kalıp beraber doğurruruz belki ha ne dersin
Aminnn derim tatlim ne diyim :) ama soyle bir gercek var ki o mavi test HAMILELIK TESTI YANI NEGATIF :) :) bunu da unutmayalim yani

Ay bak bende heyecanlaniyorum ha boyle olica :) kiz ama tum gebelik testleri bize birseyler anlatiyor olmasin :) umutlanip dilemekle umutsuzluk arasinda bir yerlerde sìkıšıp kaldim vallahi. Allah yar ve yardimcimiz olsun ya. Umut oluyorsunuz bana

Son düzenleme:
Aminnn derim tatlim ne diyim :) ama soyle bir gercek var ki o mavi test HAMILELIK TESTI YANI NEGATIF :) :) bunu da unutmayalim yani

Bende dün yaptım negatif çıktı anlıyorum seni ama hiç belli olmaz bekle bi kaç gün daha o zaman test yap ya silikte olsa cift cizgiyi görsek varyaaa Alllaaah bee kim tutat bizi asimelik umudunu kaybetme iyi düşün iyi şeyler olsun

Imsallah diledigimiz gibi olir tatlim. Silikde olsun pozitif olsum bizim olsun insallah :)

valla işaret kovalamaktan çatlayacagız: ) ben de yumurtlama pazar günü oldu.. dün sabahtan beri sağ kasıgım ağrıyor,batıyor sürekli..dolgunluk hissi var sag ayagımı çekiyor iç çamasırı bile kesiyor sanki,gögüslerimde agrı var.. daha reglime 8gün var 10 gün önceden baslayan gebelik belirtileri olamaz sanırım kendimizi dinleye dinleye totomuzdan belirti uydurur olduk: ) haha

bende aynı senin gibiydim yumurtlamadan 2 gün sonra başladı herşey şuan hala devam ediyo hoş test negatif çıktı ama daha 3 günüm var bekliyorum bence olabilir öyle düşünme

bende aynı senin gibiydim yumurtlamadan 2 gün sonra başladı herşey şuan hala devam ediyo hoş test negatif çıktı ama daha 3 günüm var bekliyorum bence olabilir öyle düşünme

ya belirtiler icin cok erken canım bende..bence ben kendimi dinliyorum ondan daha olmus olsa bile döllenmemiştir yumurta ne belirtisi.. üşütmüş bile olabilirim..1kere oldu zaten imkansız gibi olması bizim haha

Belirtilere kafanızı takmayin diyeceğim de benim bata daha çok var ya o yüzden rahatım sanırım :) bu arada bugün ovulasyon testim baya koyuydu yumurtladim ya da yarın olacak bu sefer kaçırmamam lazimm

ya belirtiler icin cok erken canım bende..bence ben kendimi dinliyorum ondan daha olmus olsa bile döllenmemiştir yumurta ne belirtisi.. üşütmüş bile olabilirim..1kere oldu zaten imkansız gibi olması bizim haha

Sende haklısın da yine de iyi düşünmek gerek bence siz tedbiri elden bırakmayın daha adetine varmış durmak yok yola devam edin:)

Bi kahve yapan olsa da içsek zaten uyku yok daha beter şam şeytanı gibi olurduk ben bide keyif sigarası yakimde öyle devam edekkk eee asimelik alkim30 longingg niye sustunuz beyaa napiyonuz kızlar biz tırmıkla burda sohbet ediyok siz nerdesiniz yahuu

valla şimdi aklımdan geçiyordu kahve kalkiim de yapayım ohh miiss :) sigara içmesek daha iyi tabi amaaan hamile kalınca içmiciz nasılsa :)

Kizlar ayıptır sorması bişe sorcam idrarımda tortular var böyle dikkatimi çekti kabarıyo sanki minik minik tortular solucan gibi ya neyin nesi buu

valla şimdi aklımdan geçiyordu kahve kalkiim de yapayım ohh miiss :) sigara içmesek daha iyi tabi amaaan hamile kalınca içmiciz nasılsa :)

Aynen öyle bi tiksinseydim şundan iyi olacak bazen düşünüyorum ya hamileysem bi zararı olurmu hani düşük falan diye Allah korusun

Burada bi yerlerde hamilelik belirtisi diye okumuştum sanki ama bilemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…