BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

puf bende sigara iciom ya icmesek cok iyi aslında o da etkiliyor dogurganlıgı biliyorsunuz: (

evet Alkım devam et gün aşırı, bir de geç yumurtladığın için yumurtlama tarihine 14 ekle o zaman adet olacaksın canım yani inşallah olmazsın.. Gecikirse 14.gün test yap ben gibi olma :)

Hoppps ne kaynaşmıştınız Akyol ben iki dakika dizi bakarken, kahve yapan olduysa bende alayım sigara zaten elimde, yatan da yok anlaşılan böyle çocuk yapamayız tabi biz adamların koynuna girmeden nasıl hamile kalacaz acaba :)

ben uyutup kaçtımm

ben uyutup kaçtımm
Hahaha benimki de uyudu vallahi sabah erken kalkıyor bu hafta toptan erkenci yani, bende Dr house kahve sigara keyfindeyim
Şu saat oldu uyumuyorsak bizde en belirgin hamilelik belirtisi olan aşırı yorgunluk ve uyku isteği yok demektir. :) olan belirtileri değil olmayanları dikkate alıyorum artık

evet Alkım devam et gün aşırı, bir de geç yumurtladığın için yumurtlama tarihine 14 ekle o zaman adet olacaksın canım yani inşallah olmazsın.. Gecikirse 14.gün test yap ben gibi olma :)

ama benim 28 günlük döngüm hic bozulmadı simdiye kadar şaşmaz hic.. simdi 3gün ileri mi atacak yani.. ozaman ben hayatımda ilk kez gec yumurtlamıs olacagım ileri atarsa:)

Valla ben bi yandan uyuttum bi yandan kaynattım merak etme asimelik benim herif gece kendiliğinden kalkıp benide kaldırıyo sağolsun artık o ara kim kimin koynuna giriyo bilmiyorum uyku sersemliğiyle:):):):):):):):):):):)

ama benim 28 günlük döngüm hic bozulmadı simdiye kadar şaşmaz hic.. simdi 3gün ileri mi atacak yani.. ozaman ben hayatımda ilk kez gec yumurtlamıs olacagım ileri atarsa:)
benim geçen ay öyle oldu normal döngüm 28 gündür 17.gün yumurtladım diye geç adet oldum yapmadığım test kalmadı hiç gecikmez adetim diye :) ama belli olmaz tabi belki bana denk gelmiştir.. Sana da aynısı olursa diye didim :)

Valla ben bi yandan uyuttum bi yandan kaynattım merak etme asimelik benim herif gece kendiliğinden kalkıp benide kaldırıyo sağolsun artık o ara kim kimin koynuna giriyo bilmiyorum uyku sersemliğiyle:):):):):):):):):):):)
Hahahaha benimki beni kaldırsa sinir nöbeti geçiririm galiba bırak koynuna girmeyi :) :)

Bende şuan aşırı yorgunluk ve uyku isteği oluştu birden acaba hamilemiyim:):) kız bazen tersi oluyomuş uykusuzluk ta yapabiliyomuş bu haylazlar ama bende normalde de uykusuzluk oluyo geceleri

bekleyip görecegiz cnm valla.. iyice düzenimiz şaştı topluca haha

Bende şuan aşırı yorgunluk ve uyku isteği oluştu birden acaba hamilemiyim:):) kız bazen tersi oluyomuş uykusuzluk ta yapabiliyomuş bu haylazlar ama bende normalde de uykusuzluk oluyo geceleri

bizden bi cacık olmucak bence ya bu gidişle whatsupp ta grup olusturup sabahlara kadar geyik yapıcas her ay ahaha Allah sonumuzu hayretsin yeminle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…