- 9 Eylül 2014
- 219
- 113
- 53
Sende haklısın da yine de iyi düşünmek gerek bence siz tedbiri elden bırakmayın daha adetine varmış durmak yok yola devam edin:)
Belirtilere kafanızı takmayin diyeceğim de benim bata daha çok var ya o yüzden rahatım sanırım :) bu arada bugün ovulasyon testim baya koyuydu yumurtladim ya da yarın olacak bu sefer kaçırmamam lazimm
Daha hücre olduğu için düşük olmayacaktır ama öğrenir öğrenmez bırakalım yazık minnaka zehirlemeyelim :)Aynen öyle bi tiksinseydim şundan iyi olacak bazen düşünüyorum ya hamileysem bi zararı olurmu hani düşük falan diye Allah korusun
Bi kahve yapan olsa da içsek zaten uyku yok daha beter şam şeytanı gibi olurduk ben bide keyif sigarası yakimde öyle devam edekkk eee asimelik alkim30 longingg niye sustunuz beyaa napiyonuz kızlar biz tırmıkla burda sohbet ediyok siz nerdesiniz yahuu
ahahah oldu da bitti maşallaaahburda ne işin var ozaman koş bacım koş: )
Kizlar ayıptır sorması bişe sorcam idrarımda tortular var böyle dikkatimi çekti kabarıyo sanki minik minik tortular solucan gibi ya neyin nesi buu
yavrum yumurtlama oldu bitti devam etsek ne olacak artık: )
hamilelik belirtilerinde o da var cnm biryerde okumustm: )
ben uyutup kaçtımmHoppps ne kaynaşmıştınız Akyol ben iki dakika dizi bakarken, kahve yapan olduysa bende alayım sigara zaten elimde, yatan da yok anlaşılan böyle çocuk yapamayız tabi biz adamların koynuna girmeden nasıl hamile kalacaz acaba :)
Hahaha benimki de uyudu vallahi sabah erken kalkıyor bu hafta toptan erkenci yani, bende Dr house kahve sigara keyfindeyimben uyutup kaçtımm
evet Alkım devam et gün aşırı, bir de geç yumurtladığın için yumurtlama tarihine 14 ekle o zaman adet olacaksın canım yani inşallah olmazsın.. Gecikirse 14.gün test yap ben gibi olma :)
Hoppps ne kaynaşmıştınız Akyol ben iki dakika dizi bakarken, kahve yapan olduysa bende alayım sigara zaten elimde, yatan da yok anlaşılan böyle çocuk yapamayız tabi biz adamların koynuna girmeden nasıl hamile kalacaz acaba :)
benim geçen ay öyle oldu normal döngüm 28 gündür 17.gün yumurtladım diye geç adet oldum yapmadığım test kalmadı hiç gecikmez adetim diye :) ama belli olmaz tabi belki bana denk gelmiştir.. Sana da aynısı olursa diye didim :)ama benim 28 günlük döngüm hic bozulmadı simdiye kadar şaşmaz hic.. simdi 3gün ileri mi atacak yani.. ozaman ben hayatımda ilk kez gec yumurtlamıs olacagım ileri atarsa:)
Hahahaha benimki beni kaldırsa sinir nöbeti geçiririm galiba bırak koynuna girmeyi :) :)Valla ben bi yandan uyuttum bi yandan kaynattım merak etme asimelik benim herif gece kendiliğinden kalkıp benide kaldırıyo sağolsun artık o ara kim kimin koynuna giriyo bilmiyorum uyku sersemliğiyle:):):):):):):):):):):)
Hahaha benimki de uyudu vallahi sabah erken kalkıyor bu hafta toptan erkenci yani, bende Dr house kahve sigara keyfindeyim
Şu saat oldu uyumuyorsak bizde en belirgin hamilelik belirtisi olan aşırı yorgunluk ve uyku isteği yok demektir. :) olan belirtileri değil olmayanları dikkate alıyorum artık
benim geçen ay öyle oldu normal döngüm 28 gündür 17.gün yumurtladım diye geç adet oldum yapmadığım test kalmadı hiç gecikmez adetim diye :) ama belli olmaz tabi belki bana denk gelmiştir.. Sana da aynısı olursa diye didim :)
İnşallah 9 ay beklersin kırmızıları :)bekleyip görecegiz cnm valla.. iyice düzenimiz şaştı topluca haha
Bende şuan aşırı yorgunluk ve uyku isteği oluştu birden acaba hamilemiyim:):) kız bazen tersi oluyomuş uykusuzluk ta yapabiliyomuş bu haylazlar ama bende normalde de uykusuzluk oluyo geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?