BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

ama benim 28 günlük döngüm hic bozulmadı simdiye kadar şaşmaz hic.. simdi 3gün ileri mi atacak yani.. ozaman ben hayatımda ilk kez gec yumurtlamıs olacagım ileri atarsa:)

Adete 1hafta kala hamile kalanlar var onun için belli olmuyo işte her ay farklı olabiliyoo

bizden bi cacık olmucak bence ya bu gidişle whatsupp ta grup olusturup sabahlara kadar geyik yapıcas her ay ahaha Allah sonumuzu hayretsin yeminle:)
Kız ıyı fikir vallahi buradan takıp etmek zor oluyor en sonunda kuralım bir gurup daha hızlı ve yemız en azından aramızda kalır konuşulanlar bazen benim adam girip balacak diye korkuyorum arada soruyor sen ne yazıyon dıye bak biri biri yadı diye asimelik sana mesaj var diye :) açıp okusa rezalet yaptık yapmadık her nane yazıyor burada hahahaha Allah günah yazmasın

valla bende korkuyorum acaba okuyor mu diye eskiden okumuştu gizli gizli

[QUOmeraklscimesevilay, post: 36957250, member: 614918"]Anaaam herkes beni bekliii kızlar şimdi okudum ya batı gelenler adet olmuş sırada ben mi varım yoksa ama olanlar üzülmesin inşallah öbür ay olur sakın canınızı sıkmayın benim belirtiler aynı göğüslerim fena derecede ağrıyo kasıklarım belim de bugün yürüyüş yaptım biraz sağ bacağıma vurdu belimin ağrısı bide sürekli midem kazanıyo yaa rahatsız oluyorum çünkü ben bir öģün yemekle doyan biriydim bu aralar hiç doymuyorum sanki bendeki belirtiler bunlar işte bide sık sık tuvalete çıkıyorum göğsümün kahverengi yerinde pütür pütü tomurcuk gibi şeyler çıktı dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı son 3 gün hala bi umudum var inşallah hamileyimdir ne diim kısmet herşeyin hayırlısı[/QUOTE]
Biz merakla seni bekliyoruz canim.insallah mujdeli haberi verirsin bize

Canim benim de adetim gelmedi daha sen neden telas ediyorsun..cok stres olduk gelecek ay boyle olmak yok ama..benim 1 gun gecti bugun kesin olurum artik

Aynen öyle bi tiksinseydim şundan iyi olacak bazen düşünüyorum ya hamileysem bi zararı olurmu hani düşük falan diye Allah korusun
Canim tiksinir misin ne yaparsin bilmrm ama birakman lazim artik.istersen sigaranin bebege zararlarini ac oku belki birakmana yardimci olurr.ben kullanmiyorum ama esim kullaniyordu ona da biraktirdim kolay olmadi tabi kavga ede ede birakti sonunda...televizyonda bir ptogram da dinlemistim baba olmayan bir erkegin sigara icmeye hakki yok demisti.erkek bile bebegin olusumunu bu kadsr etkilerken birde anneyi dusun sen.hem kendin icin hem bebegin icin birakirsin insallah

Aa sende mi sigara kullaniyorsun canim.benim hemen size terapi yapmam lazim o sigaralar birakilacak..ben de Turk kahvesi tiryakisiydim onu da biraktm kotu 1 tane aliskanligim kalmadi.cayi bile tek kahvaltida iciyorum oda acik

Hahahaha benimki beni kaldırsa sinir nöbeti geçiririm galiba bırak koynuna girmeyi :) :)
Aa aa canim insan esine oyle yapar mi Bizim evliligimiz 1,5 yili gecti.1,5 yildir birimizin uykusu gelse yatacak olsa digeri de yatar onunla.uykusu olsun olmasin.genel de uykusu olmadan yatan ben oluyorum amaEsim bak bugun 7 ye dogru uyandi alarmi beni de uyandiriyor ama alistik artik benim saatim 10.30 a kurulu artik o saate kadar uyumakta var uyuyamamakta

İk
Benim esim de surekli soruyordu eskiden ne yaziyorsun ne konusuyorsunuz felan diye.hatta arkamdan gelmis gizlice okumaya calisti kac defa.ama o zamanlar zayiflama topiginde takiliyordumm .sonra erkrk var mi orda diyor nerden biliyosunuz hepsinin kadin oldugunu felan filan.bende erkek gelipte oraya bugun 1 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalik mi yedim yazacak dedim Sonra bende uye olcam dedi ama uye oldugu frlan yok sadece merak ediyor ne konustugumu..ama eskiden daha cok vakit geciriyordum burda kiskaniyordu haliyle yeter diyordu

niye sürekli test yapıyosunuz kızlar hepinizin denemeleri daha çok yenidemi ondan bu kadar heveslisiniz, sonra o heves kırılıyo malesef

KIZLAR RRR BENİDE EKLEYİN

canlarım dün ovulasyon testini yaptım kocaman negatif nasıl yumurtlama günüm degil anlamadım ama şöylede bi durum var 8 gibi yaptım akşam merak ettim bide cok su içmiştim. 25 günde adet oluyorum 9 eylülde olduma yumurtlama güğnüm bu aralar. ama bu aralarda eşimle kırgınım nasıl olacak bu iş yaaa

Kuzum benim için pozitif görecek yazmışsın beni o kadar çoook mutlu ettinki anlatamam ağzım kulaklarıma kadar gitti son 6 günüm kaldı dün 14:00 gibi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgiyi azda olsa gördüm acaba normalmi silikte olsa çizgiyi görmem
Canım bişi sorucam sen adet gününe kadar ovulasyon testi yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…