- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
ama benim 28 günlük döngüm hic bozulmadı simdiye kadar şaşmaz hic.. simdi 3gün ileri mi atacak yani.. ozaman ben hayatımda ilk kez gec yumurtlamıs olacagım ileri atarsa:)
İnşallah 9 ay beklersin kırmızıları :)
Kız ıyı fikir vallahi buradan takıp etmek zor oluyor en sonunda kuralım bir gurup daha hızlı ve yemız en azından aramızda kalır konuşulanlar bazen benim adam girip balacak diye korkuyorum arada soruyor sen ne yazıyon dıye bak biri biri yadı diye asimelik sana mesaj var diye :) açıp okusa rezalet yaptık yapmadık her nane yazıyor burada hahahaha Allah günah yazmasınbizden bi cacık olmucak bence ya bu gidişle whatsupp ta grup olusturup sabahlara kadar geyik yapıcas her ay ahahaAllah sonumuzu hayretsin yeminle:)
bizden bi cacık olmucak bence ya bu gidişle whatsupp ta grup olusturup sabahlara kadar geyik yapıcas her ay ahahaAllah sonumuzu hayretsin yeminle:)
valla bende korkuyorum acaba okuyor mu diye eskiden okumuştu gizli gizliKız ıyı fikir vallahi buradan takıp etmek zor oluyor en sonunda kuralım bir gurup daha hızlı ve yemız en azından aramızda kalır konuşulanlar bazen benim adam girip balacak diye korkuyorum arada soruyor sen ne yazıyon dıye bak biri biri yadı diye asimelik sana mesaj var diye :) açıp okusa rezalet yaptık yapmadık her nane yazıyor burada hahahaha Allah günah yazmasın
Vallahi rezalet umarım denemez okumayı, bır de kızar ha sen ne anlatıyor ayıp degıl mı dıye :)valla bende korkuyorum acaba okuyor mu diye eskiden okumuştu gizli gizli
Canim benim de adetim gelmedi daha sen neden telas ediyorsun..cok stres olduk gelecek ay boyle olmak yok ama..benim 1 gun gecti bugun kesin olurum artikAyy bu aksam bir test daha yaptim aslinda tovbeliydim ama dayanamadim sonuc kocaman negatif tabi. Adetim hala sokulmedi kahve akinti halinde belimde bir agri tam ortasında ama ne adet ne gebelik yarin bat tarihi eger olmazsam bir test daha yaparim galiba. Aa bu arada bugun hamileleik testiyle beraber ovuluasyonda yaptim sanki yarin yumurtlayacakmisim gibi koyuya yakin cikti yada hamikelik testi oyle beyazdi ki bana koyugeldi size de fotosunu yollayayim simdi ikisininde
Canim tiksinir misin ne yaparsin bilmrm ama birakman lazim artik.istersen sigaranin bebege zararlarini ac oku belki birakmana yardimci olurr.ben kullanmiyorum ama esim kullaniyordu ona da biraktirdim kolay olmadi tabi kavga ede ede birakti sonunda...televizyonda bir ptogram da dinlemistim baba olmayan bir erkegin sigara icmeye hakki yok demisti.erkek bile bebegin olusumunu bu kadsr etkilerken birde anneyi dusun sen.hem kendin icin hem bebegin icin birakirsin insallahAynen öyle bi tiksinseydim şundan iyi olacak bazen düşünüyorum ya hamileysem bi zararı olurmu hani düşük falan diye Allah korusun
Aa sende mi sigara kullaniyorsun canim.benim hemen size terapi yapmam lazim o sigaralar birakilacak..ben de Turk kahvesi tiryakisiydim onu da biraktm kotu 1 tane aliskanligim kalmadi.cayi bile tek kahvaltida iciyorum oda acikHoppps ne kaynaşmıştınız Akyol ben iki dakika dizi bakarken, kahve yapan olduysa bende alayım sigara zaten elimde, yatan da yok anlaşılan böyle çocuk yapamayız tabi biz adamların koynuna girmeden nasıl hamile kalacaz acaba :)
Aa aa canim insan esine oyle yapar miHahahaha benimki beni kaldırsa sinir nöbeti geçiririm galiba bırak koynuna girmeyi :) :)
İkKız ıyı fikir vallahi buradan takıp etmek zor oluyor en sonunda kuralım bir gurup daha hızlı ve yemız en azından aramızda kalır konuşulanlar bazen benim adam girip balacak diye korkuyorum arada soruyor sen ne yazıyon dıye bak biri biri yadı diye asimelik sana mesaj var diye :) açıp okusa rezalet yaptık yapmadık her nane yazıyor burada hahahaha Allah günah yazmasın
KIZLAR RRR BENİDE EKLEYİNKız ıyı fikir vallahi buradan takıp etmek zor oluyor en sonunda kuralım bir gurup daha hızlı ve yemız en azından aramızda kalır konuşulanlar bazen benim adam girip balacak diye korkuyorum arada soruyor sen ne yazıyon dıye bak biri biri yadı diye asimelik sana mesaj var diye :) açıp okusa rezalet yaptık yapmadık her nane yazıyor burada hahahaha Allah günah yazmasın
son 7 gün. zaman geçmek bilmiyo
Selam kızlar
ayse4968 üzülme canım Allah büyük hayırlısı neyse o olsun bak bende dün kahverengi akıntıyı gördüm akşama doğru pembe bi akıntı gördüm bu benim adet başlangıcım bugün sancım arttı akşama kalmaz sökülür adetim hazır bekliyorum anlayacağın ama üzülmemeye çalışıyorum Allah'ın gücüne gitmesin daha iyi bilmiyoruz ya sabır ve hayal kırıklığı zor anlıyorum senı. Ama zihnini başka şeylerle yor demesi kolay biliyorum ama ne gelir elden.
Boncuklu Evin Hanimi tatlım dün kahve leke geldi ardından da biraz pembe kırmızı arası sadece wc de gördüğüm bi akıntı yani çok özür dilerim ama tuvaletimi yapınca damlamış hani öyle gördüm daha sökülemedi henüz ama kasık ağrım başladı bel ağrım da akşama kalmaz başlar zaman zaman böyle başladığı için umudum yok e tabi 2 gün önce akşam test yapmıştım biliyorsun negatif onu da eklersen :)
Allah diyoruz başka çaremiz yok tabi ki, sıradan ekleniyoruz inşallahcupcakelove pozıtıf görecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?