BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Merhaba kızlar,
muhtemel batım: 3Ekim..
Takvime göre yumurtlama dönemindeyim ancak arada bir regl dönem uzunluklarım artıp azaldığı için , ona pek takılmıyorum. Ayrıca ovulsyon testlerinde(2 aydır düzensiz- bu ay düzenli kullanıyorum), bir türlü birbirine yakın renkler elde edemedim..

Bir de birşey soracağım size. bir çok yerde birşeyler yazıyor ama bu konu hakkında tam bir cevap bulamadım..
*** soğan kürünü kullanma zamanı olarak (yumurtanın döllenmiş olduğunu düşünürsek), tahmini regl dönemine kadar kullanmamız, erken düşüğe neden olur mu? Teşekkürler.. Rabbim sabırlar versin hepimize :)

Canımcım ovulasyon testini hep aynı saatlerde yapsan çook iyi olur birde testi yapacağın zaman en az iki saat sıvı tüketmemen lazım o yüzdende negatif görmüş ola bilirsin
Birde sen hep testi yapmaya devam et cnm ilk yapmada çift çizgi görmemen normal sonralara doğru görürüsün kimisi erken yumurtluyor kimisi geç belli olmuyor cnm

Canim benim insallah goreceksin pozitifi. Ben yapmaya devam ettim ama 2 gundur falan yapmiyordum hepsinde silik cizgi vardi dun yaptim merak edip fotolari bulabilirsen bak biraz koyuya yakin cikti hani sanki yari yada ertesi gun yumurtlayacakmisim gibi. Amabgebelik testim kocaman negatif ben sadece meraktan devam etmistim ovuluasyon testini yapmaya

Bizde de iyle canim sabah 5 de kalkacagi zaman saat 21-22 gibi yatariz bu uyur ben yatakta dizi internet vs oyalanirim yada tv karsisina yatariz adami uyutur yataga yollarim sabah da 5 de kalkarim mecbur o uzerini giyerken kahve samdvic hazirlar fidince kosa kosa geri yatarim gerci bazen sabahin korunde bile buraya yaziyorum ama. Benim dedigim orada adam bemi uykudan kalk yaramazlik yapmak istiyor canim hadi bebek yapalim gibi uyandirsa ona sinir olurum onun uzerine yaziyorum ya ben orda canim

DÜ 7,30 gibi yaptım akşam vaktiydi ugünde aynı saate yapacam o zaman ınternetten almadım acele diye 5 tanesini 25 tl ye aldım 4 tane kaldı üst üste yaoacam bu hafta ne yapayım 1 sene oldu gebe kalamadım daha

Şimdi geçmişe baktım cnm ovulayon testi koyu gebelik testi negatif çıkmış ama bence üzülme bu iyi bişi çok kişi denemiş gebelikte negatif çıkıpta ovulasyonda pozitifi görüp hamile kalan çok varr
Ben şuan ne yalan söylim çok mutluyum hamile olama ihtimalimiz yüksek hem senin adetinde geçikti dimi

DÜ 7,30 gibi yaptım akşam vaktiydi ugünde aynı saate yapacam o zaman ınternetten almadım acele diye 5 tanesini 25 tl ye aldım 4 tane kaldı üst üste yaoacam bu hafta ne yapayım 1 sene oldu gebe kalamadım daha

Canım sen şimdiden internetten sipariş versene bir kaç güne gelir hem daha uygun olur

acaba saatimmi cok saçma bugün şimdi oglen yemegini yedikten sonra 4 e kadar bi şey içmeden gidip yapsam nasıl olur acaba

Buda benim dün yaptığım ovulasyon testi sizce ikinci çizgi nasıl birde yarın yapayım diyorum
Bugünden itibaren 6 gün kaldı tatlı bi heyecan başladı

Eklentiler

• image.webp
    185,1 KB · Görüntüleme: 64
Bugun olmam lazim canim ama iki gundur ne yazikki kahve akintim var az az da olsa. Benim adet bazen boyle basladigi icin pek umutlu degilim isin acikcasi. Belirti de yok hani gogus agrisi vs. Ama bel agrim vardi testi yaptim o yuzden. Allah diyorum canim ne diyim bilemiyorum ama insallah pozitifi goruruz beraberce

Buda benim dün yaptığım ovulasyon testi sizce ikinci çizgi nasıl birde yarın yapayım diyorum
Bugünden itibaren 6 gün kaldı tatlı bi heyecan başladı
Canim bat gününde ikisi ayni koyulukta çıkarsa hamilesin demektir bi çok kişi ovulasyon testi ile öğrenmiş bende bizzat arkadasimda denedim hamileyken t çizgisi daha koyu çıkıyor :) :)

Benimde kahve akıntı ile başlıyor canım insallah bu sefer öyle olmaz.. Bugün ovulasyon testi yaptin mii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…