canlarım dün ovulasyon testini yaptım kocaman negatif nasıl yumurtlama günüm degil anlamadım ama şöylede bi durum var 8 gibi yaptım akşam merak ettim bide cok su içmiştim. 25 günde adet oluyorum 9 eylülde olduma yumurtlama güğnüm bu aralar. ama bu aralarda eşimle kırgınım nasıl olacak bu iş yaaa
inşallah cnm ama test negatif çıktı açıkçası moralim baya bozuldu silik çıkaydı iyiydi ama çıkmadı inşallah günüm geçer de müjdeli haberi alırım
Bu arada ovuluasyon testi daha koyuydu o bile acilmis anasini satayim iki cizgi gormek haram bana :)
Canim benim insallah goreceksin pozitifi. Ben yapmaya devam ettim ama 2 gundur falan yapmiyordum hepsinde silik cizgi vardi dun yaptim merak edip fotolari bulabilirsen bak biraz koyuya yakin cikti hani sanki yari yada ertesi gun yumurtlayacakmisim gibi. Amabgebelik testim kocaman negatif ben sadece meraktan devam etmistim ovuluasyon testini yapmayaKuzum benim için pozitif görecek yazmışsın beni o kadar çoook mutlu ettinki anlatamam ağzım kulaklarıma kadar gitti son 6 günüm kaldı dün 14:00 gibi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgiyi azda olsa gördüm acaba normalmi silikte olsa çizgiyi görmem
Canım bişi sorucam sen adet gününe kadar ovulasyon testi yaptın mı
Regl tarihlerimizbyaklasti kimimizinki gecti o yuzden test yapiyoruz e biraz da merak var tabi kiniye sürekli test yapıyosunuz kızlar hepinizin denemeleri daha çok yenidemi ondan bu kadar heveslisiniz, sonra o heves kırılıyo malesef
Bizde de iyle canim sabah 5 de kalkacagi zaman saat 21-22 gibi yatariz bu uyur ben yatakta dizi internet vs oyalanirim yada tv karsisina yatariz adami uyutur yataga yollarim sabah da 5 de kalkarim mecbur o uzerini giyerken kahve samdvic hazirlar fidince kosa kosa geri yatarim gerci bazen sabahin korunde bile buraya yaziyorum ama. Benim dedigim orada adam bemi uykudan kalk yaramazlik yapmak istiyor canim hadi bebek yapalim gibi uyandirsa ona sinir olurum onun uzerine yaziyorum ya ben orda canimAa aa canim insan esine oyle yapar miBizim evliligimiz 1,5 yili gecti.1,5 yildir birimizin uykusu gelse yatacak olsa digeri de yatar onunla.uykusu olsun olmasin.genel de uykusu olmadan yatan ben oluyorum ama Esim bak bugun 7 ye dogru uyandi alarmi beni de uyandiriyor ama alistik artik benim saatim 10.30 a kurulu artik o saate kadar uyumakta var uyuyamamakta
Canim benim insallah goreceksin pozitifi. Ben yapmaya devam ettim ama 2 gundur falan yapmiyordum hepsinde silik cizgi vardi dun yaptim merak edip fotolari bulabilirsen bak biraz koyuya yakin cikti hani sanki yari yada ertesi gun yumurtlayacakmisim gibi. Amabgebelik testim kocaman negatif ben sadece meraktan devam etmistim ovuluasyon testini yapmaya
DÜ 7,30 gibi yaptım akşam vaktiydi ugünde aynı saate yapacam o zaman ınternetten almadım acele diye 5 tanesini 25 tl ye aldım 4 tane kaldı üst üste yaoacam bu hafta ne yapayım 1 sene oldu gebe kalamadım daha
canım hangi mark HANGİ SİTEDEN LİNK GÖNDEREBİLİRMİSİN ZAHMET OLMAZSA SANA
acaba saatimmi cok saçma bugün şimdi oglen yemegini yedikten sonra 4 e kadar bi şey içmeden gidip yapsam nasıl olur acaba
buldum internetten 20 tanesi 22 tl ye yazıyor şimdi siparısş versem ne zaman gelir
Bugun olmam lazim canim ama iki gundur ne yazikki kahve akintim var az az da olsa. Benim adet bazen boyle basladigi icin pek umutlu degilim isin acikcasi. Belirti de yok hani gogus agrisi vs. Ama bel agrim vardi testi yaptim o yuzden. Allah diyorum canim ne diyim bilemiyorum ama insallah pozitifi goruruz beraberceŞimdi geçmişe baktım cnm ovulayon testi koyu gebelik testi negatif çıkmış ama bence üzülme bu iyi bişi çok kişi denemiş gebelikte negatif çıkıpta ovulasyonda pozitifi görüp hamile kalan çok varr
Ben şuan ne yalan söylim çok mutluyum hamile olama ihtimalimiz yüksek hem senin adetinde geçikti dimi
Canim bat gününde ikisi ayni koyulukta çıkarsa hamilesin demektir bi çok kişi ovulasyon testi ile öğrenmiş bende bizzat arkadasimda denedim hamileyken t çizgisi daha koyu çıkıyor :) :)Buda benim dün yaptığım ovulasyon testi sizce ikinci çizgi nasıl birde yarın yapayım diyorum
Bugünden itibaren 6 gün kaldı tatlı bi heyecan başladı
Benimde kahve akıntı ile başlıyor canım insallah bu sefer öyle olmaz.. Bugün ovulasyon testi yaptin mii :)Bugun olmam lazim canim ama iki gundur ne yazikki kahve akintim var az az da olsa. Benim adet bazen boyle basladigi icin pek umutlu degilim isin acikcasi. Belirti de yok hani gogus agrisi vs. Ama bel agrim vardi testi yaptim o yuzden. Allah diyorum canim ne diyim bilemiyorum ama insallah pozitifi goruruz beraberce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?