BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Benimde kahve akıntı ile başlıyor canım insallah bu sefer öyle olmaz.. Bugün ovulasyon testi yaptin mii :)
Simdi ikisini de yaptim adet gelecek gibi degil cunku kasik agrimda yok hamilelik negatif ovukuasyon ise ilginc bir sekilde silik ccizgi hatta c de silik diger gunlerden t de silik. Yani artik olsa cikardi bugun bat gunum. Zaten gebelik testi de bitti. Istesemndaha yapamam simdi bu akintinin kirmiziya donmesini bekliyoruz artik. Haftaya cuma kadindogumda randevum var bakalim anlaticaz durumu ne diyecek. Bu kahve leke icin bir sey demiyorlar ben de anlamiyorum bir turlu ya. Hayirlisi Allahtan. Dun aovuluasyon koyu cikinca aksam kizlarla gaza gelmis heyecan yapmis acabami demistik bugun hepsi icimdr patladi. hayirlisi

Hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip olsun canım, her şey de vardır bir hayır.. Ben lekelenme şikayeti ile gitmiştim rahim ağzında yara var demiş onu tedavi etmişti doktor ama yaradan kaynaklı bir leke değil sanırım çünkü iyileştiğim halde adetten önce leke geliyor

BEN BUGÜN 4 GİBİ YAPACAM YANIMDA
Cnm senj listeye ekledim mi ben bilmiyorum ama listeyi bulunca ekleyecegim hangi sayfaada allah bilir telden giriyorum su an zor oluyor tabletten girince hallederim ya da kimdi batini soyleyen ben aklimda tutamiyorum vallahi beni bir daha uyarinnkizkar kimin adi listede eksikse

canım ovulasyon testinde iki cizgi de silikse belki test bozuktur.. olmadıysa da stres olma cnm buay daha güzelliklerle olacak insallah hayırlısını dileyelim bizde öyle ümitle bekliyoruz ama yok bende hic belirti yok mesala reglimi bekleyecegım sanırım artık

Adet olursan en çoook ben üzülücem inşallah adet olmazsın

Canim bat gününde ikisi ayni koyulukta çıkarsa hamilesin demektir bi çok kişi ovulasyon testi ile öğrenmiş bende bizzat arkadasimda denedim hamileyken t çizgisi daha koyu çıkıyor :) :)

Anladım cnm benimki yok denecek kadar silik adet olmamada az kaldı gebelik olsaydı ikinci çizgi daha koyu olurdu ben en iyisi boşu boşuna sevinmim

benıde eklermısın cnm ya benımde batım 2 ekım

KIZLAR RESİM ATMAK İSTİYOM HATA DİYO İŞTE ŞİMDİ YİNE YAPTIM FAKAT tek cizgi tekrar ne oluyor ben artık yumurtlayamıyormuyum nedir.delirecem artık

kızlarrrr şimdi gördüm ikinci çizgi hafif beliriyor ama çok hafif yaa sanki hamileymişim gibi heyecanlandım

Anladım cnm benimki yok denecek kadar silik adet olmamada az kaldı gebelik olsaydı ikinci çizgi daha koyu olurdu ben en iyisi boşu boşuna sevinmim
Ne sevin ne üzül şimdiden silik olması birşey ifade etmiyor canimmm bat gününde hamile isen koyu olcak :)

ben şimdiden yani akşam ilişkimi olması lazım

cnm döngülerin kac günde bir, nezaman yumurtluyorsun vs bunlar önemli..ovulasyon testinin kullanım kağıdını bir incele istersen detaylı verecektir. nezaman teste başlaman, yumurtlama çatlamayla ilgili vs gerekli bilgiler mevcut kafanı karıştırma başka türlü derim

Tamam canim.ben hic esimden once utumadigim icin uyandirmak gibi bir durum olmuyor

canim ben sogan kurunu bebek dusunmeye baslamadan once yapmistim.birde regl bitiminde baslasan daha iyi olurdu bence suan kullanma

bende hasta olmadim daha yaa az once test yaptim negatif.elimde kocaman kan testimde var ama neden adet olmadim daha.insallah aksama olurum .diger yumurylama zamanim gelsin die bekliyorum o bile gelmiyor

yasemin2014 cnm bugün olsun mutlaka ve yarında aynı saatte yap testi koyulaşmışsa 24-36 saat içinde yumurtan çatlayacaktır demek 3 günde arka arkaya gir ilişkiye kaçırmazsın öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…