Simdi ikisini de yaptim adet gelecek gibi degil cunku kasik agrimda yok hamilelik negatif ovukuasyon ise ilginc bir sekilde silik ccizgi hatta c de silik diger gunlerden t de silik. Yani artik olsa cikardi bugun bat gunum. Zaten gebelik testi de bitti. Istesemndaha yapamam simdi bu akintinin kirmiziya donmesini bekliyoruz artik. Haftaya cuma kadindogumda randevum var bakalim anlaticaz durumu ne diyecek. Bu kahve leke icin bir sey demiyorlar ben de anlamiyorum bir turlu ya. Hayirlisi Allahtan. Dun aovuluasyon koyu cikinca aksam kizlarla gaza gelmis heyecan yapmis acabami demistik bugun hepsi icimdr patladi.Benimde kahve akıntı ile başlıyor canım insallah bu sefer öyle olmaz.. Bugün ovulasyon testi yaptin mii :)
Hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip olsun canım, her şey de vardır bir hayır.. Ben lekelenme şikayeti ile gitmiştim rahim ağzında yara var demiş onu tedavi etmişti doktor ama yaradan kaynaklı bir leke değil sanırım çünkü iyileştiğim halde adetten önce leke geliyorSimdi ikisini de yaptim adet gelecek gibi degil cunku kasik agrimda yok hamilelik negatif ovukuasyon ise ilginc bir sekilde silik ccizgi hatta c de silik diger gunlerden t de silik. Yani artik olsa cikardi bugun bat gunum. Zaten gebelik testi de bitti. Istesemndaha yapamam simdi bu akintinin kirmiziya donmesini bekliyoruz artik. Haftaya cuma kadindogumda randevum var bakalim anlaticaz durumu ne diyecek. Bu kahve leke icin bir sey demiyorlar ben de anlamiyorum bir turlu ya. Hayirlisi Allahtan. Dun aovuluasyon koyu cikinca aksam kizlarla gaza gelmis heyecan yapmis acabami demistik bugun hepsi icimdr patladi.hayirlisi
Cnm senj listeye ekledim mi ben bilmiyorum ama listeyi bulunca ekleyecegim hangi sayfaada allah bilir telden giriyorum su an zor oluyor tabletten girince hallederim ya da kimdi batini soyleyen ben aklimda tutamiyorum vallahi beni bir daha uyarinnkizkar kimin adi listede eksikseBEN BUGÜN 4 GİBİ YAPACAM YANIMDA
Cnm senj listeye ekledim mi ben bilmiyorum ama listeyi bulunca ekleyecegim hangi sayfaada allah bilir telden giriyorum su an zor oluyor tabletten girince hallederim ya da kimdi batini soyleyen ben aklimda tutamiyorum vallahi beni bir daha uyarinnkizkar kimin adi listede eksikse
Bugun olmam lazim canim ama iki gundur ne yazikki kahve akintim var az az da olsa. Benim adet bazen boyle basladigi icin pek umutlu degilim isin acikcasi. Belirti de yok hani gogus agrisi vs. Ama bel agrim vardi testi yaptim o yuzden. Allah diyorum canim ne diyim bilemiyorum ama insallah pozitifi goruruz beraberce
Canim bat gününde ikisi ayni koyulukta çıkarsa hamilesin demektir bi çok kişi ovulasyon testi ile öğrenmiş bende bizzat arkadasimda denedim hamileyken t çizgisi daha koyu çıkıyor :) :)
benıde eklermısın cnm ya benımde batım 2 ekımCnm senj listeye ekledim mi ben bilmiyorum ama listeyi bulunca ekleyecegim hangi sayfaada allah bilir telden giriyorum su an zor oluyor tabletten girince hallederim ya da kimdi batini soyleyen ben aklimda tutamiyorum vallahi beni bir daha uyarinnkizkar kimin adi listede eksikse
kızlarrrr şimdi gördüm ikinci çizgi hafif beliriyor ama çok hafif yaa sanki hamileymişim gibi heyecanlandım
Ne sevin ne üzül şimdiden silik olması birşey ifade etmiyor canimmm bat gününde hamile isen koyu olcak :)Anladım cnm benimki yok denecek kadar silik adet olmamada az kaldı gebelik olsaydı ikinci çizgi daha koyu olurdu ben en iyisi boşu boşuna sevinmim
ben şimdiden yani akşam ilişkimi olması lazım
Tamam canim.ben hic esimden once utumadigim icin uyandirmak gibi bir durum olmuyorBizde de iyle canim sabah 5 de kalkacagi zaman saat 21-22 gibi yatariz bu uyur ben yatakta dizi internet vs oyalanirim yada tv karsisina yatariz adami uyutur yataga yollarim sabah da 5 de kalkarim mecbur o uzerini giyerken kahve samdvic hazirlar fidince kosa kosa geri yatarim gerci bazen sabahin korunde bile buraya yaziyorum ama. Benim dedigim orada adam bemi uykudan kalk yaramazlik yapmak istiyor canim hadi bebek yapalim gibi uyandirsa ona sinir olurum onun uzerine yaziyorum ya ben orda canim
canim ben sogan kurunu bebek dusunmeye baslamadan once yapmistim.birde regl bitiminde baslasan daha iyi olurdu bence suan kullanmaMerhaba kızlar,
muhtemel batım: 3Ekim..
Takvime göre yumurtlama dönemindeyim ancak arada bir regl dönem uzunluklarım artıp azaldığı için , ona pek takılmıyorum. Ayrıca ovulsyon testlerinde(2 aydır düzensiz- bu ay düzenli kullanıyorum), bir türlü birbirine yakın renkler elde edemedim..
Bir de birşey soracağım size. bir çok yerde birşeyler yazıyor ama bu konu hakkında tam bir cevap bulamadım..
*** soğan kürünü kullanma zamanı olarak (yumurtanın döllenmiş olduğunu düşünürsek), tahmini regl dönemine kadar kullanmamız, erken düşüğe neden olur mu? Teşekkürler.. Rabbim sabırlar versin hepimize :)
bende hasta olmadim daha yaa az once test yaptim negatif.elimde kocaman kan testimde var ama neden adet olmadim daha.insallah aksama olurum .diger yumurylama zamanim gelsin die bekliyorum o bile gelmiyorCanim benim insallah goreceksin pozitifi. Ben yapmaya devam ettim ama 2 gundur falan yapmiyordum hepsinde silik cizgi vardi dun yaptim merak edip fotolari bulabilirsen bak biraz koyuya yakin cikti hani sanki yari yada ertesi gun yumurtlayacakmisim gibi. Amabgebelik testim kocaman negatif ben sadece meraktan devam etmistim ovuluasyon testini yapmaya
geç döllenme olup bize bi süpriz yaparsa görürsün sennbende hasta olmadim daha yaa az once test yaptim negatif.elimde kocaman kan testimde var ama neden adet olmadim daha.insallah aksama olurum .diger yumurylama zamanim gelsin die bekliyorum o bile gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?