ben şimdiden yani akşam ilişkimi olması lazım
soğan kürünün faydasını gördünmü ?canim ben sogan kurunu bebek dusunmeye baslamadan once yapmistim.birde regl bitiminde baslasan daha iyi olurdu bence suan kullanma
bende hasta olmadim daha yaa az once test yaptim negatif.elimde kocaman kan testimde var ama neden adet olmadim daha.insallah aksama olurum .diger yumurylama zamanim gelsin die bekliyorum o bile gelmiyor
arkadaslar sabah akıntım vardı esnek kıvamda elımde test yoktu esımde gıtmıstı ıse az once test yaptım ıkıncısı sılık cıktı bılgısı olan varsa lutfen yardım edın
belkıde gecmıstır gece yada yarın tekrarlıcam testıikinci cizginin ilk cizgi gibi koyu ya da daha koyu olması gerekli.. ozaman yumurtlama oluyor.. bu ay baska test yaptın mı bilmem ama yumurtlaman yaklasıyor dıye de silik cizgi olabilir, yumurtlaman olup çatlama oldugu icin de cizgi silikleşmiş olabilir. gün asırı dene bence testlere devam ederek
belkıde gecmıstır gece yada yarın tekrarlıcam testı
bos gecmeyı dusunmuyorum bugun denıcez bakalım ama sanırım catladı galıba kımısı koyu cıktıktan sılıklesmeye baslayınca tutuyo falan yazmıs merak ettımbence deneyin bu aksam da belki yeni catlamıştır riske atmayın bence
insallah rabbım herkezın gonlune gore versıninşallah herkes muradına erer : ))
Yok canim oyle bisey olamaz cunku ovulasyon testi kullaniyorum 15 gun once yumurtlama olmustugeç döllenme olup bize bi süpriz yaparsa görürsün senn
Evet canim yani ben en azindan gordum die biliyorumsoğan kürünün faydasını gördünmü ?
Yapmaz cnm imkansiz insallah gelirde bende rahatlarim ama tuhaf olan agrim yok hic.eskiden gecikse bile agrim olurdu.ama gelsin artkkyaavalla gecikti senin regl süpriz yapmasın kuzu hepimize: )
Hangi testten yaptın cnm gebelik testimi ovulasyon testimi
Canim 25 gumde adet oluyorum 9 eylilde oldum 3 ekimde olmam lazim ama yumurtlama gunlerim bu gumler diyo ama coooook silik cikti ovulasyon testi
Gebelik testi yaptım eve depo yaptım resmen testten bugünde yapmayı çok istedim ama yapmadım günümde ve sonra yapacam pozitif çıkarsa hepsini tek tek yapar çöpe atarım
Uzum uzume baka baka kararirmis ondan olsa gerek cnm.once benim adet olmam gerekirdi benim gecikince herkesin gecikti sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?