BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

arkadaslar sabah akıntım vardı esnek kıvamda elımde test yoktu esımde gıtmıstı ıse az once test yaptım ıkıncısı sılık cıktı bılgısı olan varsa lutfen yardım edın

arkadaslar sabah akıntım vardı esnek kıvamda elımde test yoktu esımde gıtmıstı ıse az once test yaptım ıkıncısı sılık cıktı bılgısı olan varsa lutfen yardım edın

ikinci cizginin ilk cizgi gibi koyu ya da daha koyu olması gerekli.. ozaman yumurtlama oluyor.. bu ay baska test yaptın mı bilmem ama yumurtlaman yaklasıyor dıye de silik cizgi olabilir, yumurtlaman olup çatlama oldugu icin de cizgi silikleşmiş olabilir. gün asırı dene bence testlere devam ederek

belkıde gecmıstır gece yada yarın tekrarlıcam testı

bence deneyin bu aksam da belki yeni catlamıştır riske atmayın bence
bos gecmeyı dusunmuyorum bugun denıcez bakalım ama sanırım catladı galıba kımısı koyu cıktıktan sılıklesmeye baslayınca tutuyo falan yazmıs merak ettım

Canim 25 gumde adet oluyorum 9 eylilde oldum 3 ekimde olmam lazim ama yumurtlama gunlerim bu gumler diyo ama coooook silik cikti ovulasyon testi

Gebelik testi yaptım eve depo yaptım resmen testten bugünde yapmayı çok istedim ama yapmadım günümde ve sonra yapacam pozitif çıkarsa hepsini tek tek yapar çöpe atarım

canım 2 gün kaldı değil mi hadi hayırlısı bakalım güzel haberler gelecek bakalım: ) Asimelik nerelerde regl oldu mu acaba..yalnız kızlar ücünüzün de regl gecti ücünüzde regl olmadınız var bi ilginclik bu durumda: ) ayse4968 Asimelik zeynep

Uzum uzume baka baka kararirmis ondan olsa gerek cnm.once benim adet olmam gerekirdi benim gecikince herkesin gecikti sanirim

Kizlar zaman geçtikçe umutlarım tükeniyoo yaa sanki kırmızı kartı görecek gibi hissediyorum

Günü gelip geçen arkadaşlar yerleşme kanaması oldu mu sizde bende bu zaman kadar olmadı onun ićin benim hiçćççç umudum yok galiba bu ay da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…