Canim bende hasta olamadim ona sinir oluyorum dun gece biraz kirmizilar geldi ama arkasi gelmedi karnim sis kaldim oylece.kan tahlilim negatif cikmasa umutlanirdim acikcasi.sende adet gunun gelmeden umutsuzluga kapilma hemenGünü gelip geçen arkadaşlar yerleşme kanaması oldu mu sizde bende bu zaman kadar olmadı onun ićin benim hiçćççç umudum yok galiba bu ay da olmadı
Bir bakmissin geç döllenme oluvermişCanim bende hasta olamadim ona sinir oluyorum dun gece biraz kirmizilar geldi ama arkasi gelmedi karnim sis kaldim oylece.kan tahlilim negatif cikmasa umutlanirdim acikcasi.sende adet gunun gelmeden umutsuzluga kapilma hemen
Bir bakmissin geç döllenme oluvermiş
Ne kadar kaldı bata canım? ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim bende ki belirti kasık batmasıydı ama tutunamadı minişya kızlar benim sag kasıgımda geçmeyen bir batma ağrı var.. sanki camasırım kesiyormus gibi geliyor.. sağ bacagım komple sirayet ediyor agrı.. ne oldu acaba ya üşütmüş olabilir miyim?
Ne kadar kaldı bata canım? ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim bende ki belirti kasık batmasıydı ama tutunamadı minişArkadaşım hamile onunda tek belirtisi kasık batmasıydı haydi hayırlısı :)
canım tabi ki heveslenmemek en iyisi ama belli mi olur :) Dediğin gibi belki üşütmüşsündür ama inşallah yerleşmesindendir bu ağrıların :)canım 7-8 gün var daha.. ama yumurtlama pazar oldu salı basladı bugun arttı sürekli var simdi.. bukadar kısa sürede döllenme olup kasık ağrısı yapmaz ki cnm ya bence.. camasırım kesiyor gibi sanki orda yanıyor batıyor garip bir his: (
canım tabi ki heveslenmemek en iyisi ama belli mi olur :) Dediğin gibi belki üşütmüşsündür ama inşallah yerleşmesindendir bu ağrıların :)
İnşallah canım inan hepimiz için dua ediyorum.. Bizim ve miniğimiz için ne zaman hayırlısı ise o zaman çok bekletmeden geldin inşallah..amin insallahhh cnmmmm dualarını esirgeme lütfen.. hepimize insallah cnmm
Canim oyle bir ihtimal yok zamanin da oldu yumurtlama ovulasyon testi kullaniyorumBir bakmissin geç döllenme oluvermiş
ben burdayım naber canım: )Kizlaarrr ordamısınız niye kimseden ses çıkmıyoo asimelik le tırmık nerde yahu herhalde kocaları uyutup gelecekler
Allah razı olsun canım.. Amin diyen dilin dert görmesin..Kizlar az önce yasin okudum dua ettim hepimiz için Allahım ben ve isteyen herkese bebiş versin inşallah
ben burdayım naber canım: )
Kizlar zaman geçtikçe umutlarım tükeniyoo yaa sanki kırmızı kartı görecek gibi hissediyorum
Kizlar az önce yasin okudum dua ettim hepimiz için Allahım ben ve isteyen herkese bebiş versin inşallah
Olsun cnm allah korusun kırmızı kartı görsekte pes etmek yok
Ne sevin ne üzül şimdiden silik olması birşey ifade etmiyor canimmm bat gününde hamile isen koyu olcak :)
Allah kabul etsin cnm benim bizleride düşünden allah senden razı olsun
öylede hep umutla başlıyoz yap yap artık gına geldi geldi çalışmaktan sonra bekliyoz acaba tuttmunu ilur olmaz belirtilerle kafayı yiyoruz artık olsunda inşallah rahat bi nefes almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?