amin cnm Allah cümlemizden razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Ağzına sağlık cnm benin inşlh kabul olur dualarımız.. Olumsuzda düşünme hayırlısı olsun hakkımızda kırmızı kartıda yesek pes etmek yok :)Kizlar az önce yasin okudum dua ettim hepimiz için Allahım ben ve isteyen herkese bebiş versin inşallah
neden canım ya noldu: (Nasıl olsun cnm ya iyiyim çok şükür içimde bi burukluk var ama
Ağzına sağlık cnm benin inşlh kabul olur dualarımız.. Olumsuzda düşünme hayırlısı olsun hakkımızda kırmızı kartıda yesek pes etmek yok :)
neden canım ya noldu: (
Ben bu ay üstünde durmadım hiç geçen ay belirti belirti diye kafayı yemiştim ama hiç belirtim yokmuş onu bu ay fark ettim bide geçen ay yumurtlama dönemini kaçırdık bu ay iyi bi çalışma oldu büyük bi ihtimal yumurtlamadan beri kasık bel ağrısı ve göğüs ağrım çok fazla aslında bunları hissedince umutlanıyorum ana bat a 2 gün kaldı zaman geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum yavaş yavaş
canım benım daha olumsuz sonuclanmadı ki neden kötü düsünüyorsun iyi düsün.. olmazsa ya nasip der devam ederiz yolumuza yine.. Allah çok büyük ol derse olacak olmazsa da vardır bir bildiği daha iyisi olacaktır,belki bir evlada sahip olmaya hazır değilizdir.. tevekküllü olmayı öğrenmemiz gerek hepimizin heyecanla stresle cok yiyoruz kendimizi.. benim daha 7-8 gün var bata zaman geçmiyor diye sinirleniyorum düşün: (
Bak ne güzel yumurtalma günlerinide tutturmuşsun Allah nasip ederse olur sen hiç üzülme belirtide arama herşey olacağına varırBen bu ay üstünde durmadım hiç geçen ay belirti belirti diye kafayı yemiştim ama hiç belirtim yokmuş onu bu ay fark ettim bide geçen ay yumurtlama dönemini kaçırdık bu ay iyi bi çalışma oldu büyük bi ihtimal yumurtlamadan beri kasık bel ağrısı ve göğüs ağrım çok fazla aslında bunları hissedince umutlanıyorum ana bat a 2 gün kaldı zaman geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum yavaş yavaş
Bak ne güzel yumurtalma günlerinide tutturmuşsun Allah nasip ederse olur sen hiç üzülme belirtide arama herşey olacağına varır
bu gece yatarken ve yarım cuma vakti dua edeceğim insallah canım hepimize..Asimelik nerde regl oldu mu hic gözükmedi bugun sanki TIRMIK sen nerdesin uyudunuz mu kızlar) cupcakelove ayse4968
bu gece yatarken ve yarım cuma vakti dua edeceğim insallah canım hepimize..Asimelik nerde regl oldu mu hic gözükmedi bugun sanki TIRMIK sen nerdesin uyudunuz mu kızlar) cupcakelove ayse4968
Ya kasığıma bi ağrı sancı saplandı yerimden fırladım resmen bak işte gelde heycanlanma yarın bi test yapsammı acaba kızlar ne dersiniz
Kizlar ben kaçar hepinize iyi geceler yarın güzel umut dolu bi gün olsun cumanız mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Ya kasığıma bi ağrı sancı saplandı yerimden fırladım resmen bak işte gelde heycanlanma yarın bi test yapsammı acaba kızlar ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?