BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Ağzına sağlık cnm benin inşlh kabul olur dualarımız.. Olumsuzda düşünme hayırlısı olsun hakkımızda kırmızı kartıda yesek pes etmek yok :)

Ben bu ay üstünde durmadım hiç geçen ay belirti belirti diye kafayı yemiştim ama hiç belirtim yokmuş onu bu ay fark ettim bide geçen ay yumurtlama dönemini kaçırdık bu ay iyi bi çalışma oldu büyük bi ihtimal yumurtlamadan beri kasık bel ağrısı ve göğüs ağrım çok fazla aslında bunları hissedince umutlanıyorum ana bat a 2 gün kaldı zaman geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum yavaş yavaş

canım benım daha olumsuz sonuclanmadı ki neden kötü düsünüyorsun iyi düsün.. olmazsa ya nasip der devam ederiz yolumuza yine.. Allah çok büyük ol derse olacak olmazsa da vardır bir bildiği daha iyisi olacaktır,belki bir evlada sahip olmaya hazır değilizdir.. tevekküllü olmayı öğrenmemiz gerek hepimizin heyecanla stresle cok yiyoruz kendimizi.. benim daha 7-8 gün var bata zaman geçmiyor diye sinirleniyorum düşün: (

asimeliğe akıl veriyodum güya iyi düşün iyi olsun daha günün geçmedi umutsuzluğa kapılma diye kendim yapıyorum şimdi haklısın cnm Allahtan ümit kesilmez inşallah hamileyimdir dua et lütfeennn

Bak ne güzel yumurtalma günlerinide tutturmuşsun Allah nasip ederse olur sen hiç üzülme belirtide arama herşey olacağına varır

Bak ne güzel yumurtalma günlerinide tutturmuşsun Allah nasip ederse olur sen hiç üzülme belirtide arama herşey olacağına varır

bu ay belirti hiç aramadım zaten oluruna bıraktım sadece bende olanları burda paylaştım gerçekten hissettim yani bunları bakalım eger hamileysem gerçekten bu belirtileri doğru hissetmişim o zaman

bu gece yatarken ve yarım cuma vakti dua edeceğim insallah canım hepimize.. Asimelik nerde regl oldu mu hic gözükmedi bugun sanki TIRMIK sen nerdesin uyudunuz mu kızlar) cupcakelove ayse4968

asimelik hamile mi acaba heycandan burayı unuttu herhalde:):):)tırmık burdaydı az önce geri kayboldu bi geliyo bi gidiyo gösterip elletmiyor :):):):):)

Ya kasığıma bi ağrı sancı saplandı yerimden fırladım resmen bak işte gelde heycanlanma yarın bi test yapsammı acaba kızlar ne dersiniz

Kizlar ben kaçar hepinize iyi geceler yarın güzel umut dolu bi gün olsun cumanız mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

slm arkaadaslar ovu testı kullandıgınızda sonuc pozıtıf gıbı oldugunda akıntınız oluyomu
bu sabah benım vardı lh testı aldım hemen aksam uzerı yaptım bırı sılıktı acaba catlamısmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…