BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

bu gece yatarken ve yarım cuma vakti dua edeceğim insallah canım hepimize.. Asimelik nerde regl oldu mu hic gözükmedi bugun sanki @TIRMIK sen nerdesin uyudunuz mu kızlar) cupcakelove ayse4968
canim bende adet olamadim diye sinirlenip duruyorum oysa hava dwgisiminden 1 hafta bile sapmasi normal.bunu bile bile kendi kendimi yiyorum yaa.aksam sogan suyu ictim simdi acayip bel agrim var adet baslangici yavastan basladi

Yumurtlama zamani akinti olur canim.iki cift cizgiyi gormen lazim sonra catlama olur.yumurtlama gununu kacirdiysan catlama olmus olabilir

canim ben sogan kurunu bebek dusunmeye baslamadan once yapmistim.birde regl bitiminde baslasan daha iyi olurdu bence suan kullanma
Günaydın hanımlar..
Bir sonraki regl dönemine yaklaşık 14 gün var. Zaten ilk kür 15 gün sürüyor..
Hem kürü yapıp hem de hamile kalanlar da olmuş.. Ama temkinli olmak daim iyidir.. :) Teşekkür ettiim.. :)

canim bende adet olamadim diye sinirlenip duruyorum oysa hava dwgisiminden 1 hafta bile sapmasi normal.bunu bile bile kendi kendimi yiyorum yaa.aksam sogan suyu ictim simdi acayip bel agrim var adet baslangici yavastan basladi
Cnm gelsede bian önce sende önümüzdeki aya bakarsın en azından böyle oldukça sıkıntı veriyo sana

Merhaba kızlar benim bat 2 ekim sanirim tam yumurtlama zamanlarindayim bakalım 16 aydir istiyoruz biz inşallah kismet bu aya olsun rabbim de isteyen herkese versin inşallah. ..

çok teşekkür ederim bitaNEM. OKUDUGUN YASİN İÇİN ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE.

kızlar günaydın anne adayları hayırlı cumalar olsun hepimize. benim az kaldı bugnülnerde yumurtlama günüm zannederim ama ovulasyon 2 kırmızıyı tamamen göstermedi dün çok akıntım vardı bide ovulasyon hafif silik çıktı ama günü boşa geçirmemek lazım dedim iyi etmişimdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…