canim bende adet olamadim diye sinirlenip duruyorum oysa hava dwgisiminden 1 hafta bile sapmasi normal.bunu bile bile kendi kendimi yiyorum yaa.aksam sogan suyu ictim simdi acayip bel agrim var adet baslangici yavastan basladibu gece yatarken ve yarım cuma vakti dua edeceğim insallah canım hepimize..Asimelik nerde regl oldu mu hic gözükmedi bugun sanki @TIRMIK sen nerdesin uyudunuz mu kızlar) cupcakelove ayse4968
Yumurtlama zamani akinti olur canim.iki cift cizgiyi gormen lazim sonra catlama olur.yumurtlama gununu kacirdiysan catlama olmus olabilirslm arkaadaslar ovu testı kullandıgınızda sonuc pozıtıf gıbı oldugunda akıntınız oluyomu
bu sabah benım vardı lh testı aldım hemen aksam uzerı yaptım bırı sılıktı acaba catlamısmıdır
aminn Allah razı olsun kimseye bebek hasreti yaşatmasınKizlar az önce yasin okudum dua ettim hepimiz için Allahım ben ve isteyen herkese bebiş versin inşallah
günaydınGünaydın güzeller güzeli anne adayları
Günaydın hanımlar..canim ben sogan kurunu bebek dusunmeye baslamadan once yapmistim.birde regl bitiminde baslasan daha iyi olurdu bence suan kullanma
aminn Allah razı olsun kimseye bebek hasreti yaşatmasın
günaydın
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize dualarımızın kabul olduğu mutlu huzurlu bi gün olsun..
Cnm gelsede bian önce sende önümüzdeki aya bakarsın en azından böyle oldukça sıkıntı veriyo sanacanim bende adet olamadim diye sinirlenip duruyorum oysa hava dwgisiminden 1 hafta bile sapmasi normal.bunu bile bile kendi kendimi yiyorum yaa.aksam sogan suyu ictim simdi acayip bel agrim var adet baslangici yavastan basladi
İnşlhhh cnm seninde az kaldı bata hadi güzel haberler bekliyoruz :)Günaydın cnm
Aminnnnn gönlünüzden ne geçiyorsa tez zamanda olur inşallahhh
İnşlhhh cnm seninde az kaldı bata hadi güzel haberler bekliyoruz :)
inşallah bu ay yüzümüz gülerCanım seninle tarihlerimiz hemen hemen aynı benim 24 senin 25 arka arkaya güzel habeler yazmak nasip olur inşallahh
Yap bencede inşlh koyulaşmıştır. Benim daha var cnm 13 ekimBugün birdaha ovulasyon testi yapayım diyorum bakalım koyuluk olacakmı ikinci çizgide
Senim ne zamamdı cnm
Yap bencede inşlh koyulaşmıştır. Benim daha var cnm 13 ekim
Tmm cnm bekliyoruz bizde bi bakalım ne durumdasınYapınca fotoğrafı yüklerim cnm
Tmm cnm bekliyoruz bizde bi bakalım ne durumdasınkaçıncı denemendi ?
KESİN ÇATLAMA OLMUŞTUR ZAMAN BU ZAMANslm arkaadaslar ovu testı kullandıgınızda sonuc pozıtıf gıbı oldugunda akıntınız oluyomu
bu sabah benım vardı lh testı aldım hemen aksam uzerı yaptım bırı sılıktı acaba catlamısmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?