test yaptıgımda ıkıncı cızgı sılıklesmıstıYumurtlama zamani akinti olur canim.iki cift cizgiyi gormen lazim sonra catlama olur.yumurtlama gununu kacirdiysan catlama olmus olabilir
inşallah oledır aksam calısmayı yaptık bakalım hayırlısı bırhaftadır duzenlı calısmayı hazırladık kısmet bundan sonrada devam etmelımıyız acabaKESİN ÇATLAMA OLMUŞTUR ZAMAN BU ZAMAN
valla super bı yer burası normalde kımseyle konusamıyosun bu konuları yorumlarınız ıcın cok tsk edıyorumEVET BİRAZ DAHA DEVAM EDİN YAPACAK Bİ LŞEY YOK SAGLAM OLSUN
Bundan sonrada gün aşırı devam et işimizi garantiye alalıminşallah oledır aksam calısmayı yaptık bakalım hayırlısı bırhaftadır duzenlı calısmayı hazırladık kısmet bundan sonrada devam etmelımıyız acaba
Bende bu ay ilk defa ov.testi kullanıyorum umarım faydasını görürüzOvulayon testiyle ilk olacak cnm 5 senedir bebiş istiyorum
Gerçektende iyi geliyo dimi :) benimde ailem henüz bilmiyo çalışmalara başladığımızı olunca müjdeli haberi vericem sessizden devam ediyoruzvalla super bı yer burası normalde kımseyle konusamıyosun bu konuları yorumlarınız ıcın cok tsk edıyorum
Adetin kac gunde bir oluyor.sen kacinci gunde yapmistin testi kitest yaptıgımda ıkıncı cızgı sılıklesmıstı
Canim umidunu kirmak istemem ama hahaha benimde bir ruyamda mememden bembeyaz sut geliyordu baska ruyamda birinin oglu vardi tombik onu goruyorum 5 yasinda olmus biraz da benim kuzenin ogluna benzemis ve benim oglummus :)dün gece bir rüya gördüm kucağımda bi bebek var ama benim değil onu emziriyorum süt göğsümden fışkırıyo anlamına baktım
sıkıntılara sabretmeye, bolluğa evli olan kadının çocuğu olacağına, çocuklarının ondan razı olacağına işaretteir yazıyo
yorumları okudukça şaşkınlıklar içinde oha oha deyip kaldım
belirtiler psikolojik olduğu gibi rüyalarda psikolojik kendimizi kandırıyoruz hepCanim umidunu kirmak istemem ama hahaha benimde bir ruyamda mememden bembeyaz sut geliyordu baska ruyamda birinin oglu vardi tombik onu goruyorum 5 yasinda olmus biraz da benim kuzenin ogluna benzemis ve benim oglummus :)
3 gun önceki ruyamda da hamileymisim de dogurdum mu orayi hatirlamiyorum sanki kucagima aldim ama net degil. Sonun da adet oldum biraz tuhaf bir adet ama hahaha
kafayi yedik gitti iste :)
Hem de nasil ben gormeyince allah allah niye gormuyorum ya diyordum ama bak sen yumurtlamadan once gordun bu hir isaret olabilir benim hamilelik ruyasi ve o tombul oglan adete yakin ilk memeden sut gelme olayi da yumurtlamadan once dusunuyorum da hepyemi dogum yapanlarla beraberdim emzirdiler yanimda falan ondan kaynakli demek ki :)belirtiler psikolojik olduğu gibi rüyalarda psikolojik kendimizi kandırıyoruz hep
ama olumlu şeyler okumakta iyi geliyo işte
yumurtlmadan önce değil adete 1 hafta varHem de nasil ben gormeyince allah allah niye gormuyorum ya diyordum ama bak sen yumurtlamadan once gordun bu hir isaret olabilir benim hamilelik ruyasi ve o tombul oglan adete yakin ilk memeden sut gelme olayi da yumurtlamadan once dusunuyorum da hepyemi dogum yapanlarla beraberdim emzirdiler yanimda falan ondan kaynakli demek ki :)
aynen cnm hepımız ıns mujdelı haberler alırızGerçektende iyi geliyo dimi :) benimde ailem henüz bilmiyo çalışmalara başladığımızı olunca müjdeli haberi vericem sessizden devam ediyoruz
amann bak vallahi heyecan yaptim simdi tam yerlesme zamani ha. Hem de mubarek pers gecesi. Rabbim gonlune gore versin insallah dualarin ciksin. Hic belirti arama stres yapma ddinlen bol bol. Zaman gecmiyor ama biliyorum zor da. Sen dikkat et kendineyumurtlmadan önce değil adete 1 hafta var
olur vallaHEPİMİZ aynıyız canım kocana desen dinlemez. işyerinde arkadaşlarla konuşsam herkes bi şey düşünür burda bizler birbirimizi anlayabiliyor detleşebiliyoruz ne güzel dimi. dökün içinizi bana. keşke watssahptan bi grup yapsakta ordan konussak din-mi
27 gunde bır oluyorum 14. gunu yaptım tesıAdetin kac gunde bir oluyor.sen kacinci gunde yapmistin testi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?