BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

valla super bı yer burası normalde kımseyle konusamıyosun bu konuları yorumlarınız ıcın cok tsk edıyorum
Gerçektende iyi geliyo dimi :) benimde ailem henüz bilmiyo çalışmalara başladığımızı olunca müjdeli haberi vericem sessizden devam ediyoruz

HEPİMİZ aynıyız canım kocana desen dinlemez. işyerinde arkadaşlarla konuşsam herkes bi şey düşünür burda bizler birbirimizi anlayabiliyor detleşebiliyoruz ne güzel dimi. dökün içinizi bana. keşke watssahptan bi grup yapsakta ordan konussak din-mi

Kizlar gunaydin dun oglen kursta seviye belirleme diye bir sinava girdim oradan ise gittim eve geldimnyemek telasi vs oldum yorgunluktan hic bakamadim buraya yeninarkadaslar gelmis hos gelmis.
Bendeki yenilikleri anlatiyorum :) dun is yerinde bir kasik agrisi kosa kosa wc idrardan sonra bir kan pihtisi ve adet baslar. Biraz pihtili biraz koyu renkli olsa da bat gunu sasmadan gelsi maalesef. Hic kasik agrisi falan kalmadi cok sancili gecerdi aslinda ama artik buna adet denebilir kanimca. Cunku yerlesme kanamasi pihtisiz olurmus bu gayet regl gibi ama bu sefer de rengi bordo gibi.
sizlerde ne degusiklikler var kuzlar var mi hayirli haberler
BU ARADA HERKESE HAYIRLI CUMALAR

dün gece bir rüya gördüm kucağımda bi bebek var ama benim değil onu emziriyorum süt göğsümden fışkırıyo anlamına baktım
sıkıntılara sabretmeye, bolluğa evli olan kadının çocuğu olacağına, çocuklarının ondan razı olacağına işaretteir yazıyo
yorumları okudukça şaşkınlıklar içinde oha oha deyip kaldım

Canim umidunu kirmak istemem ama hahaha benimde bir ruyamda mememden bembeyaz sut geliyordu baska ruyamda birinin oglu vardi tombik onu goruyorum 5 yasinda olmus biraz da benim kuzenin ogluna benzemis ve benim oglummus :)
3 gun önceki ruyamda da hamileymisim de dogurdum mu orayi hatirlamiyorum sanki kucagima aldim ama net degil. Sonun da adet oldum biraz tuhaf bir adet ama hahaha
kafayi yedik gitti iste :)

belirtiler psikolojik olduğu gibi rüyalarda psikolojik kendimizi kandırıyoruz hep
ama olumlu şeyler okumakta iyi geliyo işte

Gecmisi okudum da ne muhabbet etmissiniz masallah. WhatsApp grubu konusunda artik cok ciddi bir girisimde bulunalim ve birine numaramizi ozel mesajla yollayalim o grubu kursun oradan yazisalim daha kolay olur vallahi hem de daha gizli hahah.
Bana uyar yani haberiniz olsun ama burayi da nasil ihmal edecegiz her gun yeninarkadaslar geliyor aramiza oyle ya :)

belirtiler psikolojik olduğu gibi rüyalarda psikolojik kendimizi kandırıyoruz hep
ama olumlu şeyler okumakta iyi geliyo işte
Hem de nasil ben gormeyince allah allah niye gormuyorum ya diyordum ama bak sen yumurtlamadan once gordun bu hir isaret olabilir benim hamilelik ruyasi ve o tombul oglan adete yakin ilk memeden sut gelme olayi da yumurtlamadan once dusunuyorum da hepyemi dogum yapanlarla beraberdim emzirdiler yanimda falan ondan kaynakli demek ki :)

yumurtlmadan önce değil adete 1 hafta var

yumurtlmadan önce değil adete 1 hafta var
amann bak vallahi heyecan yaptim simdi tam yerlesme zamani ha. Hem de mubarek pers gecesi. Rabbim gonlune gore versin insallah dualarin ciksin. Hic belirti arama stres yapma ddinlen bol bol. Zaman gecmiyor ama biliyorum zor da. Sen dikkat et kendine

olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…