amin rabbim hepimizin gönlündekini versinamann bak vallahi heyecan yaptim simdi tam yerlesme zamani ha. Hem de mubarek pers gecesi. Rabbim gonlune gore versin insallah dualarin ciksin. Hic belirti arama stres yapma ddinlen bol bol. Zaman gecmiyor ama biliyorum zor da. Sen dikkat et kendine
Anlattıklarına göre regle benzemiyo cnm hayırlısı olsun önümüzdeki ay daha azimli çalışıyosun tmm mı :) sanada hayırlı cumalar..Kizlar gunaydin dun oglen kursta seviye belirleme diye bir sinava girdim oradan ise gittim eve geldimnyemek telasi vs oldum yorgunluktan hic bakamadim buraya yeninarkadaslar gelmis hos gelmis.
Bendeki yenilikleri anlatiyorum :) dun is yerinde bir kasik agrisi kosa kosa wc idrardan sonra bir kan pihtisi ve adet baslar. Biraz pihtili biraz koyu renkli olsa da bat gunu sasmadan gelsi maalesef. Hic kasik agrisi falan kalmadi cok sancili gecerdi aslinda ama artik buna adet denebilir kanimca. Cunku yerlesme kanamasi pihtisiz olurmus bu gayet regl gibi ama bu sefer de rengi bordo gibi.
sizlerde ne degusiklikler var kuzlar var mi hayirli haberler
BU ARADA HERKESE HAYIRLI CUMALAR
Bende bu ay ilk defa ov.testi kullanıyorum umarım faydasını görürüz
Kizlar gunaydin dun oglen kursta seviye belirleme diye bir sinava girdim oradan ise gittim eve geldimnyemek telasi vs oldum yorgunluktan hic bakamadim buraya yeninarkadaslar gelmis hos gelmis.
Bendeki yenilikleri anlatiyorum :) dun is yerinde bir kasik agrisi kosa kosa wc idrardan sonra bir kan pihtisi ve adet baslar. Biraz pihtili biraz koyu renkli olsa da bat gunu sasmadan gelsi maalesef. Hic kasik agrisi falan kalmadi cok sancili gecerdi aslinda ama artik buna adet denebilir kanimca. Cunku yerlesme kanamasi pihtisiz olurmus bu gayet regl gibi ama bu sefer de rengi bordo gibi.
sizlerde ne degusiklikler var kuzlar var mi hayirli haberler
BU ARADA HERKESE HAYIRLI CUMALAR
YAAA kızlarrr lütfen yapmayın bunu psikolojik olarakda gebe kalamıyoruz farkındaysanız lütfen pozitif olalım bu bebekler allahın izniyle saglıklı sıhhatli gelevekler. ama biz kötü olursak nasıl hamilelik geçer nasıl bebişlere bakabilirzi
Canım erken gebelik testi ile denesene yumurtlamanin uzerinden ne kadar geçti acabaa :)Ahh cnm ahh bari sen yazma böyle adet günü yaklaşınca ister istemez heyecan yapıyoruz
Ben 5 sene boyunca bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum kolay değil
canım öle demek istemedim bitanem..... doktora gittnmi nrde yaşıyorsun doktor oneri olabilir belki ben ankaradayım. ne sorun varda 5 yıldır olamaması imkansız yoksa
Canım erken gebelik testi ile denesene yumurtlamanin uzerinden ne kadar geçti acabaa :)
canım senin daha çok varmış bata nolur sakin ol hırpalıyorsun kendini böyle.. test mest yapma artık çıkmaz ki şimdiden boşuna moralini bozuyorsun.. 24üne kadar test yasak sana yok illa yapıcam dersen pazartesi kan ver24 eylül test günüm elimde 1 tane gebelik testi var sence yarın sabah yapsam mı
şimdi bende ovulasyon testini yaptım geldim ikincisi belli belirsin mercekle bakarsan belilrli yoksa yok.sanırım ben hiç yumurtlamıyorumdelirmemek içten degil ama adet günlerime bakaak bu aralar yumurtalmam lazımmış
canım senin daha çok varmış bata nolur sakin ol hırpalıyorsun kendini böyle.. test mest yapma artık çıkmaz ki şimdiden boşuna moralini bozuyorsun.. 24üne kadar test yasak sana yok illa yapıcam dersen pazartesi kan ver
Canım kadınların nerdeyse %50si kimyasal gebelik geçiriyor ancak adet gününde adet oldukları için bunu anlamıyorlarmış, önceden test yapmadılarsa.. yani normal bişeymiş..Kizlarrr bugun resmen regl oldum biliyorsunuz ama dun yaptigim teste baktim ikinci silgi silik ama var buyur buradan yak neyapayim ben simdi testi dikkate almasam iyi mi olur yoksa bir dr cil olarak sorsam mi. Buradada hic anlamazlar regl geldiyse gebelik yok der gecerleer acaba kimyasal dusuk vs olabilir mi yoksa testi cidiye almasam mi dun yaptim hemen baktim negatifti ama simdi emin de olamadim
hah şöyle kendi kendimizi nasılda strese sokuyoruz tutmazsa stresten tutmıcak :) kızlar ancak biz anlarız birbirimizin halinden sakin olmaya çalışalım.. ben de test yapıcam dersem erkenden dövün beniiiiTamam cnm yapmıcam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?