Normal cnm bugün 10.gündesin daha olur biraz sabret geç yumurtluyo olabilirsin teste devam kaçırmak yokbu 3. ovulasyon testi ne zaman çift çizgiyi görecem ben sorarım sizlere hanımlar. adet günüm gelincemi
Bende şüphelendim bikere ama test yapmamıştım öncesinde onun bize bi zararı varmı acabaCanım kadınların nerdeyse %50si kimyasal gebelik geçiriyor ancak adet gününde adet oldukları için bunu anlamıyorlarmış, önceden test yapmadılarsa.. yani normal bişeymiş..
hah şöyle kendi kendimizi nasılda strese sokuyoruz tutmazsa stresten tutmıcak :) kızlar ancak biz anlarız birbirimizin halinden sakin olmaya çalışalım.. ben de test yapıcam dersem erkenden dövün beniiii
yok canım bi zararı herkesin başına gelebilecek birşey tabi sık tekrarlanmıyorsa.. o zaman bir sorun vardır sanırım..Bende şüphelendim bikere ama test yapmamıştım öncesinde onun bize bi zararı varmı acaba
dün internetten almıştım bugün hemen geldi ovulasyon ve gebelik testi ay sonuna kadar yetecek kadar var elimle stokladım valla korkunç bi şey bi koli hemde çok uygun fiyata aldım
nerden aldın cnm kac adetdün internetten almıştım bugün hemen geldi ovulasyon ve gebelik testi ay sonuna kadar yetecek kadar var elimle stokladım valla korkunç bi şey bi koli hemde çok uygun fiyata aldım
adet oldun mu canim neden tuhaf bir adet hayirdirCanim umidunu kirmak istemem ama hahaha benimde bir ruyamda mememden bembeyaz sut geliyordu baska ruyamda birinin oglu vardi tombik onu goruyorum 5 yasinda olmus biraz da benim kuzenin ogluna benzemis ve benim oglummus :)
3 gun önceki ruyamda da hamileymisim de dogurdum mu orayi hatirlamiyorum sanki kucagima aldim ama net degil. Sonun da adet oldum biraz tuhaf bir adet ama hahaha
kafayi yedik gitti iste :)
11.gunden itibaren test yapmaya basla bir daha canim.yumurtlama gunun 13 u senin cunku27 gunde bır oluyorum 14. gunu yaptım tesı
Grubtan iki arkadasla whatsapp ten gorusuyoruz hatta biriyle en yakin arkadasimdan daha yakiniz.hergun konusuruz hatta esi ben mesaj attigim da yine mi ayse diyormusGecmisi okudum da ne muhabbet etmissiniz masallah. WhatsApp grubu konusunda artik cok ciddi bir girisimde bulunalim ve birine numaramizi ozel mesajla yollayalim o grubu kursun oradan yazisalim daha kolay olur vallahi hem de daha gizli hahah.
Bana uyar yani haberiniz olsun ama burayi da nasil ihmal edecegiz her gun yeninarkadaslar geliyor aramiza oyle ya :)
Canim bir problem mi var neden bebegin olmuyor.tup bebek felan yaptiniz miAhh cnm ahh bari sen yazma böyle adet günü yaklaşınca ister istemez heyecan yapıyoruz
Ben 5 sene boyunca bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum kolay değil
Canim kimyasal gebelik olamaz ki cunku regl gunun 1 gun gecti sadece.devam edecek mi ona bak sen...bende sabah hasta oldum sonundaKizlarrr bugun resmen regl oldum biliyorsunuz ama dun yaptigim teste baktim ikinci silgi silik ama var buyur buradan yak neyapayim ben simdi testi dikkate almasam iyi mi olur yoksa bir dr cil olarak sorsam mi. Buradada hic anlamazlar regl geldiyse gebelik yok der gecerleer acaba kimyasal dusuk vs olabilir mi yoksa testi cidiye almasam mi dun yaptim hemen baktim negatifti ama simdi emin de olamadim
gitti gidiyor dan 20 tane ovulSYON 4 TANE GEBELİK 19 TL YE ALDIM ERTESİ GÜN GELDİ[/QU
nerde oturuyorsun sehır olarak cabuk gelmıs ben balıkesırdeyım acaba banada o kadar cabuk gelırmı
bı dahakı aya artık cnm ya11.gunden itibaren test yapmaya basla bir daha canim.yumurtlama gunun 13 u senin cunku
Canim her kadin kimyasal gebelik yasar ama farkina varmaz bize bir zarari yok korkmaBende şüphelendim bikere ama test yapmamıştım öncesinde onun bize bi zararı varmı acaba
Grubtan iki arkadasla whatsapp ten gorusuyoruz hatta biriyle en yakin arkadasimdan daha yakiniz.hergun konusuruz hatta esi ben mesaj attigim da yine mi ayse diyormusArkadasta bana mesaj atinca esim durmadan soruyor kim mesaj atti ne yazdii.ozel diyorum trip atiyor.yani bir kac kisiyle daha konusacak yuzum kalmadi artik whatsapptan esim kiskanclik krizlerine girecek
14. Gun iliski olduysa umut var ama canimbı dahakı aya artık cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?