BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Canım kadınların nerdeyse %50si kimyasal gebelik geçiriyor ancak adet gününde adet oldukları için bunu anlamıyorlarmış, önceden test yapmadılarsa.. yani normal bişeymiş..
Bende şüphelendim bikere ama test yapmamıştım öncesinde onun bize bi zararı varmı acaba

hah şöyle kendi kendimizi nasılda strese sokuyoruz tutmazsa stresten tutmıcak :) kızlar ancak biz anlarız birbirimizin halinden sakin olmaya çalışalım.. ben de test yapıcam dersem erkenden dövün beniiii

Ben aslında kafama çok takmıyorum sadece test günü yaklaşınca kötü oluyorum ister istemez stres yapıyorum

dün internetten almıştım bugün hemen geldi ovulasyon ve gebelik testi ay sonuna kadar yetecek kadar var elimle stokladım valla korkunç bi şey bi koli hemde çok uygun fiyata aldım

KIZLAR YAZDIKLARIMI Bİ OKUDUMDA VALLA BİRİ BİZİ GÖRSE REZİL OLURUZZZZZZZZ HELEDE KOCALARIMIZ

adet oldun mu canim neden tuhaf bir adet hayirdir

Grubtan iki arkadasla whatsapp ten gorusuyoruz hatta biriyle en yakin arkadasimdan daha yakiniz.hergun konusuruz hatta esi ben mesaj attigim da yine mi ayse diyormusArkadasta bana mesaj atinca esim durmadan soruyor kim mesaj atti ne yazdii.ozel diyorum trip atiyor.yani bir kac kisiyle daha konusacak yuzum kalmadi artik whatsapptan esim kiskanclik krizlerine girecek

Canim kimyasal gebelik olamaz ki cunku regl gunun 1 gun gecti sadece.devam edecek mi ona bak sen...bende sabah hasta oldum sonunda

hepiniz çok tatlı insanlarsınız beni yanlış anlamayın ama whatsup icin cok kalabalıgız.. zaman icinde belki samimi olanlar olur aramızda onlar aralarında 2-3 kisi konusur / konuşuruz.. ama kalabalıkken böyle bir seyi kurmak cok zor.. burdaki yazım hızımızı görüyorsunuz iş telefona gecince dakika bası yazılıyor olacak,tel hiç susmayacak.. ben sahsen yaptıgım işten kaynaklı olarak sürekli dıt dıt olunca sorun yasarım.. sakın yanlıs anlasılmasın, hickimseye karsı negatif bir durumum yok ama böyle bir toplaşma olursa ben icabet edemeyeceğim beni mazur görün alınmayın lütfen.. bir de telefon isim özel bir kişisel bilgi birbirimizi tanımıyoruz ki okadar paylaşmak icin.. şahsi fikirlerimdir gücenilmemesini rica ederim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…