Cok haklisin canim bende senle ayni gorusteyim ....ben soyledigim arkadaslarla uzun sure konustuktan sonra whatsapp tan konusmaya basladim .Dedigin gibi cok kalabalik grub whatsapptan olmazhepiniz çok tatlı insanlarsınız beni yanlış anlamayın ama whatsup icin cok kalabalıgız.. zaman icinde belki samimi olanlar olur aramızda onlar aralarında 2-3 kisi konusur / konuşuruz.. ama kalabalıkken böyle bir seyi kurmak cok zor.. burdaki yazım hızımızı görüyorsunuz iş telefona gecince dakika bası yazılıyor olacak,tel hiç susmayacak.. ben sahsen yaptıgım işten kaynaklı olarak sürekli dıt dıt olunca sorun yasarım.. sakın yanlıs anlasılmasın, hickimseye karsı negatif bir durumum yok ama böyle bir toplaşma olursa ben icabet edemeyeceğim beni mazur görün alınmayın lütfen.. bir de telefon isim özel bir kişisel bilgi birbirimizi tanımıyoruz ki okadar paylaşmak icin.. şahsi fikirlerimdir gücenilmemesini rica ederimsevgiler
evt cnm dun. gunumdu bıde demı demı ne oldu sanırım14. Gun iliski olduysa umut var ama canim
14 bıde 11 mı 12de mı oldu ole bıseyevt cnm dun. gunumdu bıde demı demı ne oldu sanırım
O zaman hamilelik ihtimali var merak etme cnm ☺hayirlisi olsun senin icin14 bıde 11 mı 12de mı oldu ole bısey
Reglin kac gun surdu canim 15,16 si yumurtlama gunun ama sanirim cok erken daha test icinkızlar ovülasyon testini ilk defa kullandım reglim 2 gün oldu biteli ama silik çıktı test bu normalmi 30 günde bi oluyorum bide
5 gün sürüyo reglm cnm bende şaşırdım erken değilmi yumurtlama içinReglin kac gun surdu canim 15,16 si yumurtlama gunun ama sanirim cok erken daha test icin
Yumurtlama için t çizgisi c deb koyu oluyor ya da aynı koyulukta. Silik ise daha yumurtlama gerceklesmemis canım :) zaten muhtemelen 16.gun falan yumurtlarsin :)5 gün sürüyo reglm cnm bende şaşırdım erken değilmi yumurtlama için
bukadar erken silik çıkmasınıda beklemiyodum cnm sanki 2 güne koyulaşacak gibi 16. günüde bulmaz gibime geliyoYumurtlama için t çizgisi c deb koyu oluyor ya da aynı koyulukta. Silik ise daha yumurtlama gerceklesmemis canım :) zaten muhtemelen 16.gun falan yumurtlarsin :)
Yumurtlama için t çizgisi c deb koyu oluyor ya da aynı koyulukta. Silik ise daha yumurtlama gerceklesmemis canım :) zaten muhtemelen 16.gun falan yumurtlarsin :)
Evet canim daha cok erken hem pozitifte cikmamis .sen 14. Gunden itibaren basla testi yapmaya yani 1 hafta sonra ama hergun ayni saatte yap cift cizgiyi gordugun de yumurtlama baslayacak demektir5 gün sürüyo reglm cnm bende şaşırdım erken değilmi yumurtlama için
Sana oyle gelebilir ama canim bazi gunler ayni koyulukta oluyor yani sanma ki ertesi gun daha koyu olacak.15.gunde cift cizgiyi goreceksin bence en gecte 16 sinda yumurtlarsinbukadar erken silik çıkmasınıda beklemiyodum cnm sanki 2 güne koyulaşacak gibi 16. günüde bulmaz gibime geliyo
tmm cnm çok teşekkür ederim bekleyip görücezSana oyle gelebilir ama canim bazi gunler ayni koyulukta oluyor yani sanma ki ertesi gun daha koyu olacak.15.gunde cift cizgiyi goreceksin bence en gecte 16 sinda yumurtlarsin
Hadi bakalim hayirlisi olsun☺tmm cnm çok teşekkür ederim bekleyip görücez
ovülasyondaki çift kırmızıdanmı bahsediyorsun ?Benim adetim biteli 10 gun oldu ama hala kirmizilari goremedim senin hemen nasil
Bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu canim esim kadin dogumcuyla konusmus silikse kimyasal olabilir bu gebeik diye adlandirilmaz ama 2 gun sonra tekrar test yapsin hala silikse gelin demis..Canim kimyasal gebelik olamaz ki cunku regl gunun 1 gun gecti sadece.devam edecek mi ona bak sen...bende sabah hasta oldum sonunda
Bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu canim esim kadin dogumcuyla konusmus silikse kimyasal olabilir bu gebeik diye adlandirilmaz ama 2 gun sonra tekrar test yapsin hala silikse gelin demis..
Geldi bugun aksam canim sabah koyu renkliydi ama aksam 20 gibi normale dondu sükür gayet kasik agrisiyla beraber.canım regl olabildin mi.. 2gun mu gecikti senin.. pıhtı geldi demiştin devamı gelmedi mi? gelmediyse ovulasyon ya da hamılelk testi yaptın mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?