BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Cok haklisin canim bende senle ayni gorusteyim ....ben soyledigim arkadaslarla uzun sure konustuktan sonra whatsapp tan konusmaya basladim .Dedigin gibi cok kalabalik grub whatsapptan olmaz

kızlar ovülasyon testini ilk defa kullandım reglim 2 gün oldu biteli ama silik çıktı test bu normalmi 30 günde bi oluyorum bide

5 gün sürüyo reglm cnm bende şaşırdım erken değilmi yumurtlama için
Yumurtlama için t çizgisi c deb koyu oluyor ya da aynı koyulukta. Silik ise daha yumurtlama gerceklesmemis canım :) zaten muhtemelen 16.gun falan yumurtlarsin :)

Yumurtlama için t çizgisi c deb koyu oluyor ya da aynı koyulukta. Silik ise daha yumurtlama gerceklesmemis canım :) zaten muhtemelen 16.gun falan yumurtlarsin :)
bukadar erken silik çıkmasınıda beklemiyodum cnm sanki 2 güne koyulaşacak gibi 16. günüde bulmaz gibime geliyo

5 gün sürüyo reglm cnm bende şaşırdım erken değilmi yumurtlama için
Evet canim daha cok erken hem pozitifte cikmamis .sen 14. Gunden itibaren basla testi yapmaya yani 1 hafta sonra ama hergun ayni saatte yap cift cizgiyi gordugun de yumurtlama baslayacak demektir

bukadar erken silik çıkmasınıda beklemiyodum cnm sanki 2 güne koyulaşacak gibi 16. günüde bulmaz gibime geliyo
Sana oyle gelebilir ama canim bazi gunler ayni koyulukta oluyor yani sanma ki ertesi gun daha koyu olacak.15.gunde cift cizgiyi goreceksin bence en gecte 16 sinda yumurtlarsin

Canim kimyasal gebelik olamaz ki cunku regl gunun 1 gun gecti sadece.devam edecek mi ona bak sen...bende sabah hasta oldum sonunda
Bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu canim esim kadin dogumcuyla konusmus silikse kimyasal olabilir bu gebeik diye adlandirilmaz ama 2 gun sonra tekrar test yapsin hala silikse gelin demis..

Bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu canim esim kadin dogumcuyla konusmus silikse kimyasal olabilir bu gebeik diye adlandirilmaz ama 2 gun sonra tekrar test yapsin hala silikse gelin demis..

canım regl olabildin mi.. 2gün mü gecikti senin.. pıhtı geldi demiştin devamı gelmedi mi? gelmediyse ovulasyon ya da hamılelk testi yaptın mı cnm

canım regl olabildin mi.. 2gun mu gecikti senin.. pıhtı geldi demiştin devamı gelmedi mi? gelmediyse ovulasyon ya da hamılelk testi yaptın mı cnm
Geldi bugun aksam canim sabah koyu renkliydi ama aksam 20 gibi normale dondu sükür gayet kasik agrisiyla beraber.

ben ilk hamileligımde ıkı gün gecmıstı pozotıf cıkmıstı o gunu hemen dk gıtmıstım kese vardı bazı yazıları okuyunca korkuyorum eğer tekrar pozotıf çıkınca kımseye soylemıcem kalp atısını duyana dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…