- 9 Eylül 2014
- 219
- 113
- 53
Geldi bugun aksam canim sabah koyu renkliydi ama aksam 20 gibi normale dondu sükür gayet kasik agrisiyla beraber.
Evet canim yaa ovulasyonda hala bi turlu kirmizilari goremedim daha ne kadar yapacam 3 ekim zaten bat olacak
Ee yani bende oyle dusunuyorum canim bekle bakalim hayirlisi olsun senin icinBilmiyorum ki kafam allak bullak oldu canim esim kadin dogumcuyla konusmus silikse kimyasal olabilir bu gebeik diye adlandirilmaz ama 2 gun sonra tekrar test yapsin hala silikse gelin demis..
Mrb.kızlar nasılsınız bakem asimelik okudum cnm senin kırmızılar gelmiş olsun bu ay sıkı çalışmalar başlasın bitince inşallah tutacak öbür ay bende bugün test yine negatif çıktı sinirimden oturdum bu güzel ağladım psikolijim yerlerde anlicaanız
ya yapma böyle: ( regli de olmadın daha ama kesin değil hiçbirsey hem olmadıysa da olmadı birdahaki ay olur ümidi taze tutacagız ne olur: (
haklısında ümitleniyo işte insan artık şu belirti var demek istemiyorum ama bu göğüs ve bel ağrısı fazlalaştı bugün yarın adet günüm bende acayip sinir ve asabiyet var herşeye parlıyorum ya şu adetim olsun yada bebişim gelsinnnnn
İlk ovulasyon testi yaptigim da bende senin gibiydim canimBunu ilk defa denedigim icin biraz heyecan var sanki cift cizguyi gorunce hamile kalmis gibi hissi olacak saniyorum .basinizi agrittiysam yazmam kusura bakmayin
Bunu ilk defa denedigim icin biraz heyecan var sanki cift cizguyi gorunce hamile kalmis gibi hissi olacak saniyorum .basinizi agrittiysam yazmam kusura bakmayin
Sizler ne yapıyosunuz kızlar ne var ne yok bat ı yaklaşanlar ne alemde benim yarın ama haberim yokmuş gibi davranıyorum çaktırmayın ya testimde bitti hepsini yaptım bi kaç gün beklemeyi denicem tabi şeytan dürtmezse
Cnm geç yumurtluyo olabilirsin kaçırmamak için yapmaya devam et bence streste yapmaki doğru sonuç alasın :)Evet canim yaa ovulasyonda hala bi turlu kirmizilari goremedim daha ne kadar yapacam 3 ekim zaten bat olacak
Bende tatil günlerimde hiç zaman geçmesin istiyorumSanirim bendede o heyecan var nwyseki bugun kafa dagitacak swyler yapacam bugun kizimin okul alisverisini yapacam temizlik utu derken aksam olur bugun
Sizler ne yapıyosunuz kızlar ne var ne yok bat ı yaklaşanlar ne alemde benim yarın ama haberim yokmuş gibi davranıyorum çaktırmayın ya testimde bitti hepsini yaptım bi kaç gün beklemeyi denicem tabi şeytan dürtmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?