BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Evet canim yaa ovulasyonda hala bi turlu kirmizilari goremedim daha ne kadar yapacam 3 ekim zaten bat olacak

daha 2-3 test yapmadın mı 3 ekime 14 gün var biraz sakin cnm habire söyleniyorsun yahu : ).. daha önce de birkaç kez aynı şeye cevap verdik , 2 günde bir denemeye ve hergün test yapmaya devam edin..kırmızı göreceksinizdir başka yapacak birsey yok hepimiz aynı şeyi uyguluyor bekliyoruz: )

Mrb.kızlar nasılsınız bakem asimelik okudum cnm senin kırmızılar gelmiş olsun bu ay sıkı çalışmalar başlasın bitince inşallah tutacak öbür ay bende bugün test yine negatif çıktı sinirimden oturdum bu güzel ağladım psikolijim yerlerde anlicaanız

Bilmiyorum ki kafam allak bullak oldu canim esim kadin dogumcuyla konusmus silikse kimyasal olabilir bu gebeik diye adlandirilmaz ama 2 gun sonra tekrar test yapsin hala silikse gelin demis..
Ee yani bende oyle dusunuyorum canim bekle bakalim hayirlisi olsun senin icin

ya yapma böyle: ( regli de olmadın daha ama kesin değil hiçbirsey hem olmadıysa da olmadı birdahaki ay olur ümidi taze tutacagız ne olur: (

ya yapma böyle: ( regli de olmadın daha ama kesin değil hiçbirsey hem olmadıysa da olmadı birdahaki ay olur ümidi taze tutacagız ne olur: (

haklısında ümitleniyo işte insan artık şu belirti var demek istemiyorum ama bu göğüs ve bel ağrısı fazlalaştı bugün yarın adet günüm bende acayip sinir ve asabiyet var herşeye parlıyorum ya şu adetim olsun yada bebişim gelsinnnnn

Bunu ilk defa denedigim icin biraz heyecan var sanki cift cizguyi gorunce hamile kalmis gibi hissi olacak saniyorum .basinizi agrittiysam yazmam kusura bakmayin

stres en büyük düşmani bılıyorsun cnm: ( hepımızın hayali aynı elbet birgün nasip olacak ama üzersek kendimizi olmaz.. kafanı dağıtsan azıcık,kitap okusan başka birşeylerle ilgilensen.. olmadıysa da önümüzdeki ay daha ck calısırız daha programlı oluruz.. kıyamam lutfen stres etme kendıne

Bunu ilk defa denedigim icin biraz heyecan var sanki cift cizguyi gorunce hamile kalmis gibi hissi olacak saniyorum .basinizi agrittiysam yazmam kusura bakmayin

estagfurullah yanlış anladınız.. yazın tabi ki sadece size zarar öyle geçmez kendinizi çok üzersiniz.. azcık rahat olun diye dedim.. yoksa herkes de var heyecan tabiki olacak: ) gönlünüze göre olsun inşallah

Sizler ne yapıyosunuz kızlar ne var ne yok bat ı yaklaşanlar ne alemde benim yarın ama haberim yokmuş gibi davranıyorum çaktırmayın ya testimde bitti hepsini yaptım bi kaç gün beklemeyi denicem tabi şeytan dürtmezse

senden baska bat ı yaklasan yok sanırım canım senden sonra cupcake var sanırım ona da 5-6gun var galiba

Gunaydin arkadaslar valla ise gel git o kadar yorulmusumki yeni kalktim sizlerle konusmayi ozledim

Sanirim bendede o heyecan var nwyseki bugun kafa dagitacak swyler yapacam bugun kizimin okul alisverisini yapacam temizlik utu derken aksam olur bugun

Bu ay ortasında vücudumdaki farklı oluşum ve gariplikler yüzünden internette arama yaparken sizin mesajınız çıktı. (erken göğüs hassasiyeti, vs vs.) Yazdıklarınızı sanki ben yazmışım gibi okudum, adeta bir sapık gibi de sizi takibe aldım
Cimcime hamile çıkarsa ben de kesin hamileyim diye teste falan da para vermedim, sizi bekliyorum.
Umarım güzel haberlerinizi alırız.

selam kızlar adetimin 4. günü bunalımdan çıkıp doktora gittim ultrasonda baktı sıkıntı yok yumurta takıbı yapacak yumurta çogaltacak ilaç verdi bide tabi folikasit 1. ekimde ilaçları bitirmiş olup yeniden gidecem hadi hayırlısı yeniden sil baştan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…