BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Sorun olmamasına sevindim yeni ay yeni umutlar hadi bakalım

Canim doktor sordumu ne zamandir bebek istiyorsunuz diye.normalde hemen ilac yazmazlar

Folik asite bende basladim ama bi turlu devamli alamiyorum unutuyorum ustune bide sigara iciyorum bunlarda etkiler sanirim ama stresten birakamiyorum sizler sigara iviyormusunuz ilk kizimda gunluk 1 tane iciyordum doktor izin verdi artik bakti bana bunun birakacagi yok

Bende yaklasik 2,5 aydir folik asit kullaniyorum benim de bazen unuttugum oluyor ama..bu arada o doktor nasil bir doktormus oyle ya..ben sigara kullanmiyordum esim kullaniyordu bebek dusunmeye baslayinca birakti oda.cok stresli bir isi olmasina ragmen hemde.senin hayli hayli birakman lazim canim

ben 6. ayımda hamile kaldım
hamile kaldığım ayda burda bi forumdan okuduğumu yapmıştım
ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadan yatıp uyudum. vee pozitifi gördüm
bence denemende fayda var

ben 6. ayımda hamile kaldım
hamile kaldığım ayda burda bi forumdan okuduğumu yapmıştım
ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadan yatıp uyudum. vee pozitifi gördüm
bence denemende fayda var
Canim olacak olduktan sonra her turlu oluyor olmayacaksa da istersen sabaha kadar o sekilde bekle olmuyor.sende ne guzel cok beklemeden hamile kalmissin darisi bizim basimiza.zaten doktorlarda ilk 6 ay denemede bebek sahibi olma sansinin daha yuksek oldugunu soyluyor.bizim de 2. Deneme basarisizlikla sonuclndi sira 3 de ☺

Aa niye kimse yok burda ya kızlar bugün adet günümdü ya bütün gün kasıklarıma ağrı sancı girdi korktum tamam yine adet oldum diye sürekli tuvalete gittim sadece çok az kahverengi bi leke oldu bi kaç kez ara ara peçeteye silince geliyo hala ağrım var devam ediyo ama gelen giden yok bekliyorum ve tırsıyorum arkası gelmesin ya adet olmak istemiyorum gelişmelerden sizleri haberdar edicem kızlar

Uykularım kaçtı yaa çok ağrım var ama bi türlü sökülmedi gitti kızlar ya hala aynı ćok açık kahverengi bi leke geliyo ne olur ne olmaz diye ped koydum sabahtan beri ağrı var ama gerisi yok kafaya takılmicak gibi değil ya acaba üstüne görme dedikleri şeyi mi yaşıyorum bilgisi olan varmı bu konuda daha sabaha kadar uyku girmez gözüme olacaksa olsun da en azından bilim ki adet oldum kafam rahat eder ama bu gidişaat iyi değil ne var ne yok sökülecek gibi duruyo bi yarını bekliim bakalım hala böyle mi olacak

Canim brnim adetim geciktiginde de anlattigin gibi oldu sanirim adet olacaksin..bu celiskide ilacta kullanamiyorsun tabi bilirim o agrilari adet olsa o kadar agri olmaz ama .adet olana kadar bekleyeceksin artik canim

Kizlar gunaydin herkese dun ovulasyon testini yapamadim evde unutmisum evede gec geldik vurduk kafayi yattik bide dun egwr yumutlama gunumse kotu oldu uzuldum kacirdimmi acaba

Canım benim adetime 3 gün kaldı aynı şekilde benimde şimdiden başladı kahverengi lekeler az az geliyor karnımda fena şişti ağrılarımda oluyor
benim genelde adet olacağım zaman hep böyle oluyor o yüzden benim bu ay olmadı

Kizlar gunaydin herkese dun ovulasyon testini yapamadim evde unutmisum evede gec geldik vurduk kafayi yattik bide dun egwr yumutlama gunumse kotu oldu uzuldum kacirdimmi acaba

Canım senin ovulasyon tessin hep silikmi çıkıyor yumurtlayacağın zaman çizgiler gittikce koyulaşması lazım hem sen teste o kadar odaklanma yinede siz denemelere devam edin

Bu ay da olmadı adet oldum bu ay da ümitler suya düştü şuan o kadar ağrım varki dayanamıyorum niye olmuyor sinirlerim psikolojim o kadar bozuldu ki bebeğim beni istemiyo hevesim kursağımda kaldı içimi dökecek kimsem yok

Cnm üzme kendini bukadar bak böyle yaptıkça iyice stres oluyosun biraz rahat ol bebişimizin geleceği zamanı bekliyoruz hepimiz aynı durumdayız

Cnm iki kere tüp bebek denedik ilki kimyasal ikinci düşükle sonuçlandı
Çok şükür eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor demek daha zamanı var cnm
Bir sorun olmamasina sevindim canim.sebebi olmayan interfilite yani..insallah tez zaman da bebeginize kavusursunuz canim

Canim uzulme bu ay kimsenin yuzu gulmedi insallah gelecek ay yuzumuz guler.kacinci denemeydi

Bugunde yap canim ovulasyon testini belki bir sansin vardir yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…