- 29 Ocak 2014
- 272
- 51
- 123
Yumurtlama günlerini tahminen biliyoruz o hafta hergün yapsak daha iyi olur cnm ama yinede olumsuz düşünme yeterki Rabbim ol desin bunlar bi vesileBir fun durup bie gun yapiyoz iste ama yorgun okuyoruz hafta icinde bu yine tutmayacak biliyorum
Canim uzulme bu ay kimsenin yuzu gulmedi insallah gelecek ay yuzumuz guler.kacinci denemeydi
Evet canim sadece 1 gun.yumurta 6-24 saat arasinda yasiyor bu saat diliminde spermle bulusursa hamilelik oluyor.ama spermler 3-7 gun yasadigi icin yumurtlamadan onceki gun iliski olduysa bir sansin var yine deCanim yumurtlama gunu ayda sadece bir gunmu oluyor eger oyleyse cok uzuldum valla
Sen bu kadar cok uzulunce bende yillardir deniyorsun sandim canim.Bak daha yolun basindayiz bu kadar cok stres yaparsan desigin gibi daha cok 4 olur..bizim ilk denememiz de ben cok takmadim ilk deneme de olma sansi zor zaten dedim 2. Denemede bazii belirtiler vardi ama hamile degilmisim belirtilerin bosa cikmasi aklimi basima getirdi psikolojinin ne kadar onemli oldugunu gordum.simdi 3. Deneme de sira ve simdi ne zaman olursa o zamana kadar beklicem artik diyorum belirti aramaktan dusunmekten vazgectim sadece ustumuze duseni yapalim ve bol bol dua edelim yeter4.denemeydi cnm bu gidişle daha çookkk 4 olur
Bu kadar umutsuz olma canim Allahtan umut kesilmez.Sen en bastan karamsar dusunuyorsunBir fun durup bie gun yapiyoz iste ama yorgun okuyoruz hafta icinde bu yine tutmayacak biliyorum
Belirti kişiden kişiye degişiyo yeterki kırmızılar gelmesinmerhaba arkadaşlar. benim de bat 23 eylül. klomen kullandım bu ay. ovulasyon testinde pozitifi gördüm iki gün ilişki oldu. ne adet ne de hamilelik belirtisi var şu an
ayın 7 ya da 8inde çatlamıştır muhtemelen senin canım. bugün ve yarın olabilirsin adet bekle bakalım.Merhaba kizlar vallahi hepiniz icin cok uzuldum. Bu sayfayi bugun farkettim 1.sayfadan beri okumaya basladim ve baya bi umutluydum sizden. Cunku insan ovu.testi yapinca hangi gun yumurtladigini bildigi icin daha bi farkli oluyo beklemek. Bende aylardir yapiyorum test ama bi sonuc yok. 20 agustosta regl oldum. 6 eylulde cift cizgiyi gorduk ama o gunleri degerlendiremedik. Oncesi ve sonrasinda oldu deneme ama tutmasi imkansiz. Ayin 21i ve hala tik yok bende. 31 gun oldu suan döngum. Bi kac gun daha beklicem sonra doktora gidicem.
inşallah canım. benim adetten 3 gün önce falan leke gelmeye başlıyordu 3 aydır. yani dün gelmeliydi ama gelmedi hala bir şey. klomenden mi acaba diyorum. 23ünde direkt adet olurum belki. bir de kasıklarımda batma olur adetten önce o da olmadı.Belirti kişiden kişiye degişiyo yeterki kırmızılar gelmesin
arkadaşlar cevap vermiş ama yazayım yine de. o test hep silik çıkıyor canım. t c ile aynı ya da daha koyuysa pozitif ki sen adetin 14-15 . günü gibi testte pozitifi görürsün 16 sında da çatlar inşallah 30 günde bir oluyorsan.bukadar erken silik çıkmasınıda beklemiyodum cnm sanki 2 güne koyulaşacak gibi 16. günüde bulmaz gibime geliyo
İlk kullandığım için garipsedim sonra silik çizgininde negatif olduğunu öğrendim cevap verdiğin için teşekkür ederim inslh dediğin tarih olurda tuttururumarkadaşlar cevap vermiş ama yazayım yine de. o test hep silik çıkıyor canım. t c ile aynı ya da daha koyuysa pozitif ki sen adetin 14-15 . günü gibi testte pozitifi görürsün 16 sında da çatlar inşallah 30 günde bir oluyorsan.
8 den once yapsan olur .birde testini yaninda tasimayi denesen iyi olacak canim☺Kizlarrr yine evde degilim sabah evden erken ciktim ovulasyonu evde biraktim. 7 8 gibi eve gidersem yapilirmiiii
Cnm bikere hamile kalabilmişsin en azından demekki bi sorun yok zamanı gelince tutunacaktır bebeğin sana hiç takılma benceHafta ici isyerinde kolay okuyor aslinda ama hafta sonu olmadu dun unutmusum bugunde cenaze islerinden olmadi.ama hafta ici yapacam ayin 3 une ne kasar ama evet kizlar azda ilsa umudum var gecen seneki kurrajimdan sonra 1 snw gwcti ve ondan sonrada olmadi.malesef rabbim onlarin gelwcwgi zamani bilirmis. Varsir bi zamani degilmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?