BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

evet canım 5 yaşında bi kzızım var gecen seneki gebeligim kalbi atmamasından dolayı sonlandırıldı. ama şimdi 1 seneden fazladır korunmuyorum fakat olmadı. sınırda guatr çıktı doktora gittigimde engellemez o kadar denildi.

bende 1 hafta erken adet oldum acaba hamile olma ihtimalım olabılırmı? 27 ağustosda adettim. 8 eylülde denedik. ben hamileyim diye beklerken 18 eylülde yine adet oldum sizce ne olabilir?

bende 1 hafta erken adet oldum acaba hamile olma ihtimalım olabılırmı? 27 ağustosda adettim. 8 eylülde denedik. ben hamileyim diye beklerken 18 eylülde yine adet oldum sizce ne olabilir?
Leke şeklindeyse yerlesme kanaması olabilir cnm ama kırmızı ve bildiğimiz reglse bi doktora görün derim

ayın 7 ya da 8inde çatlamıştır muhtemelen senin canım. bugün ve yarın olabilirsin adet bekle bakalım.
Aynen oyle cnm 6sinda cift cizgiyi gormustum. Bugun de oldum zaten. Ins ekim ayi hepimize ugurlu gelir

selam kızlar
bugün itibariyle batıma 8 gün kaldı hayırlısıyla bu ay bari tutsaydı ya
beklemeye devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…