Yumoş günlerini değerlendirdinmi varmı bi belirti cnmselam kızlar
bugün itibariyle batıma 8 gün kaldı hayırlısıyla bu ay bari tutsaydı ya
beklemeye devammm
Nasılsın canım :) benim yumurta bu ay zamanında oldu catladı bakalım tutmuş mu bişiler merakla beklicizzz
napıyosunuz kızlar ses soluk çıkmıyor 24 saat çalışma var heralde
İlactan once hormon testi yapmasi gerekir cnm hic yaptirdin mi hormon testisordu canım..zaten ilaç yazma zamanınada geldik artık bir yıl oldu
hiç bi belirtim yok canım yaYumoş günlerini değerlendirdinmi varmı bi belirti cnm
Olur cnm olur müjdeli haberlerini bekliyoruzhiç bi belirtim yok canım ya
yumoş günlerini gün aşırı deneme yaptık fakat sonrasında da gün aşırı olması gerekiyordu onu yapamadık malesef
biz her ay baştan işi sıkı tutuyoruz sonlara doğru sapıtıyoruz ya nedense nasip kısmet bi ben olmuyorum bi adam olmyor derken zaman geçiyor inşallah bu ay olur
İyiyim cnm bende çalışmalara devam ediyorum tam gaz sen nasılsın ?Bercestes sen nasılsın cnm?
İs hayati ev hayati cok yogun cnm ama yaziyorum ben yine.benden baska gelen pek yok burayanapıyosunuz kızlar ses soluk çıkmıyor 24 saat çalışma var heralde
Canim hic hamile olan yok mu ?canım iyi sen nasılsın? haberler sende nasıl gıdıyor calısmalar: )
Hayirlisiysa olmustur cnm.simdi gecmez o 8 gunselam kızlar
bugün itibariyle batıma 8 gün kaldı hayırlısıyla bu ay bari tutsaydı ya
beklemeye devammm
Ayy bu ay bizden bişi çıkmaz sizlerden ümitliyim :)canım iyi sen nasılsın? haberler sende nasıl gıdıyor calısmalar: )
Aynı biz bir hızla başlıyoruz sonrası fııııs :)hiç bi belirtim yok canım ya
yumoş günlerini gün aşırı deneme yaptık fakat sonrasında da gün aşırı olması gerekiyordu onu yapamadık malesef
biz her ay baştan işi sıkı tutuyoruz sonlara doğru sapıtıyoruz ya nedense nasip kısmet bi ben olmuyorum bi adam olmyor derken zaman geçiyor inşallah bu ay olur
Üç gün sabah akşam çalışma var demek cnmKizlar acil bir sorum var. Bugun uzayan akintim geldi.buakinti tam olarak neyin habercisiydi, daha dogrusu catlama ne zaman olacak bu akintiya gore ?
Bende bakıyorum çok sakin oldu ama bat yaklaşınca hareketlenir kesinİs hayati ev hayati cok yogun cnm ama yaziyorum ben yine.benden baska gelen pek yok buraya
Bizde ovulasyon zamanı arka arkaya çalıştık ama acaba gün aşırı mı yapsaydık kışı :)neyse yakında belli olurÜç gün sabah akşam çalışma var demek cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?