BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Bizde ovulasyon zamanı arka arkaya çalıştık ama acaba gün aşırı mı yapsaydık kışı :)neyse yakında belli olur
Canim hergun yapmak avantaj degil dezavantaj..yumurtlamadan iki gun once ve yumurtlama zamani olmali.yoksa spermler kaliteli olmuyor

Bizde ovulasyon zamanı arka arkaya çalıştık ama acaba gün aşırı mı yapsaydık kışı :)neyse yakında belli olur
Yok yok en iyisini yapmışsın cnm yumoş döneminde durmak yok diğer zamanlar gün aşırı olsun ama yumoşu riske atmamak en iyisi :)

Yok yok en iyisini yapmışsın cnm yumoş döneminde durmak yok diğer zamanlar gün aşırı olsun ama yumoşu riske atmamak en iyisi :)
Naptiniz canim siz kocalariniza yazik yaaFazla yapmak hamile kalacaginiz anlamina gelmiyor ki.ne kadar sık yaparsan spermler kalitesiz oluyor yumurtaya ulasmadan ölüyorlar.zaten spermler 3 gune kadar yasiyor ama iki gun beklerse

Arkadaslar bugun sinifima yeni gelen ogrencimin annesi hamileydi konustuk biraz... komik olan bir o kadar da sinir oldugum nokta.kadin hamile oldugunu bebek 2 aylik oldugunda anlamis ve doktor hamile kalman yasak dedigi halde hamile kalmis.bu nasil oldu hic anlamadim hamile olmayi beklemiyordum diyorAllahim dedim o kadar kadin hamile kalmaya calisiyor olmuyor bazilarida boyle yasak oldugu halde ne ara hamile kaldigini bilmiyor

Benimki alismak mi bilmem ama .zaten okulda cocuklardan bunaliyorum birde eve gelince aglayan cocuk dusunemiyorum

Canim suan belki sikintili bekleyisin sende olusturdugu bunalimla boyle konusuyor olabilirsin.yalniz nacizane tavsiyem bazen sozler dua olarakta Rabbimizden bize donusu olabilir.buyuk konusmasak bence daha guzel olur diye dusunuyorum bizim icin.en hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin RABBIM

Son düzenleme:
Yok cnm daha bunalim durumuna girmedim.2.denememiz oldu onun icin oyle aa neden benim bebegim olmuyor gibi tramvalar gecirmiyorum 6 aya kadar yolu var bunun.sen yanlis anlamissin beni ☺

Desene eylul ayi bize yaramadi

sırayla herkes dökülüyor sanırım arada yazmayanlarda var onlar hamile mi yoksa olmadı bunalımda evdemi bilgi yok.. benim de bata 4 gün kaldı cuma gunu olacagım.. ama buay deneyemedık biz pek biliyrsn oyuzden cok zor hic brlirti de yok bekliyorum öyle.. ama bugun ovulasyon testi yaptım ıkıncı cızgı cok koyu olmasa da baya belirgin cıktı.. ama tabı aynı renk olmadıgı sürece o da bir anlam ifade etmıyor amannn garip bir süreç işte öyle beklemece: )

O yazmayanlar hamile gibi geldi sanki bana da ☺beklemekte zor canim ya senden bari hayirli haber alsak

Kizlarrrr bende buradayim unutmayin beni bugun sonunda yine yapabildim testi yine ikinxi pasif cikti kirmizilara daha var zannederim batima yakin yumos olacak galiba benim hamilelik ekime kaldi zaten ekimin basini ben cekiyorummmmmm yasasinnnn insallah ilk hamilelik mujdesini ben veririm. Ekim ayinintabi. Ama eylul ayi hamislerinide bekliyorummmm

O yazmayanlar hamile gibi geldi sanki bana da ☺beklemekte zor canim ya senden bari hayirli haber alsak

AMİNNN canım ya inşallah ama çok zor gibi bu ay.. nasip kısmet..bilmiyorum ki liste nasıldı acaba arada ses etmeyen var mı.. hamiş olmayan kayboluyor ortadan çalışmalara bat yaklasınca geri dönerler haha: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…