Üç gün sabah akşam çalışma var demek cnm
Aynen öyle cnm sakın kaçırayım deme kocayı yakaladığın her an her saniyeCanim guldurdun beni Allah iyiligini versincatladi catliycak o zaman oyle mi
Daha benim bata cok var ve artik o kadar sakinim ki stresten eser kalmadi olmazsa olmaz diyorumBende bakıyorum çok sakin oldu ama bat yaklaşınca hareketlenir kesin
Canim hergun yapmak avantaj degil dezavantaj..yumurtlamadan iki gun once ve yumurtlama zamani olmali.yoksa spermler kaliteli olmuyorBizde ovulasyon zamanı arka arkaya çalıştık ama acaba gün aşırı mı yapsaydık kışı :)neyse yakında belli olur
Yok yok en iyisini yapmışsın cnm yumoş döneminde durmak yok diğer zamanlar gün aşırı olsun ama yumoşu riske atmamak en iyisi :)Bizde ovulasyon zamanı arka arkaya çalıştık ama acaba gün aşırı mı yapsaydık kışı :)neyse yakında belli olur
Naptiniz canim siz kocalariniza yazik yaaYok yok en iyisini yapmışsın cnm yumoş döneminde durmak yok diğer zamanlar gün aşırı olsun ama yumoşu riske atmamak en iyisi :)
Aynen öyle cnm sakın kaçırayım deme kocayı yakaladığın her an her saniye
Aynen canım bu ay bende de hiç stres yok olmaya olmaya aştım sanırım :)Daha benim bata cok var ve artik o kadar sakinim ki stresten eser kalmadi olmazsa olmaz diyorumcunku cocuk yuzu gorecek halim kalmadi
Benimki alismak mi bilmem ama .zaten okulda cocuklardan bunaliyorum birde eve gelince aglayan cocuk dusunemiyorumAynen canım bu ay bende de hiç stres yok olmaya olmaya aştım sanırım :)
Benimki alismak mi bilmem ama .zaten okulda cocuklardan bunaliyorum birde eve gelince aglayan cocuk dusunemiyorum
Yok cnm daha bunalim durumuna girmedim.2.denememiz oldu onun icin oyle aa neden benim bebegim olmuyor gibi tramvalar gecirmiyorum 6 aya kadar yolu var bunun.sen yanlis anlamissin beni ☺Canim suan belki sikintili bekleyisin sende olusturdugu bunalimla boyle konusuyor olabilirsin.yalniz nacizane tavsiyem bazen sozler dua olarakta Rabbimizden bize donusu olabilir.buyuk konusmasak bence daha guzel olur diye dusunuyorum bizim icin.en hayirli zaman hayirli evlarlar nasip etsin RABBIM
Canim hic hamile olan yok mu ?
niye yahu cıkar cıkar bence calısın siz: )Ayy bu ay bizden bişi çıkmaz sizlerden ümitliyim :)
Desene eylul ayi bize yaramadivalla yok cnm galıba hic yazan olmadı bebiş haberi
Desene eylul ayi bize yaramadi
İyiyim cnm bende çalışmalara devam ediyorum tam gaz sen nasılsın ?
O yazmayanlar hamile gibi geldi sanki bana da ☺beklemekte zor canim ya senden bari hayirli haber alsaksırayla herkes dökülüyor sanırım arada yazmayanlarda var onlar hamile mi yoksa olmadı bunalımda evdemi bilgi yok.. benim de bata 4 gün kaldı cuma gunu olacagım.. ama buay deneyemedık biz pek biliyrsn oyuzden cok zor hic brlirti de yok bekliyorum öyle.. ama bugun ovulasyon testi yaptım ıkıncı cızgı cok koyu olmasa da baya belirgin cıktı.. ama tabı aynı renk olmadıgı sürece o da bir anlam ifade etmıyor amannn garip bir süreç işte öyle beklemece: )
O yazmayanlar hamile gibi geldi sanki bana da ☺beklemekte zor canim ya senden bari hayirli haber alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?