Listeyi bende merak ediyorum.telefondan girince bulamadim...yumurtlama zamanindan sonra yaziyorlar zannimca canim ama ben bu kategoriye girmiyorum☺7/24 burdayimAMİNNN canım ya inşallah ama çok zor gibi bu ay.. nasip kısmet..bilmiyorum ki liste nasıldı acaba arada ses etmeyen var mı.. hamiş olmayan kayboluyor ortadan çalışmalara bat yaklasınca geri dönerler haha: )
Amanınnnn gitti spermler tüühh :) napalım canım hayırlısı ise olur gerisi teferruat :)Naptiniz canim siz kocalariniza yazik yaaFazla yapmak hamile kalacaginiz anlamina gelmiyor ki.ne kadar sık yaparsan spermler kalitesiz oluyor yumurtaya ulasmadan ölüyorlar.zaten spermler 3 gune kadar yasiyor ama iki gun beklerse
Biz ustumuze duseni dogru duzgun yapalim da gerisi Allaha kalmis bisey cnm...ama dikkat etmeden surekli iliskiye girerekte neden cocugumuz olmuyor demeyelimAmanınnnn gitti spermler tüühh :) napalım canım hayırlısı ise olur gerisi teferruat :)
Bizim çok saçma oldu zaten bu ay bakalım kısmetBiz ustumuze duseni dogru duzgun yapalim da gerisi Allaha kalmis bisey cnm...ama dikkat etmeden surekli iliskiye girerekte neden cocugumuz olmuyor demeyelim
Ben aylardır hamile kalamayan biri olarak kazayla hamile kalanlara gıpta ile bakmaktayımArkadaslar bugun sinifima yeni gelen ogrencimin annesi hamileydi konustuk biraz... komik olan bir o kadar da sinir oldugum nokta.kadin hamile oldugunu bebek 2 aylik oldugunda anlamis ve doktor hamile kalman yasak dedigi halde hamile kalmis.bu nasil oldu hic anlamadim hamile olmayi beklemiyordum diyorAllahim dedim o kadar kadin hamile kalmaya calisiyor olmuyor bazilarida boyle yasak oldugu halde ne ara hamile kaldigini bilmiyor
Ben o kazayla hamile kalma olayina katilmiyorum canim yok oyle biseyBen aylardır hamile kalamayan biri olarak kazayla hamile kalanlara gıpta ile bakmaktayım
valla canım benim daha çok var 2-4 ekim arası olacağım inşallah öncesinde sizlerden güzel haberler alacağız :)Yaaa kizlar beni hep nunutuyorsunuz surekli takipcinizim aslinda ama yorumlarima cevap vermiyorsunuz bana. Bende sessizden takip ediyorum sizleri. Meraktan oluyorum burda kim hamile kimin testi pozitif muhabbetinize bayiliyorum.
güzel haber geldi hayırlı olsunKizlar idrar testim pozitif:). Yarin kana baktiracagim. İns hersey yolunda gider. Yine haber veririm. Allah herkesin gonlune gore versin
Tebrik ederim canım :) Böyle güzel haberler gelsin hepimizdennnKizlar idrar testim pozitif:). Yarin kana baktiracagim. İns hersey yolunda gider. Yine haber veririm. Allah herkesin gonlune gore versin
benim 14.gün çift koyuluktaydı canım.. ama geçen ay 17.gün yumurtladım.. belki sende geç yumurtlayacaksınTirmik benimde 3 yada 4 ekim bat gunum benimde ama 5 gundur ovulasyonu yapiyom hep silik cikti olacagina biraktim canim benim
Kizlar idrar testim pozitif:). Yarin kana baktiracagim. İns hersey yolunda gider. Yine haber veririm. Allah herkesin gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?