BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

AMİNNN canım ya inşallah ama çok zor gibi bu ay.. nasip kısmet..bilmiyorum ki liste nasıldı acaba arada ses etmeyen var mı.. hamiş olmayan kayboluyor ortadan çalışmalara bat yaklasınca geri dönerler haha: )
Listeyi bende merak ediyorum.telefondan girince bulamadim...yumurtlama zamanindan sonra yaziyorlar zannimca canim ama ben bu kategoriye girmiyorum☺7/24 burdayim

Naptiniz canim siz kocalariniza yazik yaaFazla yapmak hamile kalacaginiz anlamina gelmiyor ki.ne kadar sık yaparsan spermler kalitesiz oluyor yumurtaya ulasmadan ölüyorlar.zaten spermler 3 gune kadar yasiyor ama iki gun beklerse
Amanınnnn gitti spermler tüühh :) napalım canım hayırlısı ise olur gerisi teferruat :)

Amanınnnn gitti spermler tüühh :) napalım canım hayırlısı ise olur gerisi teferruat :)
Biz ustumuze duseni dogru duzgun yapalim da gerisi Allaha kalmis bisey cnm...ama dikkat etmeden surekli iliskiye girerekte neden cocugumuz olmuyor demeyelim

Biz ustumuze duseni dogru duzgun yapalim da gerisi Allaha kalmis bisey cnm...ama dikkat etmeden surekli iliskiye girerekte neden cocugumuz olmuyor demeyelim
Bizim çok saçma oldu zaten bu ay bakalım kısmet alkımm senin ne az kalmış yaa valla ben heyecan yaptım

Ben aylardır hamile kalamayan biri olarak kazayla hamile kalanlara gıpta ile bakmaktayım

Bende burdayım kızlar dünden beri karalar bağladım üzüntümden bu ay hiiiç uğurlu gelmedi yada asimelik duymasında bu topik uğursuz mu geldi ne:):):) bugün adetimin 3.günü her ay olduğu gibi bu ay da çalışmalara sıkı başlayıp sonra da amaaaannn dicez herhalde inşallah bu ay olur da bu bekleyiş biter kızlar benim gibi batı bu ay geçenler ekim bat larını yazsınlar bida liste oluşturalım ha ne dersiniz

Canimmm hadi gozumuz aydin omsallah yuzumuz gulsun bebek haberleriyle insallah tatlim daha hayorli haberlerini bekliyorum

Yaaa kizlar beni hep nunutuyorsunuz surekli takipcinizim aslinda ama yorumlarima cevap vermiyorsunuz bana. Bende sessizden takip ediyorum sizleri. Meraktan oluyorum burda kim hamile kimin testi pozitif muhabbetinize bayiliyorum.

Bende anlamiyorum bu beklemiyorduk bebisi. Korunuyorduk falan diye. Yanlislikla hamilemi kalinir yaaa. Hadi kizlar ekime hep birlikte yalnislikla yada kazayla hamis kalalim

Yaaa kizlar beni hep nunutuyorsunuz surekli takipcinizim aslinda ama yorumlarima cevap vermiyorsunuz bana. Bende sessizden takip ediyorum sizleri. Meraktan oluyorum burda kim hamile kimin testi pozitif muhabbetinize bayiliyorum.
valla canım benim daha çok var 2-4 ekim arası olacağım inşallah öncesinde sizlerden güzel haberler alacağız :)

Tirmik benimde 3 yada 4 ekim bat gunum benimde ama 5 gundur ovulasyonu yapiyom hep silik cikti olacagina biraktim canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…