BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

valla canım az kaldı ama hiç belirti yok ve çok çalışma olmadığı için cok zor.. oyüzden pek heyecanlandırmıyorum kendimi bakalım nasip: )
Hiç belli olmaz o işler :) benimde bu ay çalışma az oldu bi de sadece ovulasyon zamanı sık oldu. Sık olmaması da gerekiyormuş ama belli mi olur bi bakmışsın hamileyiz

Canim bizim adet gunleri ayniydi ya onceki ay.bu ay benim gec geldi seninde oyle olmus bugun benim 4.gunum aramizda 1 gun fark var ama bak en bastn yine olumsuz dusunuyorsun sen ☺

Bekle bekle olmuyor bende kazayla kalmak istiyorummm
Hah hah evet ayarlamayla olmuyorsa dedigin gibi kazayla hamile kalalim bizde Ya bence resmen simariklik su kazayla hamile kaldim lafi.korunmadan cinsel iliskiye gir sonra aa ben nasil hamile kaldim yok oyle bir dunya

Hah hah evet ayarlamayla olmuyorsa dedigin gibi kazayla hamile kalalim bizde Ya bence resmen simariklik su kazayla hamile kaldim lafi.korunmadan cinsel iliskiye gir sonra aa ben nasil hamile kaldim yok oyle bir dunya
aynen canım yaa neyin havası neyin kafası bu bende anlamıyorum :) Ben abanayım yok ovulasyon yok incir kürü inofolik falan diğeri de desin ki ayy kazayla hamile kaldım Ama ilk denemede hamile kalanları taktir ediyorum o nasıl bir yumurtalık nasıl bir sperm hızı nasıl zamanlama

Canim bizim adet gunleri ayniydi ya onceki ay.bu ay benim gec geldi seninde oyle olmus bugun benim 4.gunum aramizda 1 gun fark var ama bak en bastn yine olumsuz dusunuyorsun sen ☺

yok kız benimki tam gününde geldi ozaman bu ay yumurtlama günümüz aynı 5ekim ona göre çalışma yapalım beraber ilerleyelim bu yolda kader arkadasım ama olumlu düşününce olmuyo ki çünkü bu safer belirti arıyosun oldu mu tuttumu diye strese giriyosun iste belki böyle olmaz gözüyle bakarsam sürpriz olur amaan bakma sen böyle dediğime çalışmalar başlasın da elbet heycan yapıp bi umutla beklicem yine bu ay inşallah ekim ayı bizim ayımız olacak

Senle biz diger topikte konusuyorduk degil mi.gecen ay ikimizinde kalp carpintisi vardi nasil oldun carpinti oluyor mu yine...benim gecti sanirim gecen ay stres yaptim ondan oldu.ben bu ay o kadar rahatim ki herseye hazirlikliyim ama sen cok streslisin biraz rahat olman lazm..is hayatin felan yok mu biraz kafan dagilir iste...

Aynen cnm yaa bende sinir oluyorum benim arkadaşımda iğne ile korunduğu halde hamile kalmış 4. Ayında öğrendi korunmayı bırak biz oturup kalkmanıza bile dikkat ediyoruz olmuyo

Hah hah guldurdun beni Allahta seni guldursun canim İste belkide biz herseye cok dikkat ettigimiz icin olmuyordur sen o hamile kalanlarin 3 ay oncesinde folik asite basladigini mi zannediyorsun...aslinda planli hamileliklerin cogu tutmuyor en guzeli zamana birakmak amann ne zaman olursa olsun demek

Aynen cnm yaa bende sinir oluyorum benim arkadaşımda iğne ile korunduğu halde hamile kalmış 4. Ayında öğrendi korunmayı bırak biz oturup kalkmanıza bile dikkat ediyoruz olmuyo
Nee 4. Ayinda mii ya bende anlamiyorum insan nasil hamile oldugunu anlamaz hayret bisey Bosuna dememisler sakinan goze cop batar diye.en iyisi bosvermek hamileligi takmamak .biz ayy bu ay hamilemiyim acaba die dedigin gibi oturup kalkmamiza yaptigimiz herseye dikkat ediyoruz.psikolojik baski yapiyoruz kendi kendimize

Ewet yaa tam 4 ay yeni evliydi adet gecikmesinide iğneden düzenim bozuldu demiş karnı büyümeye başlayınca anladık doktora fln git dedik miğde bulantısı flnda olmadı

aynen öyle canımm, bende bu ay saldım zaten içimde bir umursamazlık var :)

Ewet yaa tam 4 ay yeni evliydi adet gecikmesinide iğneden düzenim bozuldu demiş karnı büyümeye başlayınca anladık doktora fln git dedik miğde bulantısı flnda olmadı
Gercekten cok ilginc bir durum☺benim bir arkadasimda hamile iki aylik.o ogrendiginden beri cok kotu kilo felan vermis cok zor geciyor hamileligi

Gercekten cok ilginc bir durum☺benim bir arkadasimda hamile iki aylik.o ogrendiginden beri cok kotu kilo felan vermis cok zor geciyor hamileligi
Kişiden kisiye değişiyo çok zor geçiyo günleri desene Allah yardımcısı olsun tamamına erdirsin inşlh cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…