Ben hep dogumum yaz tatiline denk gelmesin diye istiyordum.ogretmen olunca bizim dogum izni kayniyor...simdi hamile kalsam yaz tatiline denk gelecek ondan amann olmazsa olmaz bir kac ay daha diyorumaynen öyle canımm, bende bu ay saldım zaten içimde bir umursamazlık var :)
Evet canim cok kotu durumu.hatta bana bak halimi gor sakin bebek felan yapayim deme diyorKişiden kisiye değişiyo çok zor geçiyo günleri desene Allah yardımcısı olsun tamamına erdirsin inşlh cnm
Bat gecmesine gerek yok biz yumurtlama testiyle basliyoruz testlereBizde bigün bile geçse bat hemen testlere yapışalımm
Senle biz diger topikte konusuyorduk degil mi.gecen ay ikimizinde kalp carpintisi vardi nasil oldun carpinti oluyor mu yine...benim gecti sanirim gecen ay stres yaptim ondan oldu.ben bu ay o kadar rahatim ki herseye hazirlikliyim ama sen cok streslisin biraz rahat olman lazm..is hayatin felan yok mu biraz kafan dagilir iste...
evet 2 gün içindecok konusma oldu kacırmıs olabilirim seninde bat buaraydı galiba degil mi cnm
önceden gittiğimde kan tahlli falan yapmıştı bu sefer yapmadılar ama önceki dediğimde haziran ayıİlactan once hormon testi yapmasi gerekir cnm hic yaptirdin mi hormon testi
Kul kurar kader gülermiş :)Ben hep dogumum yaz tatiline denk gelmesin diye istiyordum.ogretmen olunca bizim dogum izni kayniyor...simdi hamile kalsam yaz tatiline denk gelecek ondan amann olmazsa olmaz bir kac ay daha diyorum
Ayni durumdayiz cnm.benim belirtilerde bosa cikinca bende cok uzuldum aklimda basima geldi.kan verdim geldim kan degerime troid degerlerime baktircam.sende kansizligini tedavi ettir hamile kalmakta oda etkili.bu arada ohh alisveris kuafor iyiymis ya beni de goturevet hatırladım geçti çarpıntım galiba benimde stresten kaynaklanıyodu yok bende bu ay daha farklı bakıyorum stresi bebek düşüncesini attım kafamdan anladım yani bu isler stresle takıntıyla olmicak akışına bıraktım herşeyi bu a belirtiler baya vardı e haliyle umutlarda öyle olmayınca ister istemez hem kendimi hem eşimi çok üzdüm bu ay öyle olmicak ama kendimi bol bol alışverişe kuaföre gezip tozmaya verecem :):)
Peki hormonlarin nasil cikmisti bir sorun varmiydi.bana da doktor bir sorun olmadan ilac vermek istedi baska bir doktora sordum sorun yoksa ilac kullanma demisti kullanmadim bende...yumurtlama hapi vermek istemisti sonra yumurta takibi yapalim dedi ben kabul etmemistmönceden gittiğimde kan tahlli falan yapmıştı bu sefer yapmadılar ama önceki dediğimde haziran ayı
Ayse bunu anlamadiKul kurar kader gülermiş :)
Aa aa cok tuhaf.cnm testler bozuk olmasin simdiye kadar cikmasi lazimdi ama sen bazi gunler yapmadin test degil mi.o yapmadigin zamanlarda olmus olabilirCanim benim 15. Gunum ama ö 9 dan bero obulasyon yapiyom nasil gecer benim yumurtlama
Hayırlısı olsun cnm bakarsın tutmuştur çok kafanı takma ovüyesadece cumartesi pazar yapamaım. ama boş gecirmemeye calıştım o günleri yalnışlıkla tutarsa tutar valla
Kul kurar kader gülermiş :)
Kul kurar (insanlar gelecekleri için planlar yapar), kader gülermiş (aslında plan yapmak boşuna kaderimizde neyse o gibi bir cümle) Komşum ciciannem çok söylerde :)Ayse bunu anlamadi
müsaitim canım :)TIRMIK canım müsait olunca bana bir ses verir misin birşey soracağım sana.. teşekkür
müsaitim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?