BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

aynen öyle canımm, bende bu ay saldım zaten içimde bir umursamazlık var :)
Ben hep dogumum yaz tatiline denk gelmesin diye istiyordum.ogretmen olunca bizim dogum izni kayniyor...simdi hamile kalsam yaz tatiline denk gelecek ondan amann olmazsa olmaz bir kac ay daha diyorum

Kişiden kisiye değişiyo çok zor geçiyo günleri desene Allah yardımcısı olsun tamamına erdirsin inşlh cnm
Evet canim cok kotu durumu.hatta bana bak halimi gor sakin bebek felan yapayim deme diyorAmin canim Allah hamile olan herkesi tamamina erdirsin bizi de tabi

Bizde bigün bile geçse bat hemen testlere yapışalımm
Bat gecmesine gerek yok biz yumurtlama testiyle basliyoruz testlereEskiden ovulasyon testi felanmi varmis ya millet catir catir hamile kaliyormus.hemde yumurtlama nedir bilmeden hamile nasil kalinir bilmeden

evet hatırladım geçti çarpıntım galiba benimde stresten kaynaklanıyodu yok bende bu ay daha farklı bakıyorum stresi bebek düşüncesini attım kafamdan anladım yani bu isler stresle takıntıyla olmicak akışına bıraktım herşeyi bu a belirtiler baya vardı e haliyle umutlarda öyle olmayınca ister istemez hem kendimi hem eşimi çok üzdüm bu ay öyle olmicak ama kendimi bol bol alışverişe kuaföre gezip tozmaya verecem :):)

Ayni durumdayiz cnm.benim belirtilerde bosa cikinca bende cok uzuldum aklimda basima geldi.kan verdim geldim kan degerime troid degerlerime baktircam.sende kansizligini tedavi ettir hamile kalmakta oda etkili.bu arada ohh alisveris kuafor iyiymis ya beni de gotur

önceden gittiğimde kan tahlli falan yapmıştı bu sefer yapmadılar ama önceki dediğimde haziran ayı
Peki hormonlarin nasil cikmisti bir sorun varmiydi.bana da doktor bir sorun olmadan ilac vermek istedi baska bir doktora sordum sorun yoksa ilac kullanma demisti kullanmadim bende...yumurtlama hapi vermek istemisti sonra yumurta takibi yapalim dedi ben kabul etmemistm

Canim benim 15. Gunum ama ö 9 dan bero obulasyon yapiyom nasil gecer benim yumurtlama
Aa aa cok tuhaf.cnm testler bozuk olmasin simdiye kadar cikmasi lazimdi ama sen bazi gunler yapmadin test degil mi.o yapmadigin zamanlarda olmus olabilir

sadece cumartesi pazar yapamaım. ama boş gecirmemeye calıştım o günleri yalnışlıkla tutarsa tutar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…