BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

canım senin adet döngün kaç günde bir.. hep geç mi yumurtluyorsun bu ay mı geç denk geldi (17.gün olmuştun ya oyüzden) bir de bu adetin kaç gün sonra geldi, yumurtlaman gecikti diye bat da gecikti mi?
27-28 günde bir adet olurum, sanırım ilk defa geçen ay geç yumurtladım çünkü bu ay 14.gün gördüm ovulasyonu.. Geçen ay 17.gün yumurtladığım için 32.gün adet oldum. Yani sende bekle adet olacaksan 31. gün falan olabilirsin.. İnşallah olmazsın tabi :)

Yumurtlamam gecikince otomatik bat gecikti oysa ki aa benim hiç gecikmez diye düşünüp havalara girmiştim hamileyim diye

heh bende onun için bukadar uzun sordum canım öyle dedin bana diye.. ama ben de ters bir durum oldu ben her ay 28 günde olurum tam ..bu ay geç yumurtladım 16-17.gün( daha önce hic gec yumurtladım mı bilmiyorum bebek denemeye yeni başladım cünkü takip etmedim) ama ben de regl gecikecegine erkene geldi bugün regl oldum 24.5 - 25 günde geldi kanama.. ve gümbür gümbür geldi bir de .. bende mi bir sorun oldu acaba

Alla alla canım ya yumoştan 14 gün sonra gelmesi gerekiyodu aslında neden öyle oldu acaba?? mevsimsel ya da stres kaynaklı olabilir. Horman tahlili falan yaptırmış mıydın canım yaptırmadıysan adetin 3. günü git mutlaka

canım hormonla alakalı olacagını sanmıyorum.. 2ay öncede erken geldi böyle ama o ayki yumurtlama durumu normaldi 14.gün oldum tam.. ameliyat olalı 5ay geçti oyüzden döngüm de sorun olabilir diye düşünüyorum.. yoksa ameliyatla herşey kontrol ediliyor zaten sorun olsa ozaman cıkardı bence

Evet o zaman herşeye bakılmıştır muhtemelen.. Şimdi iyice dinlen sonra hızla çalışmalar başlayacak :)

BENDE YARIN KIZIMI SAGLIK OCAGINA GÖTÜRECEM GTMİŞKEN KAN TAHLİLİ YAPTIRAYIM DİYORUM. GUATR FALAN HANGİ SEVİYEDE

BENDE YARIN KIZIMI SAGLIK OCAGINA GÖTÜRECEM GTMİŞKEN KAN TAHLİLİ YAPTIRAYIM DİYORUM. GUATR FALAN HANGİ SEVİYEDE
Ama hormon testi adetin 3. Gunu yapiliyor cnm...normal diger testlere baktircaksan.bugun yaptirdim ben kan degerim 11 cikti cok kotu degil beslenme ile duzelir dedi 3 ay tedavi gormustum kansizlik icin...troid hormonlarimda iyi cikti

Kul kurar (insanlar gelecekleri için planlar yapar), kader gülermiş (aslında plan yapmak boşuna kaderimizde neyse o gibi bir cümle) Komşum ciciannem çok söylerde :)
Heh heh anladim cnm ...evet biz ne kadar plan yapsakta kaderde yoksa olmuyor

Heh heh anladim cnm ...evet biz ne kadar plan yapsakta kaderde yoksa olmuyor

en güzel şeyler en beklediğimiz zamanda oluyor hayırlısı demek lazım canımcım sanırım.. ekim ayı hepimize ugurlu gelir belki.. yeni bir liste mi yapsak ki..hem son regl tarihi hem bat yazsak hem deneme günlerini yazsak birbirimize yol gösterir.. mesala sık deneyen tutar az deneyen tutmazsa hepimiz sık deneriz gibi: ) bana yazarsanız ben liste yapabilirim isterseniz.. Asimelik yerine yani kendi çalışmalar için inzivaya çekildi sanırım: )

kızlar bana bi yardımcı olun ya reglimin 10. günü ama bi kaç damla kan geldi bugün neden acaba hiç böyle bişe olmazdı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…