27-28 günde bir adet olurum, sanırım ilk defa geçen ay geç yumurtladım çünkü bu ay 14.gün gördüm ovulasyonu.. Geçen ay 17.gün yumurtladığım için 32.gün adet oldum. Yani sende bekle adet olacaksan 31. gün falan olabilirsin.. İnşallah olmazsın tabi :)canım senin adet döngün kaç günde bir.. hep geç mi yumurtluyorsun bu ay mı geç denk geldi (17.gün olmuştun ya oyüzden) bir de bu adetin kaç gün sonra geldi, yumurtlaman gecikti diye bat da gecikti mi?
27-28 günde bir adet olurum, sanırım ilk defa geçen ay geç yumurtladım çünkü bu ay 14.gün gördüm ovulasyonu.. Geçen ay 17.gün yumurtladığım için 32.gün adet oldum. Yani sende bekle adet olacaksan 31. gün falan olabilirsin.. İnşallah olmazsın tabi :)
Alla alla canım ya yumoştan 14 gün sonra gelmesi gerekiyodu aslında neden öyle oldu acaba??heh bende onun için bukadar uzun sordum canım öyle dedin bana diye.. ama ben de ters bir durum oldu ben her ay 28 günde olurum tam ..bu ay geç yumurtladım 16-17.gün( daha önce hic gec yumurtladım mı bilmiyorum bebek denemeye yeni başladım cünkü takip etmedim) ama ben de regl gecikecegine erkene geldi bugün regl oldum 24.5 - 25 günde geldi kanama.. ve gümbür gümbür geldi bir de .. bende mi bir sorun oldu acaba
Alla alla canım ya yumoştan 14 gün sonra gelmesi gerekiyodu aslında neden öyle oldu acaba??mevsimsel ya da stres kaynaklı olabilir. Horman tahlili falan yaptırmış mıydın canım yaptırmadıysan adetin 3. günü git mutlaka
Evet o zaman herşeye bakılmıştır muhtemelen.. Şimdi iyice dinlen sonra hızla çalışmalar başlayacak :)canım hormonla alakalı olacagını sanmıyorum.. 2ay öncede erken geldi böyle ama o ayki yumurtlama durumu normaldi 14.gün oldum tam.. ameliyat olalı 5ay geçti oyüzden döngüm de sorun olabilir diye düşünüyorum.. yoksa ameliyatla herşey kontrol ediliyor zaten sorun olsa ozaman cıkardı bence
Evet o zaman herşeye bakılmıştır muhtemelen.. Şimdi iyice dinlen sonra hızla çalışmalar başlayacak :)
NE SORUYDU BEEE TAKİP EDEMEDİM VALLAHİ..
BENDE YARIN KIZIMI SAGLIK OCAGINA GÖTÜRECEM GTMİŞKEN KAN TAHLİLİ YAPTIRAYIM DİYORUM. GUATR FALAN HANGİ SEVİYEDEPeki hormonlarin nasil cikmisti bir sorun varmiydi.bana da doktor bir sorun olmadan ilac vermek istedi baska bir doktora sordum sorun yoksa ilac kullanma demisti kullanmadim bende...yumurtlama hapi vermek istemisti sonra yumurta takibi yapalim dedi ben kabul etmemistm
Hayırlısı olsun cnm çoğumuz ekimi bekliyo inşlh uğurlu gelir bizemerhaba arkadaşlar ben sürekli takipçiyim ama daha yeni üye oldum benimde umudum ekim'e kaldı
Ama hormon testi adetin 3. Gunu yapiliyor cnm...normal diger testlere baktircaksan.bugun yaptirdim ben kan degerim 11 cikti cok kotu degil beslenme ile duzelir dedi 3 ay tedavi gormustum kansizlik icin...troid hormonlarimda iyi ciktiBENDE YARIN KIZIMI SAGLIK OCAGINA GÖTÜRECEM GTMİŞKEN KAN TAHLİLİ YAPTIRAYIM DİYORUM. GUATR FALAN HANGİ SEVİYEDE
Ee o gunlerde test yapmadiysan neden test pozitif cikmadi deme cnm bak kacirdigin gunler olmus☺sadece cumartesi pazar yapamaım. ama boş gecirmemeye calıştım o günleri yalnışlıkla tutarsa tutar valla
Hayirlisi cnm ekim,kasim,aralik hangi ay olursa artik☺Hayırlısı olsun cnm çoğumuz ekimi bekliyo inşlh uğurlu gelir bize
Heh heh anladim cnm ...evet biz ne kadar plan yapsakta kaderde yoksa olmuyorKul kurar (insanlar gelecekleri için planlar yapar), kader gülermiş (aslında plan yapmak boşuna kaderimizde neyse o gibi bir cümle) Komşum ciciannem çok söylerde :)
Heh heh anladim cnm ...evet biz ne kadar plan yapsakta kaderde yoksa olmuyor
merhaba arkadaşlar ben sürekli takipçiyim ama daha yeni üye oldum benimde umudum ekim'e kaldı
Hosbuldum canim :)cogumuzun öyle cnm hadi hayırlısı: ) hoşgeldin buarada: )
İnsallah ilk bebegimi ekim ayinda kaybettim belki de simdi kavusurum. HayirlisiHayırlısı olsun cnm çoğumuz ekimi bekliyo inşlh uğurlu gelir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?