- 29 Ocak 2014
- 272
- 51
- 123
Ilk bende basla istersen 3 ekim bat tarihim. Kizlar bugun bi halsiLik yorgunluk bileklerim ayaklarim bile yerinden oybamak istemiyorrr cok hastayim ama aksam calisma olmasi lazim 2 gun ara verdim ne yapacam bilemiyorum umidumuzu kaybetmeywlim ekim ayinda hepimze umut olsun insallahhhen güzel şeyler en beklediğimiz zamanda oluyor hayırlısı demek lazım canımcım sanırım.. ekim ayı hepimize ugurlu gelir belki.. yeni bir liste mi yapsak ki..hem son regl tarihi hem bat yazsak hem deneme günlerini yazsak birbirimize yol gösterir.. mesala sık deneyen tutar az deneyen tutmazsa hepimiz sık deneriz gibi: ) bana yazarsanız ben liste yapabilirim isterseniz.. Asimelik yerine yani kendi çalışmalar için inzivaya çekildi sanırım: )
merhaba arkadaşlar ben sürekli takipçiyim ama daha yeni üye oldum benimde umudum ekim'e kaldı[/QUOTE hosgeldin aramiza canim kendinden bahsetsene en son ne zaman hamile kaldin
Evet 2 gun kacti ama insallah tutmustur bebisssssEe o gunlerde test yapmadiysan neden test pozitif cikmadi deme cnm bak kacirdigin gunler olmus☺
çok üzüldüm cnm yaa inşlh öyle olur bu kez kavuşursun meleğine umudumuzu kaybetmek yokİnsallah ilk bebegimi ekim ayinda kaybettim belki de simdi kavusurum. Hayirlisi
kızlar benim bat bugün. sabah akıntıda çok az bi bulanıklık oldu şimdi tık yok. bir sorun olabilir mi. 9unda yumurta çatladı diye düşünüyorum ovulasyon 8inde pozitifti. kist falan mı oluştu acaba Allah korusun
Evet cnm yapalim yeni listeyi asimelik bize bakmiyoren güzel şeyler en beklediğimiz zamanda oluyor hayırlısı demek lazım canımcım sanırım.. ekim ayı hepimize ugurlu gelir belki.. yeni bir liste mi yapsak ki..hem son regl tarihi hem bat yazsak hem deneme günlerini yazsak birbirimize yol gösterir.. mesala sık deneyen tutar az deneyen tutmazsa hepimiz sık deneriz gibi: ) bana yazarsanız ben liste yapabilirim isterseniz.. Asimelik yerine yani kendi çalışmalar için inzivaya çekildi sanırım: )
Bekleyip gorecegiz cnm hayirlisi artikEvet 2 gun kacti ama insallah tutmustur bebisssss
Hemen kotu dusunme cnm.bazen adet baslangici oyle olabilirkızlar benim bat bugün. sabah akıntıda çok az bi bulanıklık oldu şimdi tık yok. bir sorun olabilir mi. 9unda yumurta çatladı diye düşünüyorum ovulasyon 8inde pozitifti. kist falan mı oluştu acaba Allah korusun
belki yerleşmedir cnm
Hemen kotu dusunme cnm.bazen adet baslangici oyle olabilir
İlk hamileligim 1 sene once temmuzda oldu 16 haftalikken sonlandi. İkinci hamileligim 2 ay once klomene baslamadan once oldu o da kimyasal gebelikti.klomen de ikinci ayim
[/QUOTE]Klomeni doktor verdi değil mi cnm kendin alıp kullanmadn
çok üzüldüm cnm yaa inşlh öyle olur bu kez kavuşursun meleğine umudumuzu kaybetmek yok
Uzuldum bitanem insallah allah gonlune gore verir bu seferİlk hamileligim 1 sene once temmuzda oldu 16 haftalikken sonlandi. İkinci hamileligim 2 ay once klomene baslamadan once oldu o da kimyasal gebelikti.klomen de ikinci ayim
inşallah canımUzuldum bitanem insallah allah gonlune gore verir bu sefer
Ooo ne güzel senin kaçarın yok çalışmalar baya verimli olur tatlılar ceviz fıstık flnAllah muhabbetinizi arttırsın gençler neler kaynatmışsınız öyle ya kızlar tekrardan ekim bat ları listesi oluşturacaktık niye kimse yazmamış herhalde ekim ayından herkes ümitli ki yazmaya gerek duymamış hadi inşallah ekim bizim ayımız olsun benim yumurtlama bayrama denk geliyo ne güzel kocacım da tatil bütün bayram boyunca çalışma olcak inşallah stres yok takıntı yok şuan gayet relax vaziyetteyim inşallah böyle devam eder bu ay tek bi gün bile kaçırmak istemiyorum bekle bebişim önümüzdeki ay geleceksin anneciğinee insallaaahhhhh
O kiskler adetle atilir cnm merak etmeİnşallah öyledir canım ya ama hayal kırıklığı yaşamamak için hiç heveslenmiyorum. sabahki gebelik testi de negatifti.
klomen kullandım da bu ay o da kist yapıyormuş bazen ondan korktum.
Hadi bakalim insallah dedigin gibi boyle devam edersin...bayramda eti fazla kacirmayin bakalim yoksa planlar suya duserAllah muhabbetinizi arttırsın gençler neler kaynatmışsınız öyle ya kızlar tekrardan ekim bat ları listesi oluşturacaktık niye kimse yazmamış herhalde ekim ayından herkes ümitli ki yazmaya gerek duymamış hadi inşallah ekim bizim ayımız olsun benim yumurtlama bayrama denk geliyo ne güzel kocacım da tatil bütün bayram boyunca çalışma olcak inşallah stres yok takıntı yok şuan gayet relax vaziyetteyim inşallah böyle devam eder bu ay tek bi gün bile kaçırmak istemiyorum bekle bebişim önümüzdeki ay geleceksin anneciğinee insallaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?