BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Ilk bende basla istersen 3 ekim bat tarihim. Kizlar bugun bi halsiLik yorgunluk bileklerim ayaklarim bile yerinden oybamak istemiyorrr cok hastayim ama aksam calisma olmasi lazim 2 gun ara verdim ne yapacam bilemiyorum umidumuzu kaybetmeywlim ekim ayinda hepimze umut olsun insallahhh

kızlar benim bat bugün. sabah akıntıda çok az bi bulanıklık oldu şimdi tık yok. bir sorun olabilir mi. 9unda yumurta çatladı diye düşünüyorum ovulasyon 8inde pozitifti. kist falan mı oluştu acaba Allah korusun

Evet cnm yapalim yeni listeyi asimelik bize bakmiyor Hem son durum ne hic bilmiyoruz

Hemen kotu dusunme cnm.bazen adet baslangici oyle olabilir

İlk hamileligim 1 sene once temmuzda oldu 16 haftalikken sonlandi. İkinci hamileligim 2 ay once klomene baslamadan once oldu o da kimyasal gebelikti.klomen de ikinci ayim

Allah muhabbetinizi arttırsın gençler neler kaynatmışsınız öyle ya kızlar tekrardan ekim bat ları listesi oluşturacaktık niye kimse yazmamış herhalde ekim ayından herkes ümitli ki yazmaya gerek duymamış hadi inşallah ekim bizim ayımız olsun benim yumurtlama bayrama denk geliyo ne güzel kocacım da tatil bütün bayram boyunca çalışma olcak inşallah stres yok takıntı yok şuan gayet relax vaziyetteyim inşallah böyle devam eder bu ay tek bi gün bile kaçırmak istemiyorum bekle bebişim önümüzdeki ay geleceksin anneciğinee insallaaahhhhh

Ooo ne güzel senin kaçarın yok çalışmalar baya verimli olur tatlılar ceviz fıstık fln asimelik yok ortada biz yapalım yeni listemizi benim bat 13 ekim

İnşallah öyledir canım ya ama hayal kırıklığı yaşamamak için hiç heveslenmiyorum. sabahki gebelik testi de negatifti.

klomen kullandım da bu ay o da kist yapıyormuş bazen ondan korktum.
O kiskler adetle atilir cnm merak etme

Hadi bakalim insallah dedigin gibi boyle devam edersin...bayramda eti fazla kacirmayin bakalim yoksa planlar suya duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…