O kiskler adetle atilir cnm merak etme
Adetin kac gun gevmisti. Ben saglik ocagindaydim az once kan verdim doktor hebeligede bakmak istedi durun bakalom yarin sonucu alavam insallahdayanamadım dün yaptırdım kan testini beta hcg 102 çıktı. cumartesi kadın doğuma gideceğim. :) inş herşey yolunda gider
AYYY COK SEVİNDİM BİZİ UNUTMA BİZEDE DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR DERLERMİŞadetten 2 gün önce yaptırdım
canım et yiyiyince olmuyor mu bebek neden kiHadi bakalim insallah dedigin gibi boyle devam edersin...bayramda eti fazla kacirmayin bakalim yoksa planlar suya duser
AMİN CANIMnazlika çok güzel bir haber bu tebrik ederim umarım herşey yolunda gider
TABİKİ ARKADAŞIM. İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ :)AYYY COK SEVİNDİM BİZİ UNUTMA BİZEDE DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR DERLERMİŞ
Tebriklerrrrilk siftah benden. inş hepinize uğurlu gelirim. :)
Hadi bakalim insallah dedigin gibi boyle devam edersin...bayramda eti fazla kacirmayin bakalim yoksa planlar suya duser
EVET BENDE ANLAMADIM ETLE İLGİLİ OLAN KISMI Bİ ANLATIRMISINIZ ŞUNU BİLİYORUM HAMİLE KADIN ÇİG ETE DOKUNAMAZ DİYE BİLİYORUMEtle ne alakası var cnm hıc duymdm ben
TABİKİ ARKADAŞIM. İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ :)
Tebrik ederim canımmmmilk siftah benden. inş hepinize uğurlu gelirim. :)
Et olayını bende merak ettim ne alaka yaaEtsiz bayram mı olur yahu üzülsüm simdi bak
İlahi canim Allah iyiligini versin ☺ cok yerseniz yerinizden kimildayamazsiniz agirlik coker manasinda dedimcanım et yiyiyince olmuyor mu bebek neden ki
Ya hepiniz mi beni yanlis anladiniz ince espiri vardi ordaEtsiz bayram mı olur yahu üzülsüm simdi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?