Sende mi canim bari sen anlasaydin ☺resmen olay suna dondu delinin biri kuyuya bir tas atmis ......Et olayını bende merak ettim ne alaka yaa
Canim aciklamasini yaptim ya neden kimse espiriyi anlamadiEVET BENDE ANLAMADIM ETLE İLGİLİ OLAN KISMI Bİ ANLATIRMISINIZ ŞUNU BİLİYORUM HAMİLE KADIN ÇİG ETE DOKUNAMAZ DİYE BİLİYORUM
Kitlenmişiz ya bitik durumdayız hamile kalalım diye birinin ağzından çıkan bi söze bakıyoruzSende mi canim bari sen anlasaydin ☺resmen olay suna dondu delinin biri kuyuya bir tas atmis ......
Aynen ya ben et yiyeyin cocugu olmaz desem yemeyecek sanki herkesKitlenmişiz ya bitik durumdayız hamile kalalım diye birinin ağzından çıkan bi söze bakıyoruz
Aynen ya ben et yiyeyin cocugu olmaz desem yemeyecek sanki herkesEspiriyi yaptigima yapacagima pisman oldum zaten Hani herkes cok rahatti artik stres kafaya birsey takmak yoktu.buda demek oluyor ki hersey lafta stres diz boyu
Sende mi canim bari sen anlasaydin ☺resmen olay suna dondu delinin biri kuyuya bir tas atmis ......
Allah muhabbetinizi arttırsın gençler neler kaynatmışsınız öyle ya kızlar tekrardan ekim bat ları listesi oluşturacaktık niye kimse yazmamış herhalde ekim ayından herkes ümitli ki yazmaya gerek duymamış hadi inşallah ekim bizim ayımız olsun benim yumurtlama bayrama denk geliyo ne güzel kocacım da tatil bütün bayram boyunca çalışma olcak inşallah stres yok takıntı yok şuan gayet relax vaziyetteyim inşallah böyle devam eder bu ay tek bi gün bile kaçırmak istemiyorum bekle bebişim önümüzdeki ay geleceksin anneciğinee insallaaahhhhh
Kizlar yeni musait olabildim kan veedim doktor gebeligede bakalim dedi yarin oglen cikacak sonuc zannetmiyorum gebe oldugumu ama durun bakalim herseye az kaldi sonucada bat tarihinede
O kiskler adetle atilir cnm merak etme
Yazalim cnm benimde 18 ekim.yazanlardan olustururuz eklemek siteyen soylervalla ben yazayım toplayalım isterseniz dedim kimseden ses cıkmadı 1 kişi yazdı sanırım sadece bende bıraktım.. güzel haber olan paylaşır sanırım. herkese hayırlı gelsin inşallah: )
Evet cnm herkes bayagi stresli ondan bi daha espiri yapmiyorum aman inanip uygulayan felan olurdaStres varda bastırıyoruz içimizde yokmuş gibi davranıyoruzsen söyle biz uygulayalım Allah sonumuzu hayr etsin yaa ne yapalım bi umut işte
Kan sonucun ne çıktı canım? ?Kizlar yeni musait olabildim kan veedim doktor gebeligede bakalim dedi yarin oglen cikacak sonuc zannetmiyorum gebe oldugumu ama durun bakalim herseye az kaldi sonucada bat tarihinede
Benimki 4ekim ama bence 2ekimde olurumvalla ben yazayım toplayalım isterseniz dedim kimseden ses cıkmadı 1 kişi yazdı sanırım sadece bende bıraktım.. güzel haber olan paylaşır sanırım. herkese hayırlı gelsin inşallah: )
Dur bende soriimEvet cnm herkes bayagi stresli ondan bi daha espiri yapmiyorum aman inanip uygulayan felan olurda
Dur bende soriimAaa et yemicekmiymişizzz ama bizde herşey ters oluyor bol bol yiyelim
Canim yarin oglen sonu belli olacak ben duruma gore buraya yazarim sonuclariKan sonucun ne çıktı canım? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?