BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

EVET BENDE ANLAMADIM ETLE İLGİLİ OLAN KISMI Bİ ANLATIRMISINIZ ŞUNU BİLİYORUM HAMİLE KADIN ÇİG ETE DOKUNAMAZ DİYE BİLİYORUM
Canim aciklamasini yaptim ya neden kimse espiriyi anlamadi Arkadaslar hamile kalmaya oyle bir odaklanmissiniz ki espiri havaya gitti

Kitlenmişiz ya bitik durumdayız hamile kalalım diye birinin ağzından çıkan bi söze bakıyoruz
Aynen ya ben et yiyeyin cocugu olmaz desem yemeyecek sanki herkesEspiriyi yaptigima yapacagima pisman oldum zatenHani herkes cok rahatti artik stres kafaya birsey takmak yoktu.buda demek oluyor ki hersey lafta stres diz boyu

Stres varda bastırıyoruz içimizde yokmuş gibi davranıyoruz sen söyle biz uygulayalım Allah sonumuzu hayr etsin yaa ne yapalım bi umut işte

Aynen ya ben et yiyeyin cocugu olmaz desem yemeyecek sanki herkesEspiriyi yaptigima yapacagima pisman oldum zatenHani herkes cok rahatti artik stres kafaya birsey takmak yoktu.buda demek oluyor ki hersey lafta stres diz boyu

Kizlar yeni musait olabildim kan veedim doktor gebeligede bakalim dedi yarin oglen cikacak sonuc zannetmiyorum gebe oldugumu ama durun bakalim herseye az kaldi sonucada bat tarihinede

valla ben yazayım toplayalım isterseniz dedim kimseden ses cıkmadı 1 kişi yazdı sanırım sadece bende bıraktım.. güzel haber olan paylaşır sanırım. herkese hayırlı gelsin inşallah: )

yok canım doktorum verdi geçen ay kullandım ama kist oldu doktorum önemli değil dedi şimdi yine kullanıyorum[/QUOTE]

kist olunca adet olabildin mi canım sen. nasıl oldu sende. bende akıntıda leke var da adet yok hala. bir de şey soracam. 8inde pozitifi gördüm ovulasyonda işte ama yumurta çatlamamış olabilir mi. o zaman da leke gelmezdi diyorum ama. sabah da belim koptu sanki bir eğildim zor doğruldum geri.

valla ben yazayım toplayalım isterseniz dedim kimseden ses cıkmadı 1 kişi yazdı sanırım sadece bende bıraktım.. güzel haber olan paylaşır sanırım. herkese hayırlı gelsin inşallah: )
Yazalim cnm benimde 18 ekim.yazanlardan olustururuz eklemek siteyen soyler

Stres varda bastırıyoruz içimizde yokmuş gibi davranıyoruz sen söyle biz uygulayalım Allah sonumuzu hayr etsin yaa ne yapalım bi umut işte
Evet cnm herkes bayagi stresli ondan bi daha espiri yapmiyorum aman inanip uygulayan felan olurda

Benimki 4ekim ama bence 2ekimde olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…