BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Allah muhabbetinizi arttırsın gençler neler kaynatmışsınız öyle ya kızlar tekrardan ekim bat ları listesi oluşturacaktık niye kimse yazmamış herhalde ekim ayından herkes ümitli ki yazmaya gerek duymamış hadi inşallah ekim bizim ayımız olsun benim yumurtlama bayrama denk geliyo ne güzel kocacım da tatil bütün bayram boyunca çalışma olcak inşallah stres yok takıntı yok şuan gayet relax vaziyetteyim inşallah böyle devam eder bu ay tek bi gün bile kaçırmak istemiyorum bekle bebişim önümüzdeki ay geleceksin anneciğinee insallaaahhhhh
Ooo ne güzel senin kaçarın yok çalışmalar baya verimli olur tatlılar ceviz fıstık fln asimelik yok ortada biz yapalım yeni listemizi benim bat 13 ekim

:):) evet biz yapalım benimki de 19 ekim

28-30 günde o yüzden hala heveslenemiyorum
daha var ben bile 25. gün olurum normalde ama gecen ay 27. günde oldu. nerdeyse gebeyim diye doktora gidecektim kiiiiiiiiiiii geldi adetim cok kötü oldu benim için ilk defa bu kadar gecikti mesela. 7 yada8 gündürde ovulasyonu yapıyom ama halaaa tek cizgi ikinciyi hiç göremedim.3 ekimdede bat tarihim ne acayip degilmi

senin testini unuttuğun zamanlar vrdı belki o zaman çift çizgiydide kaçırdın

yok canım sorun yokta olmuyor işte bir yıldır. Başka kullananlarda var ama bilmiyorum ya artık oyle sıkıldımki beklemekten doktor ne derse yapıyorum

yok canım sorun yokta olmuyor işte bir yıldır. Başka kullananlarda var ama bilmiyorum ya artık oyle sıkıldımki beklemekten doktor ne derse yapıyorum
Senin 1 yildir olmuyorsa kullan cnm.biz daha bebek denemesi yapmadan doktor ilac vermisti ondan kullanmamistm ben

KIZLAR kan sonucum çıkmış ne gebelik çıkmamış nede kansızlık hemoglobin 15 çıkmış guatr normal o zaman ben daha neden hamiş degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…