- 29 Ocak 2014
- 272
- 51
- 123
Aman kizlar et yenmez nokurmu ama pek dokunmamak laIm cig ete yaniDur bende soriimAaa et yemicekmiymişizzz ama bizde herşey ters oluyor bol bol yiyelim
Siz yiyin canim size serbestDur bende soriimAaa et yemicekmiymişizzz ama bizde herşey ters oluyor bol bol yiyelim
Ooo ne güzel senin kaçarın yok çalışmalar baya verimli olur tatlılar ceviz fıstık flnasimelik yok ortada biz yapalım yeni listemizi benim bat 13 ekim
Hadi bakalim insallah dedigin gibi boyle devam edersin...bayramda eti fazla kacirmayin bakalim yoksa planlar suya duser
Hadiyaa en bastan soyleseydin de bende bu espiriyi yapmasaydim bu kadar insanda telaslanmasaydiya canimYok anam biz karı koca vejeteryanız zaten
O nasıl iş bu saate kadar yaww neyse ki regl zamanın :) bat ı yakın olan yok sanırım bi heyecan yaşasaydık :)kızlar selam nasılsınız yoktum yeni geldim ben işten yine bir kaynatma durumu olmuş burda: ) ben et sebze hepsini yerim buarada: )
O nasıl iş bu saate kadar yaww neyse ki regl zamanın :) bat ı yakın olan yok sanırım bi heyecan yaşasaydık :)
Aaa supermis canım yaa :) seninkini kim çekecek acabahaha dogum fotografcısıyım canım ben bebişlerin geliş saatleri belli olmuyor: )agustos72 olmadıysa regl onunki buaralardı: )
Aaa supermis canım yaa :) seninkini kim çekecek acabaiyi geceler kuzular uykum geldi çok
benimki henüz gelmedi bugün 30. günhaha dogum fotografcısıyım canım ben bebişlerin geliş saatleri belli olmuyor: )agustos72 olmadıysa regl onunki buaralardı: )
daha var ben bile 25. gün olurum normalde ama gecen ay 27. günde oldu. nerdeyse gebeyim diye doktora gidecektim kiiiiiiiiiiii geldi adetim cok kötü oldu benim için ilk defa bu kadar gecikti mesela. 7 yada8 gündürde ovulasyonu yapıyom ama halaaa tek cizgi ikinciyi hiç göremedim.3 ekimdede bat tarihim ne acayip degilmi28-30 günde o yüzden hala heveslenemiyorum
senin testini unuttuğun zamanlar vrdı belki o zaman çift çizgiydide kaçırdındaha var ben bile 25. gün olurum normalde ama gecen ay 27. günde oldu. nerdeyse gebeyim diye doktora gidecektim kiiiiiiiiiiii geldi adetim cok kötü oldu benim için ilk defa bu kadar gecikti mesela. 7 yada8 gündürde ovulasyonu yapıyom ama halaaa tek cizgi ikinciyi hiç göremedim.3 ekimdede bat tarihim ne acayip degilmi
yok canım sorun yokta olmuyor işte bir yıldır. Başka kullananlarda var ama bilmiyorum ya artık oyle sıkıldımki beklemekten doktor ne derse yapıyorumPeki hormonlarin nasil cikmisti bir sorun varmiydi.bana da doktor bir sorun olmadan ilac vermek istedi baska bir doktora sordum sorun yoksa ilac kullanma demisti kullanmadim bende...yumurtlama hapi vermek istemisti sonra yumurta takibi yapalim dedi ben kabul etmemistm
Senin 1 yildir olmuyorsa kullan cnm.biz daha bebek denemesi yapmadan doktor ilac vermisti ondan kullanmamistm benyok canım sorun yokta olmuyor işte bir yıldır. Başka kullananlarda var ama bilmiyorum ya artık oyle sıkıldımki beklemekten doktor ne derse yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?