BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

merhaba hanımlar ..... 30 yaşındayım 2 yıldır bebek istiyoruz.... doktor bişey olmadığını söyledi stres nedenin dedi.... bu ay soğan suyu içtim 15 gün çokkkkk umutluydum 4 -5 gün günüm geçti ama yine kırmızıyıııı gördüm (( bu sefer çok yıkıldımmm cok ağladımmmm .... benide aranıza alırmısınız şimdide testere dişli aslan pençesi içmeye başladım bugun ikinci günüm dün hasta oldum birde doktora gittiğimde 1 sene önce bana ne ilaç verdi ne bişey bende burda araştırdım folbiol aldım onuda içmeye başladım ilk bu sabah içtim inşallahhhhhh bende hamile hamile kalırım sat 24 eylülll bat ise 21 ekim ... birde hanımlar ovulasyon almayı düşünüyorum ama nasıl kullanıldıgını bilmiyorum bilenler bana anlatabilirmiiii

ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM. bende ovulasyon kullanmaya yenibaşladım sayılır adetin bittigi günden itibaren o testi yapacaksın hergün ve aynı saatte yapmaya calış en az 2 saat oncesinden sıvı tüketme. iki çizgiyi veya ikincisi biraz daha net bi kırmızı cizgi görürsen 24-72 saat yumurtlama dönemi içindesin anladın sonra sen ne yapacagını

hosbuldukkkkk canım cok tşk ederim .... anladım tamam ozaman ben hemen ovulasyon testı alayım adet bitimde hemen baslayayımmmm :)

birde 2 sabahdır ateş ölçme yapıyorum ben iki gündür sıcaklıgım 36.3 bakalım ordanda bulabılecemmı yumurtaladıgım günü :)

İlac vermemesi cok tuhaf cnm.belkide psikolojik oldugu icindir ilac vermeme nedeni.soyledigin ilaci doktor yazmadan neden kullaniyorsun ne ilaci o

hosbuldukkkkk canım cok tşk ederim .... anladım tamam ozaman ben hemen ovulasyon testı alayım adet bitimde hemen baslayayımmmm :)
Cnm adet bitiminde hemen teste baslanmaz.yumurtlama gununden iki gun once basla teste her gun ayni saatte yap testi

adet günümde olmama rağmen çok ağrım yok sabah saatlarinde gelir genelde saat kaç olmuş hala yok her ay farklı farklı belirtiler çıkarıyorum kendime, bu ayda bana böyle bi oyun oynuyo kendimi hamile sanayım diye, ağrımın olmaması çok tuhaf

Test
testere disli aslan pencesi ne ise yaroyor canim anlatabilormisin

Ya canim gebelik negatif bu ayda olmadi yine kisme
İsteyiz cnm ☺yeni geldim ben eve.hemoglobinin iyi cikmis bu arada.hic bir sorun olmasada bazen bebek olmuyor cok takmamak lazim artik zAmanimizda hersey psikolojik biliyorsun
Bu ayda olmadi negatif vikti hep bidahaki ay diyoruz zaten yoruldum ama artik isyan etmiyorum rabbime ama neden neden neden aglamamak icin kendimi zor turtuyorum valla

Ya canim gebelik negatif bu ayda olmadi yine kisme

Bu ayda olmadi negatif vikti hep bidahaki ay diyoruz zaten yoruldum ama artik isyan etmiyorum rabbime ama neden neden neden aglamamak icin kendimi zor turtuyorum valla
Kacinci deneme oldu cnm

Tam 1 sene 1 ay oldu daha olmadi ama tahliller btemiz kismet degil kuzumun kucagima gelmesine daha var zannederim

Test
testere disli aslan pencesi ne ise yaroyor canim anlatabilormisin
canım kadınlık hormonlarını düzene sokuyormus ibrahim saracoglundan takip ediyorum 15 gün soğan kürü uyguladım...çünkü sogan kürü ile başlanması gerek dedi tvde izledim internet sayfasından takip ediyorum 15 gün soganı uyguladım sonra regl olmamı bekledim belki hamileyimdir diye regl oldugum anda basladım sabah akşam içiyorum 1 ay kullanılması gerekmiş sonra 10 gün tekrar sogan kürü yapacam sonra tekrardan testere dişliye başlayacam toplam 2 ay içilince kadınlık hormanları düzene girermiş öle dedi tvde ortalama 3 ayı buluyor sonra nane kürü uygulayıp incir kürüne başlayacammm :) anlatırken bile yoruldum inşallahhhh devam ettiririmmmm :

İlac vermemesi cok tuhaf cnm.belkide psikolojik oldugu icindir ilac vermeme nedeni.soyledigin ilaci doktor yazmadan neden kullaniyorsun ne ilaci o
folic asit canım hamileliği düşünenler 3 ay önceden içmeleri gerekmiş bende burda öğrendim bilmiyorum aldım kullandım bu sabah bakalım

Butun kuurler birbirine girdi cnm ☺ben 15 gun sogan kuru uyguladim sonrada 1 hafta 10 gun daha uyguladim yani iki ay ust uste.sonra incir kurude yaptim ilk bebek denememizdi olmadi.simdi 3. Denemede tekrar incir kurune baslicam...nane kurunu hic duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…