BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

asiasi55 .!.:
folic asit canım hamileliği düşünenler 3 ay önceden içmeleri gerekmiş bende burda öğrendim bilmiyorum aldım kullandım bu sabah bakalım
Aa tamam bende folik asit kullaniyorum.iyi olmus ona baslaman.normalde doktorun soyemesi gerekirdi

Tam 1 sene 1 ay oldu daha olmadi ama tahliller btemiz kismet degil kuzumun kucagima gelmesine daha var zannederim
Ama sen dun kan testi yaptirdin hormon testi yaptirmadin ki.yani daha once hormon testi yaptirdin mi yada en son ne zaman yaptirdin

hepsini aynı anda içmeyecem canım aralarda 1 2 yada 3 gün boşluk bırakacam cunku ibrahim saraçoğlunu her yerde takip ettim ilk soganla başlanır dedi ama yumurtalarınızın iyi olup olmadıgını bilmeden birçok bayan hemen incire başlıyor hemen ole yapmayın dedi testeredişli aslan pencesini 2 ay donusumlu kullanılsın dedi 15gun sogansuyu +1 ay testeredişli +10 gunsogan suyu +1 ay tekrar testeredişli ondan sonra ALLAH'ın izni ile yumurtalar daha saglıklı olur dedi ondan incir kürü yapılsın dedi :)

İyi de senin bir sorunun yokki cnm dwgilmi.o yuzden bu kadar kur yapmaya gerek var mi?sogan kurunu tum bayanlara oneriyor ama sorun yoksa kurede gerek yoktur.ben incir kurunu hem kansizligim icin yaptim hemde yumurtalara etkisi olsun diye

İyi de senin bir sorunun yokki cnm dwgilmi.o yuzden bu kadar kur yapmaya gerek var mi?sogan kurunu tum bayanlara oneriyor ama sorun yoksa kurede gerek yoktur.ben incir kurunu hem kansizligim icin yaptim hemde yumurtalara etkisi olsun diye
ibrahim saraçoğlu valla bazı bayanlar yumurtalamasında sorun yok ama yumurta saglıklı olmuyo olabilir dedi incir kürü yapmayın hemen dedi bende ondan o şekilde başladım

Selamlar kızçeler bugün annemdeyim burda internet ne fena hiç bakamadım. .neler yapıyorsunuz bakem tahminlerime göre reglime bi hafta kaldı ama biz bu ay yoğun iş temposundan doğru düzgün calisamadik kiii kismette varsa olur artık. . Regl günü gelen var mı hamiş haberi almak istiyorummm

Meraba kizlar bugun dr.a gittim. Ultrasonla alttan muayene etti.cok onemli bi sıkıntin yok dedi. Hormon testi yapildi. Suan adetimin 4.gunu yarin sonuclar cikicak. Sonra da yumurtlama takibi yapilcak. Ben de bi yandan ovu. Testine devam edicem. Ilk defa takip yaptircam. Umarim hersey yolunda gider. Bide simdi araya bayram fln gircek. Ins o gunlere denk gelmez benim yumurtlamam

yok canım doktorum verdi geçen ay kullandım ama kist oldu doktorum önemli değil dedi şimdi yine kullanıyorum

kist olunca adet olabildin mi canım sen. nasıl oldu sende. bende akıntıda leke var da adet yok hala. bir de şey soracam. 8inde pozitifi gördüm ovulasyonda işte ama yumurta çatlamamış olabilir mi. o zaman da leke gelmezdi diyorum ama. sabah da belim koptu sanki bir eğildim zor doğruldum geri.[/QUOTE]

canım benim sat 20 eylüldü 19unda kahverengi az bi leke geldi 20sinde çoğalmaya başladı 21inde de biraz azaldı o gün doktor kontrolüm vardı doktor kist olmuş dedi tek yumurtam vardı zaten adet olarak sayalım dedi ama 1 hafta boyunca adetimi kahverengi gördüm. bi de klomen kullandığım için gebelik belirtileri gibi belirtileri çok yaşadım. göğüslerim felan şişti belimde ağrı mide bulantısı felan. ama hapın yan etkisi olarak çıktı

KIZLARR GÜNAYDIN 2 EKİ PEŞEMBE GÜNÜ HASTANEDEN RANDEVU ALDIM İYİ BİR DOKTOR OLDUGUNU ÖGRENDİM. AMA BUGÜNDE ÖGRENDİMKİ EŞİM ŞEKER HASTASI OLDUGU İÇİN YUMURTLAMA GÜNÜMDE İLİŞKİ OLSA BİLE EGER EŞİMİN ŞEKER 100-200 ARASINDA OLMAZSA SPERM KALİTESİZ OLUYORMUŞ VE RAHME GİTNEDEN SONLANIYORMUŞ Ç.PROBLEM BENDE DE OLMAYABİLİR EŞİMDE OLABİLİR. YAA BİLMİYORUM NE YAPACAGIMI ŞİMDİ. İNAŞŞAH DOKTOR GÜZEL ŞEYLER SOYLERRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…