Aa tamam bende folik asit kullaniyorum.iyi olmus ona baslaman.normalde doktorun soyemesi gerekirdiasiasi55 .!.:folic asit canım hamileliği düşünenler 3 ay önceden içmeleri gerekmiş bende burda öğrendim bilmiyorum aldım kullandım bu sabah bakalım
Ama sen dun kan testi yaptirdin hormon testi yaptirmadin ki.yani daha once hormon testi yaptirdin mi yada en son ne zaman yaptirdinTam 1 sene 1 ay oldu daha olmadi ama tahliller btemiz kismet degil kuzumun kucagima gelmesine daha var zannederim
hepsini aynı anda içmeyecem canım aralarda 1 2 yada 3 gün boşluk bırakacam cunku ibrahim saraçoğlunu her yerde takip ettim ilk soganla başlanır dedi ama yumurtalarınızın iyi olup olmadıgını bilmeden birçok bayan hemen incire başlıyor hemen ole yapmayın dedi testeredişli aslan pencesini 2 ay donusumlu kullanılsın dedi 15gun sogansuyu +1 ay testeredişli +10 gunsogan suyu +1 ay tekrar testeredişli ondan sonra ALLAH'ın izni ile yumurtalar daha saglıklı olur dedi ondan incir kürü yapılsın dedi :)Butun kuurler birbirine girdi cnm ☺ben 15 gun sogan kuru uyguladim sonrada 1 hafta 10 gun daha uyguladim yani iki ay ust uste.sonra incir kurude yaptim ilk bebek denememizdi olmadi.simdi 3. Denemede tekrar incir kurune baslicam...nane kurunu hic duymadim
İyi de senin bir sorunun yokki cnm dwgilmi.o yuzden bu kadar kur yapmaya gerek var mi?sogan kurunu tum bayanlara oneriyor ama sorun yoksa kurede gerek yoktur.ben incir kurunu hem kansizligim icin yaptim hemde yumurtalara etkisi olsun diyehepsini aynı anda içmeyecem canım aralarda 1 2 yada 3 gün boşluk bırakacam cunku ibrahim saraçoğlunu her yerde takip ettim ilk soganla başlanır dedi ama yumurtalarınızın iyi olup olmadıgını bilmeden birçok bayan hemen incire başlıyor hemen ole yapmayın dedi testeredişli aslan pencesini 2 ay donusumlu kullanılsın dedi 15gun sogansuyu +1 ay testeredişli +10 gunsogan suyu +1 ay tekrar testeredişli ondan sonra ALLAH'ın izni ile yumurtalar daha saglıklı olur dedi ondan incir kürü yapılsın dedi :)
Haziran ayinda yaptirdim hormon testini sorun yok dendi Cok sukur benimde npsikolojik sanirimAma sen dun kan testi yaptirdin hormon testi yaptirmadin ki.yani daha once hormon testi yaptirdin mi yada en son ne zaman yaptirdin
ibrahim saraçoğlu valla bazı bayanlar yumurtalamasında sorun yok ama yumurta saglıklı olmuyo olabilir dedi incir kürü yapmayın hemen dedi bende ondan o şekilde başladımİyi de senin bir sorunun yokki cnm dwgilmi.o yuzden bu kadar kur yapmaya gerek var mi?sogan kurunu tum bayanlara oneriyor ama sorun yoksa kurede gerek yoktur.ben incir kurunu hem kansizligim icin yaptim hemde yumurtalara etkisi olsun diye
yok canım doktorum verdi geçen ay kullandım ama kist oldu doktorum önemli değil dedi şimdi yine kullanıyorum
İdrar testimi yaptın cnm ?benim test negatif
evetİdrar testimi yaptın cnm ?
İdrarda çıkmayabiliyo keske kan testi yapsan kesin çıkar
1 saat önce sağlık ocağına gittim kan arabası gitti erken gelseydin olurdu dediİdrarda çıkmayabiliyo keske kan testi yapsan kesin çıkar
Hmm saglık olsun pazartesine kadar gelmezse kırmızılar ozaman tekrar idrar yaparsın cnm sonrada kan testiyle tescilleriz inşlh1 saat önce sağlık ocağına gittim kan arabası gitti erken gelseydin olurdu dedi
evet öyle olcak artıkHmm saglık olsun pazartesine kadar gelmezse kırmızılar ozaman tekrar idrar yaparsın cnm sonrada kan testiyle tescilleriz inşlh
Belirti olmasada olur cnm yeterki kırmızıları görmeyelim hadi hayırlısı :)benim bat yarın kızlar hiç belirtim yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?