BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Bayagi sorunluymus bu is cnm Allah yardimciniz olsun.spermogram a baktirdiniz mi

mrb kızlar nasılsınız bakalım aranızda yeniyim benim bat 6 ekim dört gözle bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı

ibrahim saraçoğlu valla bazı bayanlar yumurtalamasında sorun yok ama yumurta saglıklı olmuyo olabilir dedi incir kürü yapmayın hemen dedi bende ondan o şekilde başladım
Cnm zaten hormon testinde cikar yumurtlamanin nasil oldugu.yada yumurta takibinde...sen hic yumurta takibi yaptirdin mi

eşimde onu isteyecekler diye gitmek istemiyor bn veremem diyor sürekli bende problem yoksa eşimin bu durumundaydsa problem onu ne yapacam bilemiyorum
Biz o testleri daha bebek dusunmeye baslamadan once yaptirmistik.esinin boyle yapmasi cok sacma gercekten.bebek istiyosa yaotirmasi lazim

Cnm zaten hormon testinde cikar yumurtlamanin nasil oldugu.yada yumurta takibinde...sen hic yumurta takibi yaptirdin mi
yok yumurta takıbı yaptırmadım hormon testi yapıldı utrasyonla bakıldı bide eşime bakıldı okadar doktor daha zamanınız var dedi stres yapma dedi herşey temiz dedi idrar kan testi falanda yapıldı ozaman intihap cıktı bitek onada antibiyotik ve vajınal fıtıl veri kullandıktan sonra tekrar baktı temizsin dedi isterseniz tup bebek yapabilirim dedi bende istemedim birde yabancıydı doktor aslında tam anlamıyla anlayamadım konusmasını şimdi bende ocaga kadar bi bunları yapayım yeni yılla birlikte doktora gideyim diyorum birde ayrıyetten son 4 5 aydır cenemin altında kıllanma oldu ondan dolayı kendimce hormonlarımın bozuldugunu dusundum

bie arkadaşlar ben bı sayfa buldum 10bin ya varis 10bin ya halik 10 bin ya bari 3tanede meryem suresi okunuyor hayırlı saglık evlat için adını oraya yazılıyor 2 ekimde bitmesi gerek arife günü kabede dualanacak isteyen olursa bana özelden msj atsın ya adını yazsın yazdırayım yada sayfayı vereyim

hangi sayfa o bu topiktemi

TOPLU DUA AÇAÇAZ VE HERKES KENDİNE OKUYAÇAK DUASI YİNE KABEDE YAPILAÇAK 2 EKİME KADAR SON GÜNÜ AREFE GÜNÜ DUALANAÇAK

EVİNDE HUZURU OLMAYAN EŞİYLE SORUN OLAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN ***10.000 YA ALLAH**10.000 YA VEDÜD**10.000 YA ÇAMİ***3 YASİN ***OKUYAÇAK

EVİNDE BEREKET OLMAYAN GEÇİM SIKINTISI ÇEKEN KARDEŞLERİMİZ ***10.000 YA FETTAH *** 10.000 YA REZZAK ***10.000 YA ALLAH***3 TANE VAKIA SURESİ OKUYAÇAK

BİLDİĞİMİZ BİLMEDİĞİMİZ TÜM HASTALIKLARIMIZIN ŞİFASI İÇİN 15.000 YA ŞAFİ***15.000 YA ALLAH ***3 YASİN SURESİ OKUYAÇAK

HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER İÇİN ***10.000 YA VARİS*** 10.000 YA HALIK**10.000 YA BARİ***3 MERYEM SURESİ OKUYAÇAK

ÇOÇUĞU OLAN ABLALARIMIZIN ÇOÇUKLARININ BAŞARILI OLMASI İÇİN ***15.000 YA ALİM****15.000 YA ALLAH***3 YASİN SURESİ OKUYAÇAK

HERKES İSTEDİĞİ ESMADAN OKUYABİLİ,R AREFE GÜNÜ KABEDE DUALANAÇAKTIR HERKES KENDİ NİYETİNE OKUYAÇAKTIR
okunan dualarda bunlar canlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…