O zaman once psikolojiyi duzeltmek lazim cnmHaziran ayinda yaptirdim hormon testini sorun yok dendi Cok sukur benimde npsikolojik sanirim
Bayagi sorunluymus bu is cnm Allah yardimciniz olsun.spermogram a baktirdiniz miKIZLARR GÜNAYDIN 2 EKİ PEŞEMBE GÜNÜ HASTANEDEN RANDEVU ALDIM İYİ BİR DOKTOR OLDUGUNU ÖGRENDİM. AMA BUGÜNDE ÖGRENDİMKİ EŞİM ŞEKER HASTASI OLDUGU İÇİN YUMURTLAMA GÜNÜMDE İLİŞKİ OLSA BİLE EGER EŞİMİN ŞEKER 100-200 ARASINDA OLMAZSA SPERM KALİTESİZ OLUYORMUŞ VE RAHME GİTNEDEN SONLANIYORMUŞ Ç.PROBLEM BENDE DE OLMAYABİLİR EŞİMDE OLABİLİR. YAA BİLMİYORUM NE YAPACAGIMI ŞİMDİ. İNAŞŞAH DOKTOR GÜZEL ŞEYLER SOYLERRR
Cnm zaten hormon testinde cikar yumurtlamanin nasil oldugu.yada yumurta takibinde...sen hic yumurta takibi yaptirdin miibrahim saraçoğlu valla bazı bayanlar yumurtalamasında sorun yok ama yumurta saglıklı olmuyo olabilir dedi incir kürü yapmayın hemen dedi bende ondan o şekilde başladım
eşimde onu isteyecekler diye gitmek istemiyor bn veremem diyor sürekli bende problem yoksa eşimin bu durumundaydsa problem onu ne yapacam bilemiyorumBayagi sorunluymus bu is cnm Allah yardimciniz olsun.spermogram a baktirdiniz mi
offf olacak inşallah canım psikoloji düzelecekO zaman once psikolojiyi duzeltmek lazim cnm
Hoşgeldin cnm çalışmalar iyi gidiyomu umutlumuyuzmrb kızlar nasılsınız bakalım aranızda yeniyim benim bat 6 ekim dört gözle bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı
Cnm çoçuk için herşeyi yapıyoruz ikna etmeye bak bi testten bişe olmazeşimde onu isteyecekler diye gitmek istemiyor bn veremem diyor sürekli bende problem yoksa eşimin bu durumundaydsa problem onu ne yapacam bilemiyorum
Belirti olmasada olur cnm yeterki kırmızıları görmeyelim hadi hayırlısı :)
o testte bişey yok niye veremicek utanıyomu yoksaeşimde onu isteyecekler diye gitmek istemiyor bn veremem diyor sürekli bende problem yoksa eşimin bu durumundaydsa problem onu ne yapacam bilemiyorum
Biz o testleri daha bebek dusunmeye baslamadan once yaptirmistik.esinin boyle yapmasi cok sacma gercekten.bebek istiyosa yaotirmasi lazimeşimde onu isteyecekler diye gitmek istemiyor bn veremem diyor sürekli bende problem yoksa eşimin bu durumundaydsa problem onu ne yapacam bilemiyorum
Insallah o seye gerek kalmadan hamis kalirim zor bi durumBiz o testleri daha bebek dusunmeye baslamadan once yaptirmistik.esinin boyle yapmasi cok sacma gercekten.bebek istiyosa yaotirmasi lazim
yok yumurta takıbı yaptırmadım hormon testi yapıldı utrasyonla bakıldı bide eşime bakıldı okadar doktor daha zamanınız var dedi stres yapma dedi herşey temiz dedi idrar kan testi falanda yapıldı ozaman intihap cıktı bitek onada antibiyotik ve vajınal fıtıl veri kullandıktan sonra tekrar baktı temizsin dediCnm zaten hormon testinde cikar yumurtlamanin nasil oldugu.yada yumurta takibinde...sen hic yumurta takibi yaptirdin mi
Benimde 13 ekim saatini şaşmıyo valla bende merakla bekliyorumkırmızılar sağolsun gününde gelir bakalım ne olacak
sizin ne zaman bat
hangi sayfa o bu topiktemibie arkadaşlar ben bı sayfa buldum 10bin ya varis 10bin ya halik 10 bin ya bari 3tanede meryem suresi okunuyor hayırlı saglık evlat için adını oraya yazılıyor 2 ekimde bitmesi gerek arife günü kabede dualanacak isteyen olursa bana özelden msj atsın ya adını yazsın yazdırayım yada sayfayı vereyim
yok bu topikte değil işte ondan adını burda verirrsem bişey olur diyorum belki yanlıştır adını burdan vermek istersen özelden atayım sanahangi sayfa o bu topiktemi
tamam yaz bakalımyok bu topikte değil işte ondan adını burda verirrsem bişey olur diyorum belki yanlıştır adını burdan vermek istersen özelden atayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?