BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

benim ki 25mlu/ml LH degerını saptıormus

Görüldüğü üzere oldukça hayalet umarım tek ben görmüyorumdur. :) :)
böyle çıkması normal canım hamile olduğun ya da olmadığın anlamına gelmiyor boşuna harcama testlerini ben geçen ay öyle yaptım hepsi bitti bak :) bat tarihinde yaptığında t çizgisi c kadar belirgin ise hamilesin :) gerçi o gün ovülasyon değil büyük ihtimal gebelik testi yaparsın :)

benim ki 25mlu/ml LH degerını saptıormus
Belki o yüzden akşamları beyazdır sabah çişiyle yapılmıyormuş çünkü sabahı idrar bir gün önceden kalan idrarımı ve bir gün öncenin hormon değeri tespit edilebilirmiş en iyisi o idrardan sonraki en az 3 saat tutulan az sıvı alınan idrarmış

sabah idrarından 3 saat sonra test yaptım. sonuç böyle çıktı koyulaşıyor sankim degil mi yoksa ben mi deliriyorum :))

Eklentiler

• test.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 72
  • testi.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 80
canım evelsi gün bu sekildeydi. dün cekmemisim ama o da bu sekilde ya da cok cok az daha koyu.. gece de beyazdı zaten
Kiz Resten koyulasmis bence ya da Ben de kafayi yedım ama diğeri hayalet bu gün yaptığın silik olsa da digerinden koyu bence hatta eminim daha koyu, demek sen de tırmık gibi geç yumurtlayacaksın

Kiz Resten koyulasmis bence ya da Ben de kafayi yedım ama diğeri hayalet bu gün yaptığın silik olsa da digerinden koyu bence hatta eminim daha koyu, demek sen de tırmık gibi geç yumurtlayacaksın

ay canım insallah ya artık kafayı yıyoruz resmen 2 de tekrar yapsam mı acaba nasıl cıkıcak dıye.. sokakta cizgili kıyafet giymis birini görsem bile cizgiler aynı koyulukta mı dıye bakıorm ıstemsız bırsekılde ahaha

Hahahahahaha ay ilahi hiç gülesim yoktu, şimdi benim de aklıma soktun ister istemez yolda çizgili giyen birini görünce gülümseyeceğim ve muhtemelen eşim soracak anlatsam anlamaz deli gibi kalacağım :)
Bence test yapma ama ben olsam da yapardım 2 erken de şöyle 4 gibi falan yapardım ama beni bilirsin ben kötü örneğim bu konuda :)
Ama çok testın varsa yap bi tane daha ben 40 test falan aldığı. Için 2-3 derken kafayı yedim gitti :)

kızçeler nerdesiniz ya kimse yok mu: ) saat 10 da yapmıstım dayanamadım 2 de tekrar yaptım sonuc ekteki gibi.. fotografta cok belli olmuyor ama sabaha göre daha koyu sanırım kaçırmamışım yumurtlamayı yuppiiii :)))))) :*

Eklentiler

• 1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 2.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 3.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 62

Yooo gayet güzel belli oluyor cnm
Bencede kaçırmamışsın çoook sevindim cnm senim adına

Alkım30 bak canım benim böyleydi :)

Eklentiler

• test.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 68
ya
senin T daha koyu canım.. ama benımde yavas yavas gececektir belki T daha koyu olur: ) simdi ben birdaha nezaman bakayım: ) birde nezaman calısma yapayım:)
seninde t iyice koyulaşmaya başlamış yarın muhtemelen benimki kadar koyu olur. Artık çalışmalarınız hız kazansın :) hergün deneyin bence bu günler önemli. Gerçi gün aşırı olması sperm kalitesini attırıyor diyorlar :)

asimelik ve zynpela sizin 5 gün kalmış kızlar heyecan durumu nasıl ilk sizin güzel haberlerinizi alacağız inşallah: ) buarada yaş kaç kızlar en yaşlınız ben olabilirim aranızda 30 oldum ya:S:S

merhaba sonun da kendime uygun topiğimi buldum bende :) benimde adet tarihim 20 ağustostu 3 eylül de ovulasyon testin de çift çizgiyi gördüm.bat ım 17 eylül simdi merakla bekliyorum sonucu.sizler hangi belirtileri yasadınız

hoşgeldin ayşe: ) suanda bat en önce olan sensin 17eylül ile: ) insallah ılk senın guzel haberlerini alacagız: ) ben daha yumurtlayamadım cıft cızgı koyu olamadı bi olsa beklemeye baslayacagım ama: ) çift cizgiyi gordukten sonra nezaman kac kez beraber oldunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…