BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

İsim yazmaya gerek yok ozaman isteyen burdan okuyacak orda dua edilecek dimi

Hmm anladım cnm çok saol Allah razı olsun buldun paylaştın
hepimizden ALLAH razı olsun AMİN ECMAİN....yada okuyan olursa bana özelden adını soyadını yazsın ben yazdırırım adlarını sonuçta bi kişiye bile böle dua ile ulaşabilirsem ne mutlu hakkınızı helal edin ben şimdi dualarımı etmek üzere çıkıyorum özelden okuyan yazabilir

Yumurta takibi yaptir cnm ...tuylenme icinde tekrar doktora gitmen lazim o zaman yumurta takibi yaptirmak istedigini de soyle

merhaba kızlar hormon testi yaptırdım ama sonuç biraz yüksek dr. sınırdasın dedı. FSH 10.2 ESTRADİOL: 143 PROGESTRON 0.20 cıktı.haftaya rahim filmi çektircem. ama cok üzüldüm. 10 ve üstünde sans cok düşüyomuş bundan sonrası için nolcak bilmiyorum.bilgisi olanlar biraz tecrübelerini aktarabilirler mi. doktor cok ciddi bi problemin yok deyip duruyo. ama ben 10 ve üzeri sıkıntılı diye biliyorum. off ((

dayanamadım dün yaptırdım kan testini beta hcg 102 çıktı. cumartesi kadın doğuma gideceğim. :) inş herşey yolunda gider

Canım çooook sevindim maşallah maşallahhhhhhh 9 ay boyunca hiç sorun yaşamazsın inşallahhh
Kuzum sen koyu çizgiyi gördükten sonramı ilişkiye başladın yoksa yumurtlamaya yakın ikinci çizgi koyulaşmaya başlıyorya o zamanlardamı başladın biraz bilgilendirirmisin
Birde İlişkiden sonra kalçaya yastık koyan varmış sende denedinmi

Normal degerlerini de yaz cnm en yuksek ve en dusuk degerleri ...estrodiol cok yukzek cikmis.birde LH kac

Normal degerlerini de yaz cnm en yuksek ve en dusuk degerleri ...estrodiol cok yukzek cikmis.birde LH kac
fsh 3.85-8.78 olması gerekiyo benim 10.2
estradiol 20-88 olması gerekiyo
LH degerim normal cıktı 4.68 ... normali 2.12-10.89 olması lazım
progesteron 0.31-1.52 olması lazım benim 0.20

ovulasyon testini hiç denemedim bu ayda onunla deneyelim sizler bu konuda tecrübelisniz bilemediğim bişey olursa size sorarım arrtık
Bende bu ay ilk defa kullanıyorum cnm ama iyi bişe olduğu kesin en azından yumurtlama gününü biliyosun ve ona göre daha verimli çalışıyosun kimisi normalde 14. Gün yumurtladığını sanıyo test sayesinde 10. Gün olduğunu öğreniyo

evet belki bizde yanlış günleri değerlendirdiğimizi sanıyoruz

Evet ben 25 gunde adet okuyorum 9 10 11 12 13 ginler yumos gunleri derler ama o gunlerde yaptim cikmadi ikinxi kirmizi bu haftada yaptim yine yok mesela .arada W gun kaxirmistim ama tutmamis kan vermistim arada doktor onada bakti. Belkide adet donemine yakin yumos gunlerim vardir diye funluk testi kacirmamaya calisiyorum. Haftaya doktora gidwcem hormonlara falanda baktiracam

fsh 3.85-8.78 olması gerekiyo benim 10.2
estradiol 20-88 olması gerekiyo
LH degerim normal cıktı 4.68 ... normali 2.12-10.89 olması lazım
progesteron 0.31-1.52 olması lazım benim 0.20
Estrodiol ile fsh yuksek cikmis progesteron da dusuk ama Lh in fsh dan kucuk cikmasi iyi.en azindan polikistik over degilsin

Estrodiol ile fsh yuksek cikmis progesteron da dusuk ama Lh in fsh dan kucuk cikmasi iyi.en azindan polikistik over degilsin
Cevap icin tesekkur ederim cnm. Bu degerlerin yuksek cikmasi ne anlama geliyo peki. Ilac kullanmam gerektigini mi. Suan hamile kalamayacagimi mi. Dedigim gibi doktorum cok ciddi bi sıkıntin yok dedi ama aciklama da yapmadi bana degerlerimle ilgili. Rahim filminden sonra baska bi dr.a gidicem

Hoşgeldin cnm çalışmalar iyi gidiyomu umutlumuyuz
h.bulduk canım çalışmalr iyi gidiyor şu an için hiçbir belirti yok ama bu günler yumurtama günlerim gün aşırı ilişki ile değerlendirmeye çalışıyorum 6 aydır deniyorum nasip inşallah olur hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…