İsim yazmaya gerek yok ozaman isteyen burdan okuyacak orda dua edilecek dimiTOPLU DUA AÇAÇAZ VE HERKES KENDİNE OKUYAÇAK DUASI YİNE KABEDE YAPILAÇAK 2 EKİME KADAR SON GÜNÜ AREFE GÜNÜ DUALANAÇAK
EVİNDE HUZURU OLMAYAN EŞİYLE SORUN OLAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN ***10.000 YA ALLAH**10.000 YA VEDÜD**10.000 YA ÇAMİ***3 YASİN ***OKUYAÇAK
EVİNDE BEREKET OLMAYAN GEÇİM SIKINTISI ÇEKEN KARDEŞLERİMİZ ***10.000 YA FETTAH *** 10.000 YA REZZAK ***10.000 YA ALLAH***3 TANE VAKIA SURESİ OKUYAÇAK
BİLDİĞİMİZ BİLMEDİĞİMİZ TÜM HASTALIKLARIMIZIN ŞİFASI İÇİN 15.000 YA ŞAFİ***15.000 YA ALLAH ***3 YASİN SURESİ OKUYAÇAK
HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER İÇİN ***10.000 YA VARİS*** 10.000 YA HALIK**10.000 YA BARİ***3 MERYEM SURESİ OKUYAÇAK
ÇOÇUĞU OLAN ABLALARIMIZIN ÇOÇUKLARININ BAŞARILI OLMASI İÇİN ***15.000 YA ALİM****15.000 YA ALLAH***3 YASİN SURESİ OKUYAÇAK
HERKES İSTEDİĞİ ESMADAN OKUYABİLİ,R AREFE GÜNÜ KABEDE DUALANAÇAKTIR HERKES KENDİ NİYETİNE OKUYAÇAKTIR
okunan dualarda bunlar canlar....
o sayfaya izim yazdırılıyor ordaki bayan isimleri topluyor kabedeki hocalara iletiyor isimleriİsim yazmaya gerek yok ozaman isteyen burdan okuyacak orda dua edilecek dimi
herkes kendi niyetine okuyor denildi bende başladım eşimle birlikte okuyoruz ALLAH kabullll eder inşALLAH dualarımızıo sayfaya izim yazdırılıyor ordaki bayan isimleri topluyor kabedeki hocalara iletiyor isimleri
Hmm anladım cnm çok saol Allah razı olsun buldun paylaştıno sayfaya izim yazdırılıyor ordaki bayan isimleri topluyor kabedeki hocalara iletiyor isimleri
hepimizden ALLAH razı olsun AMİN ECMAİN....yada okuyan olursa bana özelden adını soyadını yazsın ben yazdırırım adlarını sonuçta bi kişiye bile böle dua ile ulaşabilirsem ne mutlu hakkınızı helal edin ben şimdi dualarımı etmek üzere çıkıyorum özelden okuyan yazabilirHmm anladım cnm çok saol Allah razı olsun buldun paylaştın
Yumurta takibi yaptir cnm ...tuylenme icinde tekrar doktora gitmen lazim o zaman yumurta takibi yaptirmak istedigini de soyleyok yumurta takıbı yaptırmadım hormon testi yapıldı utrasyonla bakıldı bide eşime bakıldı okadar doktor daha zamanınız var dedi stres yapma dedi herşey temiz dedi idrar kan testi falanda yapıldı ozaman intihap cıktı bitek onada antibiyotik ve vajınal fıtıl veri kullandıktan sonra tekrar baktı temizsin dediisterseniz tup bebek yapabilirim dedi bende istemedim birde yabancıydı doktor aslında tam anlamıyla anlayamadım konusmasını şimdi bende ocaga kadar bi bunları yapayım yeni yılla birlikte doktora gideyim diyorum birde ayrıyetten son 4 5 aydır cenemin altında kıllanma oldu ondan dolayı kendimce hormonlarımın bozuldugunu dusundum
cupcakelove erken mi geldi cnm regli üzülme kanama olacaksa bekletmeden erken olsun stresin 2-3gün azaldı bak.. boylece hemencik baslayacabileceksin yeni çalışmalara: )
dayanamadım dün yaptırdım kan testini beta hcg 102 çıktı. cumartesi kadın doğuma gideceğim. :) inş herşey yolunda gider
Bozma moralini yeni ay yeni umutlarbenimki geldi malesef gecikipte beni heveslendiriyo
Normal degerlerini de yaz cnm en yuksek ve en dusuk degerleri ...estrodiol cok yukzek cikmis.birde LH kacmerhaba kızlar hormon testi yaptırdım ama sonuç biraz yüksek dr. sınırdasın dedı. FSH 10.2 ESTRADİOL: 143 PROGESTRON 0.20 cıktı.haftaya rahim filmi çektircem. ama cok üzüldüm. 10 ve üstünde sans cok düşüyomuş bundan sonrası için nolcak bilmiyorum.bilgisi olanlar biraz tecrübelerini aktarabilirler mi. doktor cok ciddi bi problemin yok deyip duruyo. ama ben 10 ve üzeri sıkıntılı diye biliyorum. off((
ovulasyon testini hiç denemedim bu ayda onunla deneyelim sizler bu konuda tecrübelisniz bilemediğim bişey olursa size sorarım arrtıkBozma moralini yeni ay yeni umutlar
fsh 3.85-8.78 olması gerekiyo benim 10.2Normal degerlerini de yaz cnm en yuksek ve en dusuk degerleri ...estrodiol cok yukzek cikmis.birde LH kac
Bende bu ay ilk defa kullanıyorum cnm ama iyi bişe olduğu kesin en azından yumurtlama gününü biliyosun ve ona göre daha verimli çalışıyosun kimisi normalde 14. Gün yumurtladığını sanıyo test sayesinde 10. Gün olduğunu öğreniyoovulasyon testini hiç denemedim bu ayda onunla deneyelim sizler bu konuda tecrübelisniz bilemediğim bişey olursa size sorarım arrtık
evet belki bizde yanlış günleri değerlendirdiğimizi sanıyoruzBende bu ay ilk defa kullanıyorum cnm ama iyi bişe olduğu kesin en azından yumurtlama gününü biliyosun ve ona göre daha verimli çalışıyosun kimisi normalde 14. Gün yumurtladığını sanıyo test sayesinde 10. Gün olduğunu öğreniyo
Estrodiol ile fsh yuksek cikmis progesteron da dusuk ama Lh in fsh dan kucuk cikmasi iyi.en azindan polikistik over degilsinfsh 3.85-8.78 olması gerekiyo benim 10.2
estradiol 20-88 olması gerekiyo
LH degerim normal cıktı 4.68 ... normali 2.12-10.89 olması lazım
progesteron 0.31-1.52 olması lazım benim 0.20
Cevap icin tesekkur ederim cnm. Bu degerlerin yuksek cikmasi ne anlama geliyo peki. Ilac kullanmam gerektigini mi. Suan hamile kalamayacagimi mi. Dedigim gibi doktorum cok ciddi bi sıkıntin yok dedi ama aciklama da yapmadi bana degerlerimle ilgili. Rahim filminden sonra baska bi dr.a gidicemEstrodiol ile fsh yuksek cikmis progesteron da dusuk ama Lh in fsh dan kucuk cikmasi iyi.en azindan polikistik over degilsin
h.bulduk canım çalışmalr iyi gidiyor şu an için hiçbir belirti yok ama bu günler yumurtama günlerim gün aşırı ilişki ile değerlendirmeye çalışıyorum 6 aydır deniyorum nasip inşallah olur hakkımızda hayırlısıHoşgeldin cnm çalışmalar iyi gidiyomu umutlumuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?