ohh ohh ne güzelh.bulduk canım çalışmalr iyi gidiyor şu an için hiçbir belirti yok ama bu günler yumurtama günlerim gün aşırı ilişki ile değerlendirmeye çalışıyorum 6 aydır deniyorum nasip inşallah olur hakkımızda hayırlısı
aynen öyle o yüzden değerlendirip riske atmamak en mantıklısı :)evet belki bizde yanlış günleri değerlendirdiğimizi sanıyoruz
kız valla baya bilgilenmişsin bu konularda doktor halt etmiş yanındaEstrodiol ile fsh yuksek cikmis progesteron da dusuk ama Lh in fsh dan kucuk cikmasi iyi.en azindan polikistik over degilsin
Takvimim diye bi program var onu telefonuma indirdim. Yumurtlama tarihlerini sana soyluyo. Bu ay icinde toplam 3 kez birlikte olduk, yarim saat yastik koydum. Sonuc ilk ay hamile kaldim. Darisi sizlereCanım çooook sevindim maşallah maşallahhhhhhh 9 ay boyunca hiç sorun yaşamazsın inşallahhh
Kuzum sen koyu çizgiyi gördükten sonramı ilişkiye başladın yoksa yumurtlamaya yakın ikinci çizgi koyulaşmaya başlıyorya o zamanlardamı başladın biraz bilgilendirirmisin
Birde İlişkiden sonra kalçaya yastık koyan varmış sende denedinmi
Cnm kac yasindasin acaba.fsh in yuksek cikmasi yumurta rezervinin ve kalitesinin azaldigini gosterir.fsh i dusurmek mumkun degil o yuzden.hamile kalman mumkun ama biraz zor olur.fsh in daha fazla yukselmeden doktor hamile kalman icin tedaviye baslamali.tup filmini doktor mu istediCevap icin tesekkur ederim cnm. Bu degerlerin yuksek cikmasi ne anlama geliyo peki. Ilac kullanmam gerektigini mi. Suan hamile kalamayacagimi mi. Dedigim gibi doktorum cok ciddi bi sıkıntin yok dedi ama aciklama da yapmadi bana degerlerimle ilgili. Rahim filminden sonra baska bi dr.a gidicem
Bu yollardan gectik canim.sagolsun doktor bana hormon testi yapmadan teshis koydu bunalima soktu arastira arastira kendi doktorumuz olduk bizdekız valla baya bilgilenmişsin bu konularda doktor halt etmiş yanında
Kurtaj tekrar hamile kalmani engellemez. Uzme canini. Tez vakitte tekrar hamile kalirsin insallahKizlar bugun nesense aglamak ostiyorum esimle konusurken geven sene kaynettigim bebegim aklima geldi ne zor gunlermis.nasil atlattim nasil nefes aliyorum bilemiyorum. Au anda agliyorum zaten tam 1 sene yirmi gun oldu kurtaj ollali offf allahim ne zormia yasamak ne Ormus bebegim olmadan hayatta kalabilmek. Ama 5 yasinsa bi kizim var canim cananim benim dunyam elifim o benim . Ya tekrar hamile kalamazsam diye dusunuyorum da yas 33 arrik zor bensen kizlar bu saaren sonra allah siLeein yolunu insallah acik eder
Burayi takip etmeyw devam edecem allaha emanet okun.
Nasıl doktor bunlar ya uğraşmak istememiş cnm sen en iyisini yapmışsınBu yollardan gectik canim.sagolsun doktor bana hormon testi yapmadan teshis koydu bunalima soktu arastira arastira kendi doktorumuz olduk bizde
3 ilişkimiTakvimim diye bi program var onu telefonuma indirdim. Yumurtlama tarihlerini sana soyluyo. Bu ay icinde toplam 3 kez birlikte olduk, yarim saat yastik koydum. Sonuc ilk ay hamile kaldim. Darisi sizlere
He canim sorma.gozuyle bakarak teshis koydu hatta tedaviye bile basayacakti.ben hormon testi istedikten sonra teste bakti sorun yok dedi yinede yumurtlama hapi vermeyi twklif etti ben istemedim...ya da bilmiyorum istesem belkide simdiye hamileydimNasıl doktor bunlar ya uğraşmak istememiş cnm sen en iyisini yapmışsın
Ee canim ben gecen burda yazdim surekli iliskye girmek hamile kalacaginiz anlamina gelmiyor die.surekli iliskide erkevin spermleri yumurtaya ulasmadan oluyor...yumurtlamadan iki gun once yumurtlama gunu ve iki gun sonra iliski olmasi gereken3 ilişkimivalla süpersin cnm Rabbim bizede nasip etsin benim 3. denemem olacak gün aşırı yaptık tutmadı
Test siliklesmeye baslamis insallah gonlunce olur cnmMerhaba kızlar, bende aranıza katılayım dedim :) ben 3 ağustosta adet oldum, ondan sonra 1-2 defa çalıştık eşimle fakat tutmadı, tabi test yapmamıştım ama eylülde 2-3 gün gecikince adetim gebelik testi yaptım ve negatif çıktı 1 gün sonrada adet oldum, yani 6 eylülde adet oldum, sonra 11 eylülden itibaren ovulasyon testi yaptım, hep silik çıktı, ama bu esna da yine çalıştık tabi, son iki gün yani 25 ve 26 eylülde testler pozitif çıktı ve o günleri de değerlendirdik. şimdi bekleme zamanı inşallah tutar :) dünkü ovulasyon testim bu şekilde.
slm cnm bu programı bıraz anlatırmısınTakvimim diye bi program var onu telefonuma indirdim. Yumurtlama tarihlerini sana soyluyo. Bu ay icinde toplam 3 kez birlikte olduk, yarim saat yastik koydum. Sonuc ilk ay hamile kaldim. Darisi sizlere
29 yasindayim. Evet once hormon testi istedi sonucu gorunce film istedi. Sanirim zor bi surec beni bekliyo. Herseyin hayirlisi diyelim napalim.Cnm kac yasindasin acaba.fsh in yuksek cikmasi yumurta rezervinin ve kalitesinin azaldigini gosterir.fsh i dusurmek mumkun degil o yuzden.hamile kalman mumkun ama biraz zor olur.fsh in daha fazla yukselmeden doktor hamile kalman icin tedaviye baslamali.tup filmini doktor mu istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?