- 29 Ocak 2014
- 272
- 51
- 123
Zor bir surec ama belli olmaz cnm.hic bir sorunu olmadan hamile kalamayanlar var belkide sen hemen hamile kalacaksin herseyi. Basi sabir Allah yardimcimiz olsun29 yasindayim. Evet once hormon testi istedi sonucu gorunce film istedi. Sanirim zor bi surec beni bekliyo. Herseyin hayirlisi diyelim napalim.
Nerelerdesin cnm yaa..o kadar listeden 1 tane hamile cikti sukurSu yeni liste icin bat tatihlerini alayim ben lutfen bat yazacak olanlar cevaplayarak yazsin mesaj kacirmak istemiyorum kizlaar
haydi Bismillah
asimelik 15 EKİM
Aynen.Ee canim ben gecen burda yazdim surekli iliskye girmek hamile kalacaginiz anlamina gelmiyor die.surekli iliskide erkevin spermleri yumurtaya ulasmadan oluyor...yumurtlamadan iki gun once yumurtlama gunu ve iki gun sonra iliski olmasi gereken
Su yeni liste icin bat tatihlerini alayim ben lutfen bat yazacak olanlar cevaplayarak yazsin mesaj kacirmak istemiyorum kizlaar
haydi Bismillah
asimelik 15 EKİM
Canim.cok tebrik ederim seni inan cok sevindim kalp atisini duydun mu bilemiyorum ama dilerim saglikli bir gebelik geciriri saglikla kucagina alirsin darisi bizlerin basinaAynen.
Benim bat 6 ekim, ovulasyon testine göre pozitif olan günleri değerlendirdik, beklemedeyim şu an, benide yaz listeye canım 6 ekimZynpela agustos72 ve alkim30den ne haber batlari geldi geçti
Canim kalp atisini duyamaz daha erken.bu arada benim bati yazmamissin araya kaynadi sanirim 18 ekimCanim.cok tebrik ederim seni inan cok sevindim kalp atisini duydun mu bilemiyorum ama dilerim saglikli bir gebelik geciriri saglikla kucagina alirsin darisi bizlerin basina
eski listede 9 kisiden 1 kisi hamile kalmis simdiki listede benle beraber 8 kisi var daha da artacak gibi bakalim eki ayi kimlere sansli gelecekÜye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi
EKIM
- Ayse4968----------------------------------> 17 Eylül----------
- Asimelik-----------------------------------> 18 Eylül----------
- Zynpela------------------------------------> 19 Eylül
- Cimcimesevilay---------------------------> 20 Eylül----------
- Nazlika-------------------------------------> 24 Eylül---------:) HAMILE
- Cupcakelove-------------------------------> 24 Eylül----------
- Agustos72----------------------------------> 25 Eylül
- Alkim30 -----------------------------------> 26 Eylül
- choqseqer----------------------------------> 30 Eylul----------
- Tırmık--------------------------------------> 04 Ekim
- yasemin2014-----------------------------> 04 Ekim
- Kuse----------------------------------------> 09 Ekim
- Longingg-----------------------------------> 13 Ekim
- Asimelik-----------------------------------> 16 Ekim
- cimcimesevilay ------------------------> 19 Ekim
henüz duyamadım ama. iple çekiyorum duyacağım günü.Canim.cok tebrik ederim seni inan cok sevindim kalp atisini duydun mu bilemiyorum ama dilerim saglikli bir gebelik geciriri saglikla kucagina alirsin darisi bizlerin basina
İnşlh hepimize şanslı gelir cnm umutla bekliyoruzeski listede 9 kisiden 1 kisi hamile kalmis simdiki listede benle beraber 8 kisi var daha da artacak gibi bakalim eki ayi kimlere sansli gelecek
Benim simdiden pek umudum yok aslinda cnm.1 haftayi gecti faranjit ve griple ugrasiyorum ilaclar kullaniyorum iyide olamadim.Ben kendimi degil de sizleri merak ediyorum aslina bakarsanİnşlh hepimize şanslı gelir cnm umutla bekliyoruz
slm kızlar benimde 16 ekim benide yine yeniden listeye ekler misiniz? :)eski listede 9 kisiden 1 kisi hamile kalmis simdiki listede benle beraber 8 kisi var daha da artacak gibi bakalim eki ayi kimlere sansli gelecek
25 ekimSu yeni liste icin bat tatihlerini alayim ben lutfen bat yazacak olanlar cevaplayarak yazsin mesaj kacirmak istemiyorum kizlaar
haydi Bismillah
asimelik 15 EKİM
16 ekim25 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?