BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Ben 4 ekim bat tarihim hamile degilim persembe doktora basliyorum insallah ovulasyin 2 haftadir negatif

29 yasindayim. Evet once hormon testi istedi sonucu gorunce film istedi. Sanirim zor bi surec beni bekliyo. Herseyin hayirlisi diyelim napalim.
Zor bir surec ama belli olmaz cnm.hic bir sorunu olmadan hamile kalamayanlar var belkide sen hemen hamile kalacaksin herseyi. Basi sabir Allah yardimcimiz olsun

Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi

1. Ayse4968----------------------------------> 17 Eylül----------
  2. Asimelik-----------------------------------> 18 Eylül----------
  3. Zynpela------------------------------------> 19 Eylül
  4. Cimcimesevilay---------------------------> 20 Eylül----------
  5. Nazlika-------------------------------------> 24 Eylül---------:) HAMILE
  6. Cupcakelove-------------------------------> 24 Eylül----------
  7. Agustos72----------------------------------> 25 Eylül
  8. Alkim30 -----------------------------------> 26 Eylül
  9. choqseqer----------------------------------> 30 Eylul----------
EKIM
  1. Tırmık--------------------------------------> 04 Ekim
  2. yasemin2014-----------------------------> 04 Ekim
  3. Kuse----------------------------------------> 09 Ekim
  4. Longingg-----------------------------------> 13 Ekim
  5. Asimelik-----------------------------------> 16 Ekim
  6. cimcimesevilay ------------------------> 19 Ekim

Canim.cok tebrik ederim seni inan cok sevindim kalp atisini duydun mu bilemiyorum ama dilerim saglikli bir gebelik geciriri saglikla kucagina alirsin darisi bizlerin basina
Canim kalp atisini duyamaz daha erken.bu arada benim bati yazmamissin araya kaynadi sanirim 18 ekim

eski listede 9 kisiden 1 kisi hamile kalmis simdiki listede benle beraber 8 kisi var daha da artacak gibi bakalim eki ayi kimlere sansli gelecek

İnşlh hepimize şanslı gelir cnm umutla bekliyoruz
Benim simdiden pek umudum yok aslinda cnm.1 haftayi gecti faranjit ve griple ugrasiyorum ilaclar kullaniyorum iyide olamadim.Ben kendimi degil de sizleri merak ediyorum aslina bakarsan

KIZLAR GÜNAYDIN HAMİŞİMİZE SELAMLAR saygılar diliyorum dartısı bizlerin ekim ayında hamiş patlaması yaşanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…