BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Benim simdiden pek umudum yok aslinda cnm.1 haftayi gecti faranjit ve griple ugrasiyorum ilaclar kullaniyorum iyide olamadim.Ben kendimi degil de sizleri merak ediyorum aslina bakarsan
İyi bak kendine öyle umudum yok fln kabul etmiyoruz nane limon bal zencefil ne varne yok içip düzeliyosun acilen

Kızlar ben ovulasyonda henüz çift çizgiyi göremedim siliklerin dışında buu normalmi yaa (

YA KIZLAR ARKADAŞIM BUGÜN KAN VERMİŞ ADETİ 2 GÜN GEÇTİGİ HALDE GEBELİK KAN SONUCU 315 CIKMIŞ. DIŞ GEBELİK OLABILİR DEMİŞLER ÇARŞAMBA TEKRAR KAN ALACAZ DEMİŞLER KIZ Bİ KORKMUŞ . KAN DEGERİ NORMAL Mİ SİZCE

İyi bak kendine öyle umudum yok fln kabul etmiyoruz nane limon bzatenncefil ne varne yok içip düzeliyosun acilen
Cok fazla ilac kulladim daha da kullaniyorum hamile kalmamak benim icin daha iyi olacaktir cnm...ne varsa iciyirum zaten

Bazen dis gebelik olmadan da kan degeri boyle cikabilir bence..kan degerinin yuksekmesi lazim yukselmediyse o zaman dis gebelik olabilir

merak etme 2 haftadır bende yapıyorum ama halaaa ikinci çizgiyi silik bile olsa göremedim bi kere az silik oldu yada ben öle zannettim

Kac gunde bir adet oluyorsun cnm birde bugun kacinci gunu.her ay ayni gunde yumurtlama olmuyor sen teste devam et
32 günde bir oluyorum cnm bugün 17. Günüm bat 13 ekim devam ediyorum inşlh kacırmamışımdır

Az kalmış cnm ultra erken gebelik testlerinden yapsan çıkar bence
canım ben gecen hafta kan vermek için yani guatr baktırmak için kan veridm doktor gebeligede bakayım dedi. negatif çıkmış sonuc yanı ben 4 ekimi bekiyom bide h.tepe perşembe doktora gidecem iyi bi doktormuş herşeye bakıyormuş. problem varmı yokmu artık ögrenme zamanım geldigine inanıyorum

Çok iyi olur aklında soru işaretide kalmaz inşlh olumlu sonuçlar alırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…