Bu ay ugurlu gelir inşallah, benim yaşımda var canım her ay umut ederek geçiyor ama bu ay içimden bir his olacak diyor Rabbimin izniyle inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahbenimde 14. ay bitecek
Doktora gittinmi hiç cnm test fln yaptırdınmı ?Bu ay ugurlu gelir inşallah, benim yaşımda var canım her ay umut ederek geçiyor ama bu ay içimden bir his olacak diyor Rabbimin izniyle inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Gittigidiyordanmı cnm ? Kkartıyla ödeyeceksen aramana gerek yok sipariş veriyosunkızlar ggden ovulasyon testi alcam ama hangi numarayı arıcamı bulamadım
daha önce hiç kullanmadım siteyi bilmiyorum
evet gittigidiyordan kredi kartım yokGittigidiyordanmı cnm ? Kkartıyla ödeyeceksen aramana gerek yok sipariş veriyosun
O zaman ürünü sepete ekle ödeme seçeneklerine git kapıda ödemeyi seç o şeklide al cnmevet gittigidiyordan kredi kartım yok
sağol ben oraya hiç tıklmadım her yerde tel no arıyorumO zaman ürünü sepete ekle ödeme seçeneklerine git kapıda ödemeyi seç o şeklide al cnm
Rica ederim labouqık diye bi marka var güzel bende ordan aldımsağol ben oraya hiç tıklmadım her yerde tel no arıyorum
kredi kartıyla ödeme varda kapıda ödeme seçeneğini niye bulamıyorum benRica ederim labouqık diye bi marka var güzel bende ordan aldım
VALLA BENİM testler sanırım bozuk çıktı hiç ikinci çizgiyi görmedim. bazen c çizgisdide görünmüyorRica ederim labouqık diye bi marka var güzel bende ordan aldım
Doktora gittinmi hiç cnm test fln yaptırdınmı ?
Canim ciktimi bugun pozitifİnşallah dediğin gibi olur cnm
kist olunca adet olabildin mi canım sen. nasıl oldu sende. bende akıntıda leke var da adet yok hala. bir de şey soracam. 8inde pozitifi gördüm ovulasyonda işte ama yumurta çatlamamış olabilir mi. o zaman da leke gelmezdi diyorum ama. sabah da belim koptu sanki bir eğildim zor doğruldum geri.
Bugün daha belirgindi cnm ama tam kırmızı değil muhtemelen yarın olacak ben sabah erkenden çalışmalara başlıycamCanim ciktimi bugun pozitif
Problem olmaması çok iyi cnm bi meleğin varmış Allah bağışlasın inşlh gönlüne göre olur ve ikincide en kısa zamanda gelir10 yaşında bir kızım var, geçen yıl 8.haftada kalbi durunca kürtajim var ve genetik kan pıhtılaşma dahil bütün testler yapıldı hicbirsey çıkmadı, 3 ay öncesinde Dr kontrolünden geçtim yumurtam catlamamisti, geçen hafta kan sayımı, şeker, kolesterol, TSH, karaciğer vb bütün test sonuçları normal çıktı sadece demir azıcık düşüktü buarada folik asit kullanıyorum, ateş takibi yapıyorum 37 yaşındayım ve sağlıklı bir hamilelik geçirip bebek yada Bebeklerim olsun coookkkkk istiyorum ikiz olursa bayilirim
Ee belirginlesmeye baslamis canim hadi hayirlisi ☺Bugün daha belirgindi cnm ama tam kırmızı değil muhtemelen yarın olacak ben sabah erkenden çalışmalara başlıycam
Ekim ayi hepimizin uguru olur insallahBu ay ugurlu gelir inşallah, benim yaşımda var canım her ay umut ederek geçiyor ama bu ay içimden bir his olacak diyor Rabbimin izniyle inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Daha öncede yaşamışsan en iyi sen bilirsin cnm inşlh hislerin doğru çıkar test yaparsan paylaş mutlakaKIZLAR İNANMAYACAKSINIZ AMA KARNIMDA SEYRİMELER VAR ADETİME 2 GÜN VAR KIZIMA HAMİLEYKEN 5.AYA KADAR HİÇ BİR ŞEY HİSSETMEMİŞTİM AMA KAYBETTİĞİM BEBEĞİMDE YANİ 2.HAMİLELİĞİMDEDE AYNI ŞEKİLDE ÇOK ERKEN HİSSETTİM VE HİÇ İNANMAZDIM ERKENDEN KIPIRDADI DİYEN KADNLARA DAHA İKİ GÜNÜM VAR AMA HİSSETTİM.
ay inşaallah diyorum hepimiz için bat 3 ekim yarın test yaprsam yazarım mutlakaDaha öncede yaşamışsan en iyi sen bilirsin cnm inşlh hislerin doğru çıkar test yaparsan paylaş mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?