BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

kızlar ggden ovulasyon testi alcam ama hangi numarayı arıcamı bulamadım
daha önce hiç kullanmadım siteyi bilmiyorum

Doktora gittinmi hiç cnm test fln yaptırdınmı ?

10 yaşında bir kızım var, geçen yıl 8.haftada kalbi durunca kürtajim var ve genetik kan pıhtılaşma dahil bütün testler yapıldı hicbirsey çıkmadı, 3 ay öncesinde Dr kontrolünden geçtim yumurtam catlamamisti, geçen hafta kan sayımı, şeker, kolesterol, TSH, karaciğer vb bütün test sonuçları normal çıktı sadece demir azıcık düşüktü buarada folik asit kullanıyorum, ateş takibi yapıyorum 37 yaşındayım ve sağlıklı bir hamilelik geçirip bebek yada Bebeklerim olsun coookkkkk istiyorum ikiz olursa bayilirim

canım benim sat 20 eylüldü 19unda kahverengi az bi leke geldi 20sinde çoğalmaya başladı 21inde de biraz azaldı o gün doktor kontrolüm vardı doktor kist olmuş dedi tek yumurtam vardı zaten adet olarak sayalım dedi ama 1 hafta boyunca adetimi kahverengi gördüm. bi de klomen kullandığım için gebelik belirtileri gibi belirtileri çok yaşadım. göğüslerim felan şişti belimde ağrı mide bulantısı felan. ama hapın yan etkisi olarak çıktı[/QUOTE]

anladım canım. ben normal adet oldum hamile değilim. doktora gittim de kist falan demedi neyse

Problem olmaması çok iyi cnm bi meleğin varmış Allah bağışlasın inşlh gönlüne göre olur ve ikincide en kısa zamanda gelir

KIZLAR İNANMAYACAKSINIZ AMA KARNIMDA SEYRİMELER VAR ADETİME 2 GÜN VAR KIZIMA HAMİLEYKEN 5.AYA KADAR HİÇ BİR ŞEY HİSSETMEMİŞTİM AMA KAYBETTİĞİM BEBEĞİMDE YANİ 2.HAMİLELİĞİMDEDE AYNI ŞEKİLDE ÇOK ERKEN HİSSETTİM VE HİÇ İNANMAZDIM ERKENDEN KIPIRDADI DİYEN KADNLARA DAHA İKİ GÜNÜM VAR AMA HİSSETTİM.

Daha öncede yaşamışsan en iyi sen bilirsin cnm inşlh hislerin doğru çıkar test yaparsan paylaş mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…