Tmm cnm bekliyoruz heyecanlaay inşaallah diyorum hepimiz için bat 3 ekim yarın test yaprsam yazarım mutlaka
Yinede cok belirgin degil cnm sen bugunu degerlendir yarinda test yap..testin kagidinda yazar saatiniKızlar bugünki ovulasyon testim dünokdugund bugün daha belirgin şimdi 24 saate çatlayacak anlamınamı geliyo bu ?
Tmm cnm bugün geç saatlerde değerlendireyim yarında daha koyu çıkarsa yarınıda değerlendireyimYinede cok belirgin degil cnm sen bugunu degerlendir yarinda test yap..testin kagidinda yazar saatini
Bugun sabahi degerlendirsen daha iyi olurdu cnm.cunku yarin daha koyu olacak gibi duruyor.hergun ayni saatte yapiyorsun dwgil mi.bende yarin ilk testi yapcamTmm cnm bugün gkoyaatlerde değerlendireyim yarında daha koyu çıkarsa yarınıda değerlendireyim
Sabah nedense olmuyor yapamıyorum benBugun sabahi degerlendirsen daha iyi olurdu cnm.cunku yarin daha koyu olacak gibi duruyor.hergun ayni saatte yapiyorsun dwgil mi.bende yarin ilk testi yapcam
Ama biliyor musun sabah hamile kalma sansi daha fazlaymis☺insallah daha koyu olmustur.ben sadece yumurtlama gunune bakmak icin test yapcam cnm.bu ay umudum yok diyordum ya icime dogmus demekki..esim sehir disinda yani kacirdik bu ayidaSabah nedense olmuyor yapamıyorum benbugün daha koyu çıkarsa akşam tekrar olur testinde ewet hep ikinci idrarla aynı saatte yapıyorum. Sende başla tabi belli olmuyor bu yumoşların işi
GeCmis olsun cnm.ben tedavi gormedim ama biraz zor bir kist oldugunu biliyrm.doktorda dogru soylemis bu yuzden bebegin olmuyor olabilir.rahim filminden sonra hamile kalma sansi yukseliyirmus insallah her sey yolunda gider[/QUOTE]UOTE="zynpela, post: 37164666, member: 606298"]dün yumurta takibine gittim yumurtalar büyümüşte 3 tanede kist varmış bu zamana kadar görememişlerdi. Doktor kanallarını tıkamış olabilir o yüzden gebelik olmayabilir rahim filmi çekmemiz lazım dedi daha önce çikolota kistinden tedavi göreniniz var mı çocuk sahibi olmak için doktora giderken kist sahibimi oldum hemde 3 tane sağlı sollu
canım adet tarihim yarın ben bugün sabah ve dün gece yaptım çok silik hayalet çizgi çıktı ay inşallah rabbim yüzümüze güler doğrudur bayram sevinci yaşarızTmm cnm bekliyoruz heyecanla
GeCmis olsun cnm.ben tedavi gormedim ama biraz zor b kist oldugunu biliyrm.doktorda dogru soylemis bu yuzden bebegin olmuyor olabilir.rahim filminden sonra hamile kalma sansi yukseliyirmus insallah her sey yolunda gider
Günün geçmeden tam net çıkmaz ztn Cnm silikte olsa doğru oluyor genelde inşlh bayrama girerken ilk müjdeli haberi senden alırızcanım adet tarihim yarın ben bugün sabah ve dün gece yaptım çok silik hayalet çizgi çıktı ay inşallah rabbim yüzümüze güler doğrudur bayram sevinci yaşarız
İNŞALLAH CANIM BEN BAŞLATIRIM DEVAMI GELİR SIRAYLA DÖKÜLÜR HERKES DAHA ÖNCE Kİ GEBELİĞİMDEDE GÜNÜME 1 GÜN KALA YAPMIŞTIM ÇIKMIŞTI,AMA EŞİM İNANMIYOR BU KADAR SİLİK ÇİZGİYLE OLMAZ BENCE DİYOR OVULASYONDA GÖRE GÖRE ÇİZGİLERİ ADAM ŞAŞIRDI ODA HAKLI AMA TECRÜBELİRİME DAYANARAK KESİN HAMİLEYİM DİYORUM İNŞAALLAH SAĞLIKLI OLUR EN BÜYÜK TEMENNİM O DAHA ÖNCE YAŞADIĞIM PROBLEMİ %50 YAŞAMA ŞANSIM VARMIŞ AMA BU DEFA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNANIYORUMGünün geçmeden tam net çıkmaz ztn Cnm silikte olsa doğru oluyor genelde inşlh bayrama girerken ilk müjdeli haberi senden alırız
Gercekten cok ilfinc bende bugun basliyorum doktor kontrolune. Isimiz zorlasti valla. Insallah uzun bi tedadün yumurta takibine gittim yumurtalar büyümüşte 3 tanede kist varmış bu zamana kadar görememişlerdi. Doktor kanallarını tıkamış olabilir o yüzden gebelik olmayabilir rahim filmi çekmemiz lazım dedi daha önce çikolota kistinden tedavi göreniniz var mı çocuk sahibi olmak için doktora giderken kist sahibimi oldum hemde 3 tane sağlı sollu
Kanallari tikasa bayagi agri yapardi heralde canim.ara kanama da yapabiliyor....Daha onceki doktorlar bunu nasil fark etmez yaa.yeni olusmus olmasin kistler...[/QUOTE]inşallah kanalları tıkamamıştır kanalları tıkamadıysa ve hamile kalırsam kistler doğumla gidermiş ve en güzel çözüm bu olur dedi de 1 yılı geçti olmuyor çocuk diğer doktorlar sorun yok diyorlardı iki taraftada kist varmış gören olmadı kısmet vardır bu kadar geç görünmesinde de bir hayır.
sen ne zamandır istiyosun canımGercek
Gercekten cok ilfinc bende bugun basliyorum doktor kontrolune. Isimiz zorlasti valla. Insallah uzun bi teda
13 ay oldu gecen seneden bi kurtaj var bide allah canını sag etsin 5 yasında bi kızım var canım. artık kzıımda istiyor bebegi bizde kısmet bakalım hetyecan sardı bizi bugun doktora gidecem yaasen ne zamandır istiyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?