BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Kanallari tikasa bayagi agri yapardi heralde canim.ara kanama da yapabiliyor....Daha onceki doktorlar bunu nasil fark etmez yaa.yeni olusmus olmasin kistler...

agrım vardı zaten canım kasıklarımın agrısı için 2-3 kere gittim doktora iltihap kurutucu verip verip gönderdiler bu iltihap kurutucular geçirmiyor agrıyı diye tekrar gittim o zamanda kasılma var dediler ultrasonda görülmüyor kistler alttan bakarken tesadüfen gördü son gittiğim doktor.[/QUOTE]
Neye gore iltihap kurutucu veriyor bu doktor ya ne bicim doktorlar var.Allahtan simdi fark eden bir doktor olmus cnm.

Günün geçmeden tam net çıkmaz ztn Cnm silikte olsa doğru oluyor genelde inşlh bayrama girerken ilk müjdeli haberi senden alırız
13 ay oldu gecen seneden bi kurtaj var bide allah canını sag etsin 5 yasında bi kızım var canım. artık kzıımda istiyor bebegi bizde kısmet bakalım hetyecan sardı bizi bugun doktora gidecem yaa

Allah gönlüne göre versin canım, kızınıda sana bağışlasın uzun ömürler versin rabbim sen yine anneliği tatmışsın darısı bize inşallah

Neye gore iltihap kurutucu veriyor bu doktor ya ne bicim doktorlar var.Allahtan simdi fark eden bir doktor olmus cnm.[/QUOTE]
öyle canım işte kafalarına göre teşhis koyuyorlar ilaç çare etmeyince de yeni hastalık uyduruyorlar kasılmadan agrır deyip göndermişlerdi ve bende artık ikna olmuştum

Neye gore iltihap kurutucu veriyor bu doktor ya ne bicim doktorlar var.Allahtan simdi fark eden bir doktor olmus cnm.
öyle canım işte kafalarına göre teşhis koyuyorlar ilaç çare etmeyince de yeni hastalık uyduruyorlar kasılmadan agrır deyip göndermişlerdi ve bende artık ikna olmuştum[/QUOTE]
Bende boyle bir doktora denk gelmistim gozuyle teshis koydu ultrasonla destekledi ben hormon testi isteyince testten sonra birseyin yok dedi.ben daha bebek dusunmezken hemen bebek yap bebegin olmayabilir demisti.yumurta takibini de onerdi ben kabul etmedim...yumurta takibi kac gun suruyor hergun gidiyor musun

13 ay oldu gecen seneden bi kurtaj var bide allah canını sag etsin 5 yasında bi kızım var canım. artık kzıımda istiyor bebegi bizde kısmet bakalım hetyecan sardı bizi bugun doktora gidecem yaa
kızına ne kadar zamanda hamile kalmıştın

öyle canım işte kafalarına göre teşhis koyuyorlar ilaç çare etmeyince de yeni hastalık uyduruyorlar kasılmadan agrır deyip göndermişlerdi ve bende artık ikna olmuştum
Bende boyle bir doktora denk gelmistim gozuyle teshis koydu ultrasonla destekledi ben hormon testi isteyince testten sonra birseyin yok dedi.ben daha bebek dusunmezken hemen bebek yap bebegin olmayabilir demisti.yumurta takibini de onerdi ben kabul etmedim...yumurta takibi kac gun suruyor hergun gidiyor musun[/QUOTE]

hayır canım her gün değil ilk gittiğinde ultrasonda bakıyor kan tahlili falan sonra ilaç veriyor serephone diye bi yumurta güçlendirici sanırım ilaç bittikten bi kaç gün sonra çağırıyor alttan yumurtalara bakıo yumurtaların durumuna görede igne veriyor. yani iki kere gidiyorsun

Allah gönlüne göre versin canım, kızınıda sana bağışlasın uzun ömürler versin rabbim sen yine anneliği tatmışsın darısı bize inşallah
Camim yeni viktim doktordan hemen yaziyorum rahim filmi istesi benden ama once esimden sperm testi istesi esim kizdi ama ne yapacak el mahkum.eger esimin spermde problem yoksa bende baska bi tedavi uygulayacakmis

hayır canım her gün değil ilk gittiğinde ultrasonda bakıyor kan tahlili falan sonra ilaç veriyor serephone diye bi yumurta güçlendirici sanırım ilaç bittikten bi kaç gün sonra çağırıyor alttan yumurtalara bakıo yumurtaların durumuna görede igne veriyor. yani iki kere gidiyorsun[/QUOTE]
Ben boyle oldugunu bilmiyordum canim acaba herkese mi aynini yapiyorlar...igne catlatma ignesi yumurta yeteri kadar buyudugunde catlatiyorlar..peki senin ozel bir djrumun mu var ilac kullandin yani kan tahlili nasil cikti

Camim yeni viktim doktordan hemen yaziyorum rahim filmi istesi benden ama once esimden sperm testi istesi esim kizdi ama ne yapacak el mahkum.eger esimin spermde problem yoksa bende baska bi tedavi uygulayacakmis
Esin neden bu kadar anlayissiz canim.sperm testi yaptirinca noluyor yani biz kactane test yaptiriyoruz kontrolden geciyoruz canimiz yaniyor bizimki can degil mi...erkeklik meselesine ceviriyorlar ya bunu birde...rahim filmin insalah iyi cikar.insalah esinin testide iyi cikar

Canim cokvtesekkur esrim.ever erkeklere hersey xok kolay bugun 2 kere muayene olsum ne kadar acidigini anlatamam.ama erkege gore sen yaptir diyiveriyor. Artik sorun nwyse ciksinda caresine bakalim diyorum.ama esim bu teste aicak bakmiyor zorla gonderecem bakalim

O kontroller insanin psikolojisini bozuyor kolay mi canim.empati yapmali erkeklerde.esin bebek istemiyor mu.kontrole gitmezse biraz yuklen esine zorlada olsa gitsin

Kızlar buda bugünkü çatlamamış daha dimi sanırım gün bugün

Eklentiler

• IMG_20141002_183410-1.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 64
Banada öyle geldi cnm saat 16:00 gibi yaptım ne kadar sürem var sence
6 saat ile 24 saat arasi vaktin var cnm.bu aksami degerlendir mutlaka ama yarinda yap test bakalim siliklesmeye baslayacak mi ya da daha mi koyu olcak

6 saat ile 24 saat arasi vaktin var cnm.bu aksami degerlendir mutlaka ama yarinda yap test bakalim siliklesmeye baslayacak mi ya da daha mi koyu olcak
bugünü değerlendirecem yarın aynı çıkarsa yarında yapayım yoğunum bu ara sen ne yaptın cnm bugün başlıyodun sanırım

bugünü değerlendirecem yarın aynı çıkarsa yarında yapayım yoğunum bu ara sen ne yaptın cnm bugün başlıyodun sanırım
Yaptim test cnm ama foto nasil koyuliyor bilmiyrm.gecen yazmistim esim sehir disinda diee.bu ayda gecti bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…