ee tamam yetişir bence eşin kaçırmazsın inşlh ya umutsuzluğa kapılma benceSuan telefondan giriyrm pc den girince bi deneyeyim canim..esim yarin aksama yada ikindine gelecek
Herhalde istemiyor az once vok buyuk kavga ettik gitmiyorum teste diye sanki benim ivin gidiyor. Ben bugun 2 kere alttan muayene oldum o gitmiyorum diyo. Bunun sonunda zanneserim ya bebek yapmaktan vaGecedxez yada bosanmaya kadar gisecwk bu is cokkkkkkk sinirliyim kizlarbyardim edinn ne okurO kontroller insanin psikolojisini bozuyor kolay mi canim.empati yapmali erkeklerde.esin bebek istemiyor mu.kontrole gitmezse biraz yuklen esine zorlada olsa gitsin
ben her türlü kendimi kötüye alıştırdım cnm :)ee tamam yetişir bence eşin kaçırmazsın inşlh ya umutsuzluğa kapılma bence
yaptırmıyorsa yapcak bişi yok cnm ya zamanla ikna olcak..öyle sende boşanma felan deme hemen seni de anlıyorum kolay değil ama sabredicez napalım..sen kendi kontrollerini yaptır zamana bırak bırazHerhalde istemiyor az once vok buyuk kavga ettik gitmiyorum teste diye sanki benim ivin gidiyor. Ben bugun 2 kere alttan muayene oldum o gitmiyorum diyo. Bunun sonunda zanneserim ya bebek yapmaktan vaGecedxez yada bosanmaya kadar gisecwk bu is cokkkkkkk sinirliyim kizlarbyardim edinn ne okur
Zamana birak derken zaten canim yas olmus 32 daha ne kadar bu adamin keeyfini beklersek oooo herhalde jubile olarak 49 da dogururum bitane hehehyaptırmıyorsa yapcak bişi yok cnm ya zamanla ikna olcak..öyle sende boşanma felan deme hemen seni de anlıyorum kolay değil ama sabredicez napalım..sen kendi kontrollerini yaptır zamana bırak bıraz
O kadar da degil cnm bir kac ay belki en azindan senin kontroller tamamlanana kadar...esine de surat yap konusma biraz yada nasil ikna oluyorsa oyle davranZamana birak derken zaten canim yas olmus 32 daha ne kadar bu adamin keeyfini beklersek oooo herhalde jubile olarak 49 da dogururum bitane heheh
biraz kırp cnm fotoyu öyle kabul ederben her türlü kendimi kötüye alıştırdım cnm :)
fotoğraf yüklenmiyor dosya boyutu ile yüklenemedi dıyr
Hadi ya onu hic denemedim pc kapattim artik cnm ☺biraz kırp cnm fotoyu öyle kabul eder
neyse cnm yarın tekrar yap onu koy bakalım varmı bi gelişmeHadi ya onu hic denemedim pc kapattim artik cnm ☺
Tamam canim ☺neyse cnm yarın tekrar yap onu koy bakalım varmı bi gelişme
Ben boyle oldugunu bilmiyordum canim acaba herkese mi aynini yapiyorlar...igne catlatma ignesi yumurta yeteri kadar buyudugunde catlatiyorlar..peki senin ozel bir djrumun mu var ilac kullandin yani kan tahlili nasil cikti[/QUOTE]hayır canım her gün değil ilk gittiğinde ultrasonda bakıyor kan tahlili falan sonra ilaç veriyor serephone diye bi yumurta güçlendirici sanırım ilaç bittikten bi kaç gün sonra çağırıyor alttan yumurtalara bakıo yumurtaların durumuna görede igne veriyor. yani iki kere gidiyorsun
Ben boyle oldugunnasmiyordum canim acaba herkese mi aynini yapiyorlar...igne catlatma ignesi yumurta yeteri kadar buyudugunde catlatiyorlar..peki senin ozel bir djrumun mu var ilac kullandin yani kan tahlili nasil cikti
Ben normalde bu saatlerdenuyirsum uyku bile tutmadi.esim inatcidir ben istedigim kadar konusmayim onun umrunda olmaz takiii kendi isteyenw kadarO kadar da degil cnm bir kac ay belki en azindan senin kontroller tamamlanana kadar...esine de surat yap konusma biraz yada nasil ikna oluyorsa oyle davran
Ne inatcilikmis ama Allah yardimcin olsun cnmBen normalde bu saatlerdenuyirsum uyku bile tutmadi.esim inatcidir ben istedigim kadar konusmayim onun umrunda olmaz takiii kendi isteyenw kadar
benim eşim ilk kendi gitmişti benden önce doktora eşinin bu şekilde davranması çok tuhaf neden gitmek istemediğini söylemiyomu. o gitmiyosa sende gitme doktora sende meraklısın değilsin sonuçta doktora alttan muayene olmayaHerhalde istemiyor az once vok buyuk kavga ettik gitmiyorum teste diye sanki benim ivin gidiyor. Ben bugun 2 kere alttan muayene oldum o gitmiyorum diyo. Bunun sonunda zanneserim ya bebek yapmaktan vaGecedxez yada bosanmaya kadar gisecwk bu is cokkkkkkk sinirliyim kizlarbyardim edinn ne okur
Evet haklisin canim iyice konusup kapatalim mevUyu yada tedaviye baalayalim ben tek baaina coxuk istemiyorsumbenim eşim ilk kendi gitmişti benden önce doktora eşinin bu şekilde davranması çok tuhaf neden gitmek istemediğini söylemiyomu. o gitmiyosa sende gitme doktora sende meraklısın değilsin sonuçta doktora alttan muayene olmaya
bu sebepten boşanılmazki bi tane çocuğunuz var Allah ona sağlık versin eşin istemiyosa kapatın çocuk konusunu
bu dün aksam 5 et ki test cnmneyse cnm yarın tekrar yap onu koy bakalım varmı bi gelişme
bu da bugün sabah 11 de ki .....gördün mü cnm umutsuzlukla ilgisi yok bunun testler ortadaee tamam yetişir bence eşin kaçırmazsın inşlh ya umutsuzluğa kapılma bence
Evet dün tam günüymüş ama bi sitede okumuştum test silikleştikten 2 gün sonra ilişki olmuş ve hamile kalmış yanı koyu olduğunda yumurtluyosun ama 2 güne çatlıyo eşin bugün gelecekti sanırım sakın boş geçme bugünübu da bugün sabah 11 de ki .....gördün mü cnm umutsuzlukla ilgisi yok bunun testler ortadaekim de gu zden yana değilmiş ne varsa kasım da var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?