BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

O kontroller insanin psikolojisini bozuyor kolay mi canim.empati yapmali erkeklerde.esin bebek istemiyor mu.kontrole gitmezse biraz yuklen esine zorlada olsa gitsin
Herhalde istemiyor az once vok buyuk kavga ettik gitmiyorum teste diye sanki benim ivin gidiyor. Ben bugun 2 kere alttan muayene oldum o gitmiyorum diyo. Bunun sonunda zanneserim ya bebek yapmaktan vaGecedxez yada bosanmaya kadar gisecwk bu is cokkkkkkk sinirliyim kizlarbyardim edinn ne okur

yaptırmıyorsa yapcak bişi yok cnm ya zamanla ikna olcak..öyle sende boşanma felan deme hemen seni de anlıyorum kolay değil ama sabredicez napalım..sen kendi kontrollerini yaptır zamana bırak bıraz

yaptırmıyorsa yapcak bişi yok cnm ya zamanla ikna olcak..öyle sende boşanma felan deme hemen seni de anlıyorum kolay değil ama sabredicez napalım..sen kendi kontrollerini yaptır zamana bırak bıraz
Zamana birak derken zaten canim yas olmus 32 daha ne kadar bu adamin keeyfini beklersek oooo herhalde jubile olarak 49 da dogururum bitane heheh

Zamana birak derken zaten canim yas olmus 32 daha ne kadar bu adamin keeyfini beklersek oooo herhalde jubile olarak 49 da dogururum bitane heheh
O kadar da degil cnm bir kac ay belki en azindan senin kontroller tamamlanana kadar...esine de surat yap konusma biraz yada nasil ikna oluyorsa oyle davran

Ben boyle oldugunu bilmiyordum canim acaba herkese mi aynini yapiyorlar...igne catlatma ignesi yumurta yeteri kadar buyudugunde catlatiyorlar..peki senin ozel bir djrumun mu var ilac kullandin yani kan tahlili nasil cikti[/QUOTE]

yok canım kisleri görmeden başlamıştı doktor uzun süre yani bir yılı aşkın süredir gebelik isteyip olmayanlara uyguluyorlar bu yumurta takibi tedavisini. genelde aynı fakat bazıları iğne yapmıo başka bi ilaç daha verio iğne yerine

Ben boyle oldugunnasmiyordum canim acaba herkese mi aynini yapiyorlar...igne catlatma ignesi yumurta yeteri kadar buyudugunde catlatiyorlar..peki senin ozel bir djrumun mu var ilac kullandin yani kan tahlili nasil cikti

yok canım kisleri görmeden başlamıştı doktor uzun süre yani bir yılı aşkın süredir gebelik isteyip olmayanlara uyguluyorlar bu yumurta takibi tedavisini. genelde aynı fakat bazıları iğne yapmıo başka bi ilaç daha verio iğne yerine[/QUOTE]
Yumurtlama ilaci veriyor cnm.bende merak ediyordum yumurta takibi nassil oluyor diye....insallah sonucunu alirdin cnm.belki bende gelecek ay baslarim yumurta takibine

O kadar da degil cnm bir kac ay belki en azindan senin kontroller tamamlanana kadar...esine de surat yap konusma biraz yada nasil ikna oluyorsa oyle davran
Ben normalde bu saatlerdenuyirsum uyku bile tutmadi.esim inatcidir ben istedigim kadar konusmayim onun umrunda olmaz takiii kendi isteyenw kadar

benim eşim ilk kendi gitmişti benden önce doktora eşinin bu şekilde davranması çok tuhaf neden gitmek istemediğini söylemiyomu. o gitmiyosa sende gitme doktora sende meraklısın değilsin sonuçta doktora alttan muayene olmaya
bu sebepten boşanılmazki bi tane çocuğunuz var Allah ona sağlık versin eşin istemiyosa kapatın çocuk konusunu

Evet haklisin canim iyice konusup kapatalim mevUyu yada tedaviye baalayalim ben tek baaina coxuk istemiyorsum
Dur bakalim bugun yarin acilir konsulur mevzu.

ee tamam yetişir bence eşin kaçırmazsın inşlh ya umutsuzluğa kapılma bence
bu da bugün sabah 11 de ki .....gördün mü cnm umutsuzlukla ilgisi yok bunun testler ortada ekim de bizden yana değilmiş ne varsa kasım da var zaten

Eklentiler

• ekle 2.webp
    272,4 KB · Görüntüleme: 70
bu da bugün sabah 11 de ki .....gördün mü cnm umutsuzlukla ilgisi yok bunun testler ortada ekim de gu zden yana değilmiş ne varsa kasım da var zaten
Evet dün tam günüymüş ama bi sitede okumuştum test silikleştikten 2 gün sonra ilişki olmuş ve hamile kalmış yanı koyu olduğunda yumurtluyosun ama 2 güne çatlıyo eşin bugün gelecekti sanırım sakın boş geçme bugünü

Kizlar bende carsamba catlatma ignesi oldum. dun gecedn beri inanilmaz agrim var. sanirim catliyorum :) mesala simdi catlasam aksama kadar mi olabilir hamilelik ben tam anlamiom bu isi yardim edin bana :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…