BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Benim yine de bu aydan bir beklentim yok cnm.bence dun oldu catlama.cunku cok agrim vardi bugun hic yokk...su da var ki olacak olduktan sonra evet iki gun sonra da olurr..ama su yumurtlama ile catlama ayni sey cnm.yumurta olustugun da catliyor yani arada 1 gun fark olmuyr

Kizlar bende carsamba catlatma ignesi oldum. dun gecedn beri inanilmaz agrim var. sanirim catliyorum :) mesala simdi catlasam aksama kadar mi olabilir hamilelik ben tam anlamiom bu isi yardim edin bana :'(
Yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yasiyor cnm ama oda kisiden kisiye degisir yani herkeste 24 saat yasamaz....yani 24 saat gecmeden iliski olmali

Aynen öyle olacağı varsa oluyor Cnm peki benim dün çok koyuydu ya bugün silikleşmiş dünmü çatladım ve dün geç saatte oldu ilişki yetiştimmin acaba

Yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yasiyor cnm ama oda kisiden kisiye degisir yani herkeste 24 saat yasamaz....yani 24 saat gecmeden iliski olmali

Tesekkurler cnm. dun oldu iliski. dr 4 gun dedi bakalim hayirlisiyla bu ay olur ya

Aynen öyle olacağı varsa oluyor Cnm peki benim dün çok koyuydu ya bugün silikleşmiş dünmü çatladım ve dün geç saatte oldu ilişki yetiştimmin acaba
Sen tam zamani yakaladin cnm.koyu cizgiyi gordukten sonra 24 saat icinde iliski olmali...ya benim bugun nerdeyse cizgi hic cikmadi seninde mi oyle oldu

[QUOTE="GCA, post: 37182835, member: 42653gu]Tesekkurler cnm. dun oldu iliski. dr 4 gun dedi bakalim hayirlisiyla bu ay olur ya[/QUOTE]
Evet cnm hayislisi artik.bizim yumjrtlama gunleri ayni olmus bat ne zaman

Sen tam zamani yakaladin cnm.koyu cizgiyi gordukten sonra 24 saat icinde iliski olmali...ya benim bugun nerdeyse cizgi hic cikmadi seninde mi oyle oldu
İnşlh dediğin gibidir ya. Yok Cnm bak bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20141003_153237.webp
    123,1 KB · Görüntüleme: 34
Benim yumurtlama normalde pazar günüydü ama bugün kasıklarıma hafif bi ağrı girdi hemen arkasına akıntım oldy ama fazla değil galiba bu ay 2gün erken yumurtladım zaten dün ilişkiye girmiştik bugünde böyle olunca eşimi aradı çabuk eve gelmen gerek diye bugünü de değerlendirdik ama yinede bi kaç gün daha çalışma yapacaz inşallah bu ay olur

Ovulasyon testi kullansana cnm emin olursun.arada oyle agrilar olur.dedigin gibi sen pazar gununu de degerlendir

Ovulasyon testi kullansana cnm emin olursun.arada oyle agrilar olur.dedigin gibi sen pazar gununu de degerlendir

dün eczaneye gittim alacaktım da yokmuş adam daha onun ne olduğunu bilmiyo gebelik testi var ondan yok dedi evet yinede işimi sağlama almam lazım yarın ve pazarı da değerlendirecez pazartesi salı çarşamba allah ne verdiyse boş geçirmicem bu ay taaki adet günü gelene kadar kısmette varsa olur yoksa Allah büyük..

O nasil eczaneymis oyle gun asiri yapmiyormusun cnm hergun fazla degil mi...

Bi gün arayla yapıyoz bugünde böyle olunca yine yapmak zorunda kaldık :):) ya sanki gün aşırı falan yapınca sanki tutmaz hepsi çıkar içimden gibi hissediyorum:)
Yok cnm neden tutmasin.doktorlar gun asiri diyor.her gun olunca spermler kaliteli olmuyor o zamanda yumurtaya ulasamadan oluyorlar en azindan iki gecenin sabahin da yap

Benim esim erkek istiyor.bende sirf sen erkek istiyorsun diye kiz olacak diyrm ☺

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah tek isteğim hayırlı sağlıklı bi kızım olsun ben hep ilk çocuğumun kız olmasını diliyorum allahtan inşallah bana da nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…