Benim yine de bu aydan bir beklentim yok cnm.bence dun oldu catlama.cunku cok agrim vardi bugun hic yokk...su da var ki olacak olduktan sonra evet iki gun sonra da olurr..ama su yumurtlama ile catlama ayni sey cnm.yumurta olustugun da catliyor yani arada 1 gun fark olmuyrEvet dün tam günüymüş ama bi sitede okumuştum test silikleştikten 2 gün sonra ilişki olmuş ve hamile kalmış yanı koyu olduğunda yumurtluyosun ama 2 güne çatlı n bugün gelecekti sanırım sakın boş geçme bugünü
Yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yasiyor cnm ama oda kisiden kisiye degisir yani herkeste 24 saat yasamaz....yani 24 saat gecmeden iliski olmaliKizlar bende carsamba catlatma ignesi oldum. dun gecedn beri inanilmaz agrim var. sanirim catliyorum :) mesala simdi catlasam aksama kadar mi olabilir hamilelik ben tam anlamiom bu isi yardim edin bana :'(
Aynen öyle olacağı varsa oluyor Cnm peki benim dün çok koyuydu ya bugün silikleşmiş dünmü çatladım ve dün geç saatte oldu ilişki yetiştimmin acabaBenim yine de bu aydan bir beklentim yok cnm.bence dun oldu catlama.cunku cok agrim vardi bugun hic yokk...su da var ki olacak olduktan sonra evet iki gun sonra da olurr..ama su yumurtlama ile catlama ayni sey cnm.yumurta olustugun da catliyor yani arada 1 gun fark olmuyr
Yumurta catladiktan sonra en fazla 24 saat yasiyor cnm ama oda kisiden kisiye degisir yani herkeste 24 saat yasamaz....yani 24 saat gecmeden iliski olmali
Sen tam zamani yakaladin cnm.koyu cizgiyi gordukten sonra 24 saat icinde iliski olmali...ya benim bugun nerdeyse cizgi hic cikmadi seninde mi oyle olduAynen öyle olacağı varsa oluyor Cnm peki benim dün çok koyuydu ya bugün silikleşmiş dünmü çatladım ve dün geç saatte oldu ilişki yetiştimmin acaba
İnşlh dediğin gibidir ya. Yok Cnm bak bu şekildeSen tam zamani yakaladin cnm.koyu cizgiyi gordukten sonra 24 saat icinde iliski olmali...ya benim bugun nerdeyse cizgi hic cikmadi seninde mi oyle oldu
Senin yine biraz silik benim tamamen kayboldu ☺sen zamanin da yaptin gerisini Allaha birak artik cnmİnşlh dediğin gibidir ya. Yok Cnm bak bu şekilde
Ovulasyon testi kullansana cnm emin olursun.arada oyle agrilar olur.dedigin gibi sen pazar gununu de degerlendirBenim yumurtlama normalde pazar günüydü ama bugün kasıklarıma hafif bi ağrı girdi hemen arkasına akıntım oldy ama fazla değil galiba bu ay 2gün erken yumurtladım zaten dün ilişkiye girmiştik bugünde böyle olunca eşimi aradı çabuk eve gelmen gerek diye bugünü de değerlendirdik ama yinede bi kaç gün daha çalışma yapacaz inşallah bu ay olur
Ovulasyon testi kullansana cnm emin olursun.arada oyle agrilar olur.dedigin gibi sen pazar gununu de degerlendir
O nasil eczaneymis oyledün eczaneye gittim alacaktım da yokmuş adam daha onun ne olduğunu bilmiyo gebelik testi var ondan yok dedi evet yinede işimi sağlama almam lazım yarın ve pazarı da değerlendirecez pazartesi salı çarşamba allah ne verdiyse boş geçirmicem bu ay taaki adet günü gelene kadar kısmette varsa olur yoksa Allah büyük..
hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim isteyen herkese nasip etsinSenin yine biraz silik benim tamamen kayboldu ☺sen zamanin da yaptin gerisini Allaha birak artik cnm
Amin canimhayırlısı olsun hepimiz için Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ayyy çok tatlılar inşallahhhh cnmAmin canimbir sana bir bana kiz cocuk olsun bu smeleyler
O nasil eczaneymis oylegun asiri yapmiyormusun cnm hergun fazla degil mi...
Amin canimbir sana bir bana kiz cocuk olsun bu smeleyler
Yok cnm neden tutmasin.doktorlar gun asiri diyor.her gun olunca spermler kaliteli olmuyor o zamanda yumurtaya ulasamadan oluyorlar en azindan iki gecenin sabahin da yapBi gün arayla yapıyoz bugünde böyle olunca yine yapmak zorunda kaldık :):) ya sanki gün aşırı falan yapınca sanki tutmaz hepsi çıkar içimden gibi hissediyorum:)
Benim esim erkek istiyor.bende sirf sen erkek istiyorsun diye kiz olacak diyrm ☺Ben de kızola tiyoruuuuummmm yaa inşallah kızım olur
Benim esim erkek istiyor.bende sirf sen erkek istiyorsun diye kiz olacak diyrm ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?