BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Gunaydin kizlar dr bana catlatma ignesi verdi ve 4 gun ustuste dedi. bende sizin gibi gun asiri diyordum ama dr diyince yapcak bisey yok. esime muz.bal.ceviz.keciboynu pekmezi yediriyorum :)

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah tek isteğim hayırlı sağlıklı bi kızım olsun ben hep ilk çocuğumun kız olmasını diliyorum allahtan inşallah bana da nasip olur
BEnim icin kiz erkek fark etmez saglikli hayirli bir evlat olsun da.Allah herkesin gonlune gore versin insallah

Gunaydin kizlar dr bana catlatma ignesi verdi ve 4 gun ustuste dedi. bende sizin gibi gun asiri diyordum ama dr diyince yapcak bisey yok. esime muz.bal.ceviz.keciboynu pekmezi yediriyorum :)
Vanim bayraminiz mubarek olsun.sen ne zamandan beri bebek planliyorsun

Vanim bayraminiz mubarek olsun.sen ne zamandan beri bebek planliyorsun

Tesekkurler cnm seninde kutlu olsun. bizim 1 yila yaklasti arada hemoroid ameliyati oldum 3_4 ay ara verdik. Dr yumurtaliklari uyaralim diye verdi ilac. sen ne zamandan beri dusunusun

Tesekkurler cnm seninde kutlu olsun. bizim 1 yila yaklasti arada hemoroid ameliyati oldum 3_4 ay ara verdik. Dr yumurtaliklari uyaralim diye verdi ilac. sen ne zamandan beri dusunusun
Canim ben gecen sene eylulde kurtaj olmak zorunda kaldim. Ocak ayindan beride dusunuyoruz fakat olmadi. Doktor once esimden sperrm testi istesi iki kere hamile kalabilmissin diye.esim seker hastasi insulun kullaniyor ondan istedi sanirim testi.eger esimde proble m yoksa benden rahim filmi isteyecegini soledi.bayramdan sonra yapaxak.bu arasa gunum bugun ama adet olmadim ama persembe gunu ultrasona gordim sen gebesin demediler sanirim yarin olur

Cok gecmis olsun canim. bi daha yasatmasin Allah. İnsallah gerek kalmadan filme hamile kalirsin.bizim dr esimin yeme icmesine cok dikkat edilecek dedi. sigara fln kesinlikle yok dedi. bu arada eger hamileysen bile ultrasonda bu kadaer cabuk gorunmezdi zaten. hayirlisi olsun canim bayram mujdesi alirsin ins

Insallah bitanem daha hastalanmadim ama kizimin arefe gunu eli kesildi rontgen odasina girdim.simdi de diyorumki insallah bu ay adet olurum.riski yok ben girmesikten sonra ama olaun.

Insallah bitanem daha hastalanmadim ama kizimin arefe gunu eli kesildi rontgen odasina girdim.simdi de diyorumki insallah bu ay adet olurum.riski yok ben girmesikten sonra ama olaun.
Kan twstinde zaten hamile olmadigin cikmadi mi cnm...kac gun gecti adetin.benin bu ay iki gun gec geldi mesela.olur arada gecikme

Herkese iyi bayramlar benim aklıma takılan bişe var da kızlar dün ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim belimin altına yastık koydum ve 1saat kadar öyle yattım sonra kalktığımda bi akıntı geldi tuhaf bi akıntı acaba spermler geri mi çıktı dedim ama değildi başka bi akıntı eminim yani ne olabilir yumurtladım mı o an acaba

Ya sperm ya da yumurta catlamasi dedigin gibi cnm

Merhaba hanımlar,
Beni de alır mısınız aranıza?
Uzun zamandır bekliyorum ama gelmiyor bebisim. Uzun bir süreç de beni bekliyor. Yalnız beklemek zor.. Benim durumumda olan başka kimse var mı diye yeni topik actim ama kimse yok galiba

Gel biz seni dinleriz derseniz cok kafanizi sisirebilirim

Hayirli bayramlar kizlar. Benim de 22 ekim bat. Bu sabah catlama ignesi oldum yarin aksam iliski olcak. Doktor 16sinda kan testi yaptir kanda cikar dedi. Beni de eklermisiniz listeye rica etsem

Cnm sen ne zaman vuruldun igneni ben bu sabah vuruldum. Seninle ayniyiz sanirim

Canim oncelikle cok gecmis olsun..kizin iyidir simdi ins. herseyin hayirlisi olsun. bisey varsada Allah korur ins

Canim oncelikle cok gecmis olsun..kizin iyidir simdi ins. herseyin hayirlisi olsun. bisey varsada Allah korur ins
Kizlar sun itibariyle adet olsum hasi gecmia olsun ama ben biliyordum zaten 1 gun gecikmeli oldu.yeni batimida belirteyim ekim30 olur galiba

Hosgeldin cnm.ne zamandir bebegin olmuyor.bir sorun felan mi var

dignesinde: 37200490 .!.:
Hayirli bayramlar kizlar. Benim de 22 ekim bat. Bu sabah catlama ignesi oldum yarin aksam iliski olcak. Doktor 16sinda kan testi yaptir kanda cikar dedi. Beni de eklermisiniz listeye rica etsem
Catlatma ignesinden 48 saat sonra mi iliski oluyor cnm...yumurta takibi mi yaptirdin

Hosgeldin cnm.ne zamandir bebegin olmuyor.bir sorun felan mi var

Hosbulduk ayşe, 3 yil oldu evleneli, 1-2 ay korunduk, 32 yasindayim. 3 yildir hamile kalamadim. İlk bir birbucuk yıl umursamadık. Gecen yil doktora gittik rahim filmi, hormon
tahlilleri, spermiyogram yapildi. Dr
Yaslarimizdan dolayı herhalde beklemek istemiyorsanız asilama yapalim dedi. Hicbiraciklama yapmadan asilama yapmaya hevesli
olunca tatmin olmadik ve bir daha gitmedik o hastaneye ve doktora.

Hidrosefali hastasiyim ben. Beyin omurilik sivisi tam tahliye olmadigindan dolayi şant denilen bir
mekanizma ile fazla sivi karin
boşluğuna bosaltiliyor. Tam başka
Dr.a gidelim derken arastirirken
benim santin hortumu koptu ve acil
ameliyat oldum mart ayinda.
Ameliyat olunca da Dr. Takip isleri kaldi yine.

Geçtiğimiz pazartesi gittim bir arkadasimin tavsiye ettiği yeni doktoruma. Muayenede Dr. Öncelikle şantım olmasini çok onemsedi. Karin boşluğunda sivi fazlasi olduğu için yumurtanın yuzdugunu spermle bulusamadigini bu nedenle de dollenemedigini söyledi. İkimizde de bu kadar zaman içinde çocuk sahibi olmaya engel başka bir durum yokmuş.

Bunca zaman kaç kez Dr.a gittim. Hepsi sivi fazla diyordu. Ben de olur tabi şant oraya bosaltiyor diyordum ama kimse bana gebeliğe engel olur dememisti. Sasirdim ve söyledim Dr.a. doktor da yasamam için santin şart olduğunu, ona rağmen ne yapabilecegimizi düşünmemiz gerektiğini söyledi. Sonuç olarak reglin 3. Günü takibe başlayacak. Normal yumurta takibi ile izleyecek yumurtanın hareketini. Olmazsa asilama. O da olmuyorsa bebegin gelişmesine engel bir durum yok, tüp bebek ile disardadollenip yerleştirilirse sıkıntıolmaz dedi.

Ne oluyorsa benim kafamdan oluyormuş.. Yapacak birsey yok..

Bir de uzun zamandır mantar sorunum vardi. Onun için de bir hap, bir fitil bir de krem verdi. Fitili kullandigimin ertesi günü arife günüydü kanamam oldu. Panik yaptım erken regl oldum diye. 3. Gün bayrama geliyor ne yapicam dedim. Dr.la görüştüm hemen. Fitilin lekelenme yapabileceğini söyledi. 3 gündür çok hafif lekelenme durumu devam ediyor.

Bat hesaba gore 8 ekim. Bakalim ne zaman gelirse 3. Günü asıl serüven başlayacak.

Gecmis olsun cnm.sen rahatsizligini ogrendikten sonra ameliyat olarak sant taktirdin sonrada sant koptu yeni sant takildi degil mi.ama anlamadigim konu doktor sana yumurta sivida yuzerek spermle bulusmjyor demis bunun ilgisini anlamadim ben...senin fazla sivin karin bosluguna dokuluyor rahmine degil ki...birde yumurta hic bir zaman o sivida yuzmez ki.yumurta olustuktan sonra fallop tupunde dollenme yi bekler yani hicbir zaman oyle basi bos yuzmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…