BEnim icin kiz erkek fark etmez saglikli hayirli bir evlat olsun da.Allah herkesin gonlune gore versin insallahAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah tek isteğim hayırlı sağlıklı bi kızım olsun ben hep ilk çocuğumun kız olmasını diliyorum allahtan inşallah bana da nasip olur
Vanim bayraminiz mubarek olsun.sen ne zamandan beri bebek planliyorsunGunaydin kizlar dr bana catlatma ignesi verdi ve 4 gun ustuste dedi. bende sizin gibi gun asiri diyordum ama dr diyince yapcak bisey yok. esime muz.bal.ceviz.keciboynu pekmezi yediriyorum :)
Vanim bayraminiz mubarek olsun.sen ne zamandan beri bebek planliyorsun
Canim ben gecen sene eylulde kurtaj olmak zorunda kaldim. Ocak ayindan beride dusunuyoruz fakat olmadi. Doktor once esimden sperrm testi istesi iki kere hamile kalabilmissin diye.esim seker hastasi insulun kullaniyor ondan istedi sanirim testi.eger esimde proble m yoksa benden rahim filmi isteyecegini soledi.bayramdan sonra yapaxak.bu arasa gunum bugun ama adet olmadim ama persembe gunu ultrasona gordim sen gebesin demediler sanirim yarin olurTesekkurler cnm seninde kutlu olsun. bizim 1 yila yaklasti arada hemoroid ameliyati oldum 3_4 ay ara verdik. Dr yumurtaliklari uyaralim diye verdi ilac. sen ne zamandan beri dusunusun
Canim ben gecen sene eylulde kurtaj olmak zorunda kaldim. Ocak ayindan beride dusunuyoruz fakat olmadi. Doktor once esimden sperrm testi istesi iki kere hamile kalabilmissin diye.esim seker hastasi insulun kullaniyor ondan istedi sanirim testi.eger esimde proble m yoksa benden rahim filmi isteyecegini soledi.bayramdan sonra yapaxak.bu arasa gunum bugun ama adet olmadim ama persembe gunu ultrasona gordim sen gebesin demediler sanirim yarin olur
Kan twstinde zaten hamile olmadigin cikmadi mi cnm...kac gun gecti adetin.benin bu ay iki gun gec geldi mesela.olur arada gecikmeInsallah bitanem daha hastalanmadim ama kizimin arefe gunu eli kesildi rontgen odasina girdim.simdi de diyorumki insallah bu ay adet olurum.riski yok ben girmesikten sonra ama olaun.
Ya sperm ya da yumurta catlamasi dedigin gibi cnmHerkese iyi bayramlar benim aklıma takılan bişe var da kızlar dün ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim belimin altına yastık koydum ve 1saat kadar öyle yattım sonra kalktığımda bi akıntı geldi tuhaf bi akıntı acaba spermler geri mi çıktı dedim ama değildi başka bi akıntı eminim yani ne olabilir yumurtladım mı o an acaba
Cnm sen ne zaman vuruldun igneni ben bu sabah vuruldum. Seninle ayniyiz sanirimGunaydin kizlar dr bana catlatma ignesi verdi ve 4 gun ustuste dedi. bende sizin gibi gun asiri diyordum ama dr diyince yapcak bisey yok. esime muz.bal.ceviz.keciboynu pekmezi yediriyorum :)
Insallah bitanem daha hastalanmadim ama kizimin arefe gunu eli kesildi rontgen odasina girdim.simdi de diyorumki insallah bu ay adet olurum.riski yok ben girmesikten sonra ama olaun.
Kizlar sun itibariyle adet olsum hasi gecmia olsun ama ben biliyordum zaten 1 gun gecikmeli oldu.yeni batimida belirteyim ekim30 olur galibaCanim oncelikle cok gecmis olsun..kizin iyidir simdi ins. herseyin hayirlisi olsun. bisey varsada Allah korur ins
Hosgeldin cnm.ne zamandir bebegin olmuyor.bir sorun felan mi varMerhaba hanımlar,
Beni de alır mısınız aranıza?
Uzun zamandır bekliyorum ama gelmiyor bebisim. Uzun bir süreç de beni bekliyor. Yalnız beklemek zor.. Benim durumumda olan başka kimse var mı diye yeni topik actim ama kimse yok galiba
Gel biz seni dinleriz derseniz cok kafanizi sisirebilirim
Catlatma ignesinden 48 saat sonra mi iliski oluyor cnm...yumurta takibi mi yaptirdindignesinde: 37200490 .!.:Hayirli bayramlar kizlar. Benim de 22 ekim bat. Bu sabah catlama ignesi oldum yarin aksam iliski olcak. Doktor 16sinda kan testi yaptir kanda cikar dedi. Beni de eklermisiniz listeye rica etsem
Hosgeldin cnm.ne zamandir bebegin olmuyor.bir sorun felan mi var
Gecmis olsun cnm.sen rahatsizligini ogrendikten sonra ameliyat olarak sant taktirdin sonrada sant koptu yeni sant takildi degil mi.ama anlamadigim konu doktor sana yumurta sivida yuzerek spermle bulusmjyor demis bunun ilgisini anlamadim ben...senin fazla sivin karin bosluguna dokuluyor rahmine degil ki...birde yumurta hic bir zaman o sivida yuzmez ki.yumurta olustuktan sonra fallop tupunde dollenme yi bekler yani hicbir zaman oyle basi bos yuzmezMerhaba hanımlar,
Beni de alır mısınız aranıza?
Uzun zamandır bekliyorum ama gelmiyor bebisim. Uzun bir süreç de beni bekliyor. Yalnız beklemek zor.. Benim durumumda olan başka kimse var mı diye yeni topik actim ama kimse yok galiba
Gel biz seni dinleriz derseniz cok kafanizi sisirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?